Nega kose

Bez obzira na to da li imate dugu ili kratku kosu, kovrdžavu ili ravnu, ovde ćete pronaći ono što vam je potrebno za postizanje savršene frizure. Oblikujte svoju kosu sa lakoćom koristeći fen za kosu profesionalnih performansi iz naše ponude. Kvalitetni stajleri za kosu kao figaro, presa za kosu ili fen četka Lupo Marshall pomoći će vam da za par minuta napravite ili popravite frizuru. Spremni i stilizovane kose za svaku priliku.

Nemate vremena za feniranje?

Ništa ne ukrašava žensku lepotu kao čista i zdrava kosa. Međutim, feniranje i stilizovanje kose može oduzeti i po nekoliko sati. Lupo Marshall odabrao je najbolji asortiman proizvoda sa ciljem da se vreme stilizovanja maksimalno skrati, uz istovremeno očuvanje prirodnog kvaliteta dlake. Uz dobre alate, nećete morati da idete do salona za profesionalne rezultate! Moći ćete da ih priuštite sebi svaki dan!

Kosa je najlepši ukras svake žene!

Različiti tipovi kose zahtevaju različite pristupe u negovanju i održavanju.  Bez obzira na to da li imate dugu ili kratku kosu, kovrdžavu ili ravnu, ovde ćete pronaći sve što vam je potrebno za postizanje savršene frizure.

Često farbanje kose isušuje je i oštećuje prirodan sjaj. Ukoliko farbate Vašu kosu, odabir aparata koji koristite pri stilizovanju, može mnogo da utiče na kvalitet vaše dlake. Lupo Marshall Fen za kosu specijalno je dizajniran tako da ne isušuje nepotrebno dlaku, dok Fen cetka koristi niže temeperature za stilizovanje od pegle.

Fen za kosu – preporuka frizera!

Dobar fen za kosu može pretvoriti brzinsko sušenje u brzinsko stilizovanje! Lupo Marshall fen za kosu ima profesionalne preformanse, za super cenu! Naš fen za kosu pokazao se kao dugotrajan saradnik mnogim frizerskim salonima. Fen sa jonizatorom čuva vašu dlaku i sprečava  prekomerno isušivanje kose, tako da ona ostaje neoštećena, glatka i sjajna!

Fen četka – feniranje jednom rukom!

Cetka za kosu u jednom! Ukoliko niste vešti u feniranju vaše kose. Fen četka ima mnogobrojna silikonska vlakna, koja rasčešljavaju vašu kosu i sprečavaju mršenje. Samostalno feniranje sa dve ruke može da bude izuzetno naporno, a postoje i delovi kose koji zbog ugla ne mogu biti dobro isfenirani.

Fen četka je odličan pomogač! Pored štoga što je feniranje kose neuporedivo lakše, fen četka radi na nižim temperaturama od klasične pegle, tako da je ispravljanje lakše. Vaše krajeve možete lako oblikovati na spolja ili na unutra, jer je fen četka izuzezno je laka za rukovanje.

Uz Fen četku moguće je imati stilizovanu kosu svaki dan i to bez velikog utroška vremena!

Ravna i mekana kosa je trend koji ne izlazi iz mode

Pegla za kosu, poznata i kao presa za kosu, idealan je alat za one koji žele savršeno ravnu kosu.  Bez obzira na to da li imate kratku ili dugu kosu, peglanje će vam pomoći da postignete glatku i sjajnu frizuru koja traje ceo dan. Takođe, peglom možete kreirati blage talase za ležerniji izgled.

Različite mogućnosti stilizovanja kovrdža

Potajna želja svake žene sa ravnom kosom su jasno definisane kovrdže. Bilo da želite klasične, holivudske ili takozvane ,,esmeralda” lokne, naš figaro će vam pomoći u tome.  Figaro je idealan za stvaranje volumena i definicije, posebno kod kratke kose, dok kod duge kose omogućava kreiranje romantičnih, opuštenih kovrdža. S modernim tehnologijama koje sprečavaju pregrevanje, vaša kosa će biti zaštićena i zdrava.

Naši proizvodi dostupni su za poručivanje u našoj onlajn pordavnici, a rok za isporuku je samo tri radna dana!

 

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.