Pegle

Svaka pegla na paru iz Lupo Marshall asortimana omogućavaju znatno lakše peglanje zahvaljujući naprednim performansama i kvalitetnom dizajnu. Napravite izbor između kućne pegle na paru ili putne varijante pegle koje jednostavno možete spakovati u svaki prtljag. Tehnologija ravnomernog raspoređivanja toplote po površini ploče i jaka priključna snaga, značajno skraćuju vreme peglanja. Izbor je lak, pegla za veš koja radi za vas!

Zašto vam je potrebna kvalitetna pegla na paru iz Lupo Marshall asortimana?  

Pegla za veš je neizostavni mali kućni aparat koji koristimo gotovo svakodnevno. Zahvaljujući ovom uređaju naša garderoba izgleda sveže i uredno. Pegla na paru ima i važnu ulogu u održavanju higijene, budući da se tkanine izlažu visokim temperaturama pare koja ubija i poslednje mikrobe nakon pranja.

Najbolja pegla za veš je ona koja će vam skratiti vreme peglanja, a ujedno i savršeno održavati vaše omiljene komade odeće. Pegle iz asortiamana Lupo Marshall upravo zadovoljavaju ove kriterijume – omogućavaju vam brzo i lako peglanje, a pritom poseduju i moderne funkcionalnosti koje produžuju vek samog uređaja. 

Svaka naša pegla odlikuju se inovativnim mogućnostima poput podesivih funkcija radi preciznijeg peglanja, funkcija peglanja bez pare, odnosno vertikalnog ispuštanja pare, kao i funkcija prskanja, odnosno fajtanja. 

Pegle u našoj ponudi izrađene su od najkvalitetnijih materijala, koji garantuje dugotrajnost, poput inox-a i nerđajućeg čelika. 

Kvalitetna i pouzdana pegla – prodaja online uz svega nekoliko klikova

Ukoliko vam je potrebna pouzdana pegla prodaja online je najjednostavniji način da dođete do nje. U Lupo Marshall online prodavnici pegla na paru se poruluje jednostavno i brzo u svega par klikova. Sve što treba da uradite je da odlučite koja pegla za veš je najbolja za vas i vaše potrebe, odaberete proizvod koji će stići direktno na vašu adresu u najkraćem roku.

Optimalna cena pegla za veš i garderobu u Lupo Marshall online shopu

Cena pegle na paru i druge komade odeće dirketno je povezana sa njenim funkcionalnostima i kvalitetom uređaja. Za kvalitet Lupo Marshall pegle cena je vrlo pristupačna,jer je reč o fantastičnom odnosu cene i kvaliteta.

Pogledajte naš online asortiman pegli i u svega par klikova obezbedite vašem domu izuzetno kvalitetan i pristupačan uređaj. 

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.