alza ekspres lonac zapremine 8l

Alza ekspres lonac 8 l

Besplatna dostava poklon x1 10% popusta online za gotovinsko plaćanje
REDOVNA CENA
16.988 RSD
CENA SA POPUSTOM ZA GOTOVINU 15.289 RSD

Kratak opis

  • 60% uštede energije
  • 40% uštede vremena
  • Ekspres lonac sa 4 sigurnosna ventila za bezbednost prilikom upotrebe
  • Minimalno isparavanje hranljivih materija
  • Ekspres lonac zapremine 8l
  • Proizvedeno u Španiji
  • Plaćanje čekovima građana ili penzionim čekom do 12 jednakih mesečnih rata bez kamate.
  • Administrativna zabrana za zaposlene – kupovina na 12 mesečnih rata bez kamate.
  • Kupce koji su u internet porudžbenice uneli opciju plaćanja na rate, kontaktiraće naši ovlašćeni prodavci radi dalje realizacije.

Uz moderan ekspres lonac zapremine 8l, za stolom ćete imati najukusnija jela, a ujedno i više vremena za odmor i druženje sa ukućanima. Alza ekspres lonac ne samo da olakšava pripremu obroka već je zahvaljujući njegovoj zapremini moguće pripremiti ručak za nekoliko dana. Alza lonac će bez sumnje postati Vaša desna ruka u kuhinji!

Alza ekspres lonac – efikasan i kvalitetan

Kako bi vas ekspes lonac dugo služio, važno je obratiti pažnju na materijal od koga je izrađen. Odgovor na pitanje zašto je naš ekspres lonac ujedno i najbolji ekspes lonac leži u njegovom sastavu. Alza lonac izrađen je od najkvalitetnijeg nerđajućeg čelika – Inox CrNi 18/10.

Još jedna prednost kojom se Alza lonac diči je i negova efikasnost. Lonac poseduje akuterm-kompaktno troslojno dno, zbog čega brzo prenosi toplotnu energiju, akumulira je, a ujedno i štedi. 

Dugovečan ekspres lonac koji štedi vreme i energiju je definitivno najbolji izbor za vaše domaćinstvo.

Siguran i praktičan ekspres lonac

Alza ekspres lonac 8l poseduje 4 sigurnosna ventila, od kojih je jedan sa crvenom indikacijom. Ovi ventili garantuju apsolutnu sigurnost upotrebe, pa ćete ručak pripremati bezbrižno, sa uživanjem.

Još jedan element ovog lonca je zaptivna guma, izrađena na bazi silikona sa produženim vekom trajanja. Lonac funkcionše uz radni pritisak 0,9 atm (bara), a visina njegove radne temperature kreće se do 140 oC

Kao što smo pomenuli, pošto je u pitanju ekspres lonac od 8l, izuzetno je praktičan jer u njemu možete skuvati jelo koje ćete s uživanjem jesti par dana, a ne samo jedan obrok. Još jedan razlog zbog kog je ovaj lonac zgodan za korišćenje jeste i njegovo jednostavno održavanje. Važno je da nakon svakog korišćenja obavezno odmastite zaptivnu gumu i ventile.

Zašto kupiti Alza ekspres lonac 8l?

Za expres lonac se može reći da je jedan od najpraktičnijih izuma modernog doba. Specijalno je dizajniran kako bi uštedeo slobodno vreme i veoma brzo napravio ručak za koji je inače potrebno mnogo vremena.

Krčkanje i dinstanje više nikada neće biti prepreka za vas, jer je naš express lonac dizajniran da obezbedi ukusan obrok. Lonac od 8 l je veoma praktičan, jer u njemu možete spremiti veću količinu hrane, dovoljnu za nekoliko dana.

Alza ekspres lonac – cena koja se isplati

Ukoliko želite kvalitetan ekspres lonac cena ne bi trebalo da vas brine, jer je reč o dugoročnoj investiciji koja će vam se itekako isplatiti. Veoma je važno da se ne zaletite i izaberete jeftine pretis lonce koji vas neće služiti i koji neće dobro pripremiti vašu hranu.

Uz naš express lonac spremićete omiljena jela poput sarme, gulaša, paprikaša, čorbi i slično. Alza expres lonac će vas služiti dugi niz godina, i obezbediti veliki broj ukusnih jela i više slobodnog vremena.

Pretis lonac – prodaja online u našoj internet prodavnici

Alza ekspres lonac 8l, kao i drugi ekspres lonci ili pretis lonci iz Lupo Marshall ponude mogu se naći u našoj online prodavnici, ali i u izložbenim salonima širom Srbije. Ovde možete izabrati koja zapremina lonca vam odgovara, poručiti onaj koji je savršen za vas i sačekati isporuku.

Spremite ekspresno ručak za celu porodicu!

Više ne morate unapred da razmišljate šta sutra da spremate za ručak, kako biste ostavili dovoljno vremena za spremanje. Kupite svoje omiljene namirnice, stavite ih u expres lonac i maksimalno uštedite vreme, ali i električnu energiju.

Naziv i model proizvoda: Expres lonac 8L Alza Quatro
Zemlja porekla: Španija
Uvoznik: ZAJEČARKA D.O.O., Beograd, Čučuk Stanina 1a
Distributer: NEVA DIMI EXIM D.O.O, Beograd, Čučuk Stanina 1a

Utisci korisnika

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.