Ovi Uslovi korišćenja važe za prodaju proizvoda iz prodajnog asortimana NEVA DIMI EXIM DOO BEGORAD, sa sedištem u ul. Starca Vujadina 13, Beograd (U daljem tekstu: Trgovac) putem internet stranice  lupomarshall.com.

Podaci o firmi

NEVA DIMI EXIM PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE, EXPORT – IMPORT DRUŠTVO SA ORGANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEGORAD

Mesto: Beograd-Zvezdara | Ulica i broj: Starca Vujadina 13

Šifra delatnosti: 4690 | Naziv delatnosti: Nespecijalizovana trgovina na vliko

Matični broj: 17144774 | PIB: 100973879

Web: lupomarshall.com | Email: office@lupomarshall.com| Telefon: +381 11 24 23 646

Postupak kupovine

Kupovina proizvoda koji se prodaju putem sajta www.lupomarshall.com se može izvršiti od strane posetilaca sajta.

Poručivanjem proizvoda kupac prihvata Uslove korišćenja i Politiku privatnosti.

Smatraće se da je potvrdom poručivanja od strane Trgovca zaključen ugovor između Trgovca i kupca.

Kupovina

Kupovina može biti izvršena od strane posetilaca sajta unosom traženih podataka: ime, prezime, adresa, grad, poštanski broj, kontakt telefon, kontakt e-mail.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama Banca Intesa. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se kurs (možete staviti npr. srednji kurs Narodne Banke Srbije). Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat.Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Cene

Sve cene koje su izkazane na sajtu lupomarshall.com su izražene u dinarima i u njih je uračunat PDV.

Za sve porudžbine uzimaju se važeće cene u trenutku potvrde plaćanja.

Trgovac zadržava pravo da trenutne cene može promeniti u svakom trenutku.

Kupovina robe uz posebne cenovne pogodnosti i/ili uz posebne prodajne podsticaje obavlja u skladu sa Uslovima koji su objavljeni na sajtu.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Izjava o PDV-u

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Isporuka robe

  • Isporuka na teritoriji Srbije vrši se kurirskom službom.
  • Porudžbine primljene u periodu ponedeljak – petak do 16h biće isporučene u roku od 3 radna dana. Porudžbine primljene posle 16h i u periodu subota – nedelja biće isporučene u roku od 4 dana.
  • Isporuke se ne vrše nedeljom.
  • Za porudžbine vrednosti preko 4000 din. isporuka je besplatna.
  • Za porudžbine vrednosti ispod 4000 din. troškove isporuke snosi kupac.
  • Rok za reklamacije na eventualna oštećenja je 24 h od trenutka prijema.

Napomena: Isporuka robe poručene u Srbiji, vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.

Intelektualna svojina

Sav sadržaj (tekstovi, slike i drugi materijali) koji se nalazi na lupomarshall.com predstavlja intelektualnu svojinu Trgovca ili trećih lica od kojih je Trgovac dobio saglasnost za njegovo korišćenje. Zabranjena je svaka upotreba sadržaja sajta lupomarshall.com u komercijalne ili u druge svrhe bez izričite saglasnosti Trgovca.

Završne odredbe

Na sva pitanja u vezi sa poručivanjem robe putem sajta lupomarshall.com koja nisu uredjena ovim Uslovima korišćenja primenjivaće se odredbe važećeg zakona u Republici Srbiji. Ugovorne strane će nastojati da sva eventualna sporna pitanja reše mirnim putem, a ukoliko to ne bude moguće, takav spor će rešiti pred stvarno nadležnim sudom u Beogradu. Trgovac zadržava pravo da ove uslove korišćenja i prodaje menja bez prethodne najave, uz objavu na lupomarshall.com.

Povraćaj novca

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, NEVA DIMI EXIM DOO BEGORAD je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Reklamacije

Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je – isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili ne odgovara specifikaciji narudžbine.

Reklamacije slati na servis@lupomarshall.com.

Povraćaj robe

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Troškove slanja robe na servis ili njihove zamene, snosi kupac.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, NEVA DIMI EXIM DOO BEGORAD je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime NEVA DIMI EXIM DOO BEGORAD obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni NEVA DIMI EXIM DOO BEGORAD (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.