Odloženo plaćanje do 12 rata
Poklon uz svaku kupovinu
Online popust na gotovinsko plaćanje
Besplatna isporuka preko 4000 RSD

Posuđe

Posuđe za kuhinju proizvedeno od najkvalitetnijih materijala sa dugom otpornošću jeste ono što je fokus naše online prodavnice. Kvalitetno posuđe za kuvanje je nešto što sebi moramo obezbediti kako bi ručak uvek bio spremljen na najkvalitetniji način. Hrana u Lupo Marshall posuđu čuva svoje dobre sastojke, vitamine i nutrijente.

Kuhinjsko posuđe može biti i lep poklon za useljenje kojim ćete svom prijatelju poželeti sreću ali i pružiti kvalitetan proizvod. Često kada kupujemo posuđe mislimo da nije bitno od kakvog je materijala, kakav je sistem kuvanja i zagrevanja. Zbog toga, kada je u pitanju posuđe inox materijal je taj koji spada u najpogodnije za izradu kvalitetnog posuđa. 

U našoj kaseroli možete spremiti fantastično jelo, a neće imati potrebe da odlivate vodu, već je dizajnirana tako da se voda sama odlije bez otvaranja pokopca.

Posuđe – prodaja online u sklopu LupoMarshall online shopa

Posuđe online možete poručiti u Lupo Marshall prodavnici, i tako sačuvati svoje slobodno vreme za druge aktivnosti. Naše posuđe za kuvanje je kvalitetno, višefunkcionalno i veoma modernog dizajna. Uz vašu kuhinju uklopiće se savršeno.

Prodaja posuđa online nije jedini način kako možete kupiti naš proizvod, već se naši setovi posuđa mogu naći i u izložbenom salonu u Čučuk Staninoj u Beogradu.

Visokokvalitetno posuđe za kuvanje – cene koje se isplate

Novac koji budete uložili u Lupo Marshall posuđe za kuvanje neće biti uzaludan, već višestruko isplativ. Naše posuđe je veran prijatelj koji se trudi da olakša i unapredi svakodnevni život.

Lupo Marshall posuđe za kuvanje možete naručiti online i tako ostvariti 5% popusta na celokupnu vrednost. Na gotovinsko plaćanje možete dobiti još 5% popusta, a možete posetiti i naš izložbeni salon koji se nalazi u Čučuk Staninoj u Beogradu, ili na nekoj od drugih lokacija u Srbiji, gde se naši setovi posuđa mogu uživo pogledati.

Dodatna pogodnost je što naše proizvode možete kupiti na administrativnu zabranu na 12 rata bez kamate, kao i platiti čekovima, takođe, na 12 rata bez kamate. Radnim danima proizvod koji ste izabrali doći će u roku od 48h, a porudžbine preko 4 000 dinara biće besplatne za dostavu.

Najpouzdanije posuđe za kuću

Šerpe, lonci i escajg su napravljeni od nerđajućeg čelika, a ručke su zaštićene silikonskom prevlakom. Osim kvaliteta, mi mislimo na bezbednost i sigurnost, pa ručke na poklopcima i zidovima uvek ostaju hladne ili mlake.

Lupo Marshall posuđe ima dno koje veoma brzo prenosi toplotu, a u isto vreme je akumulira i štedi. Većina posuđa pogodna je i za inudkcione ploče, pa dok tražite savršeno posuđe za vas, pogledajte specifikaciju na kojoj je naznačeno da li je proizvod pogodan za indukciju.

Zakoračite u savremeni svet uz posuđe za 21. vek.