Escajg

Lupo Marshall vodi računa o kvalitetu i eleganciji vašeg escajga. Kada birate escajg za ručavanje ono na šta morate da obratite pažnju je kvalitet metala i dizajna. To su dve glavne karakterisitke koje određuju cenu, trajnost, način i lakoću održavanja escajga i setova.

Escajg se najčešće kupuje u setovima, kako bi sto bio dekorisan u jednom stilu. U zavisnosti od toga kakav događaj planirate na vama je da izaberete da li želite escajg za 6, 8 ili 12 osoba. Svaki komplet Lupo Marshall escajga ima nož, kašiku, viljušku, malu viljušku za dezert i kašičicu za čaj.

Kada birate escajg, vodite računa da se on uklapa uz vaš stil i servise koje već imate. Stil escajga treba da bude kompatibilan sa stilom posuđa, tanjira, ali i stilom čitave kuće ili trpezarije.

Lupo Marshall escajg za 6 osoba odiše elegancijom i odličan je za svečane i formalne večere.

Servisi za ručavanje prodaja online u Lupo Marshall online prodavnici

Escajg za 6 osoba možete naći u našoj online prodavnici. Ovaj set dolazi u kutiji u kojoj se može naći 30 komada escajga. Kvalitet i elegantni dizajn odlikuju Lupo Mrashall escajg za ručavanje, tako da je vaš izbor siguran.

Svaki komad ističe se visokim sjajem, a ukoliko escajg za 6 osoba budete pažljivo održavali, sjaj će se dugo zadržati. Svi setovi su izrađeni od nerađajućeg čelika što garantuje otpronost i visok stepen čistoće.

Prodaja esajga za 6 osoba i setn noževa se osim online, vrši i u izložbenom salonu u Čučuk Staninoj u Beogradu. Pogledajte gde u drugim gradovima možete kupiti escajg i ostale proizvode iz Lupo Marshall prodavnice.

Visokokvalitetni escajg – cene koje se isplate

U dobar, kvalitetan i otmen escajg vredi uložiti novac. Lupo Marsahll escajg je dugotrajan, što ga čini dobrom investicijom. Lupo Marshall proizvode možete poručiti online i tako ostvariti 5% popusta na celokupnu vrednost.

Na gotovinsko plaćanje možete dobiti još 5% popusta, a možete posetiti i neki od naših izložbenih salona.

Dodatna pogodnost je što Lupo Marshall proizvode za domaćinstvo možete kupiti na administrativnu zabranu na 12 rata bez kamate, kao i platiti čekovima, takođe, na 12 rata bez kamate.

Radnim danima proizvod koji ste izabrali doći će u roku od 48h, a porudžbine preko 4 000 dinara biće besplatne za dostavu.

Servis za ručavanje baš po vašoj meri

Kada je pribor za jelo u pitanju, izbor treba da bude pažljiv, a Lupo Marsahll nudi savršeni spoj elegancije i vrhunskog kvaliteta. Kada kupite escajg, prvih nekoliko puta operite ga ručno, a nakon toga escajg možete prati u mašini.

Escajg u našoj ponudi se može pohvaliti i masivnošću, što govori da ne može lako doći do iskrivljivanja ili lomljenja.

Dajte vašem stolu otmen i elegantan izgled, i uživajte u večeri sa prijateljima uz Lupo Marshall escajg.