Escajg

Escajg iz Lupo Marshall asortimana predstavlja servis za ručavanje lepog izgleda, a još boljeg kvaliteta, koji će oduševiti sve vaše goste, a ukućanima ulepšati svaki obrok. Izaberite pribor za jelo koji će dugi niz godina krasiti vašu trpezu.

Kako izabrati dobar escajg za ručavanje?

Lupo Marshall vodi računa o kvalitetu i eleganciji vašeg escajga. Kada birate escajg za ručavanje ono na šta morate da obratite pažnju je kvalitet metala i dizajn. To su dve glavne karakterisitke koje određuju cenu, trajnost, način i lakoću održavanja escajga i setova.

Escajg se najčešće kupuje kao set, kako bi sto bio dekorisan u jednom stilu. U zavisnosti od toga kakav događaj planirate na vama je da izaberete da li želite kućni servis za ručavanje za 6, 8 ili 12 osoba. 

U svakom kompletu Lupo Marshall escajga nalazi se nož, kašika, viljuška, mala viljuška za dezert i kašičica za čaj.

Pri izboru kompleta, vodite računa da se on uklapa uz vaš stil i servise koje već imate. Set escajga treba da bude kompatibilan sa stilom posuđa, tanjira, ali i stilom čitave kuće ili trpezarije.

Lupo Marshall escajg za 6 osoba odiše elegancijom i odličan je set za svečane i formalne večere. Ovaj servis, koji čine kvalitetni noževi, viljuške i kašike, ulepšaće svaku proslavu, ali i porodični obrok!

Servis za ručavanje – kuhinjska oprema po vašoj meri

Kada birate pribor za jelo pored izrade, treba da vodite računa i o estetici, a Lupo Marshall nudi savršeni spoj elegancije i modernog dizajna. Kada kupite escajg, prvih nekoliko puta operite ga ručno, a nakon toga ga možete prati u mašini. 

Oprema kao što je kuhinjski nož neizostavni je deo svakog doma, a set noževa različitih veličina i oštrica, pokazaće se vrlo korisnim u pripremi različitih gastronomskih specijaliteta. Set noževa iz naše ponude sadrži više komada noževa, i dolazi u paketu sa praktičnim stalkom. 

Escajg iz naše ponude se može pohvaliti i masivnošću, što znači da se kašike, vijuške i noževi neće lako iskriviti ili polomiti. Svaki naš set će vam obezbediti pouzdan pribor za jelo, koji će vas dugo služiti. Dajte vašem stolu otmen i elegantan izgled, i uživajte u večeri sa prijateljima uz Lupo Marshall escajg.

Escajg prodaja online – u Lupo Marshall online prodavnici

Escajg za 6 osoba možete naći u našoj online prodavnici. Ovaj set dolazi u kutiji u kojoj se može naći 30 komada escajga – velike kašike, male kašike, noževi i velike i male viljuške. Kvalitet i elegantni dizajn odlikuju Lupo Mrashall escajg, tako da je vaš izbor siguran.

Svaki komad ističe se visokim sjajem, a ukoliko escajg za 6 osoba budete pažljivo održavali, sjaj će se dugo zadržati. Sav pribor za jelo je izrađen od nerađajućeg čelika, što garantuje otpronost i visok stepen čistoće. 

Još jedna važna informacija je da ako želite da uživo pogledate Lupo Marshall escajg prodaja se ne vrši samo online, već i u izložbenom salonu u Čučuk Staninoj u Beogradu. Pogledajte gde u drugim gradovima možete kupiti set noževa i ostale proizvode iz Lupo Marshall prodavnice.

Escajg cena – dugoročna investicija koja se isplati

U dobar, kvalitetan i otmen kuhinjski escajg vredi uložiti novac. Set lepih komada kašika, viljušaka i noževa je nešto što je potrebno svakom domu, a neizsotavna je kuhinjska oprema. Lupo Marsahll set escajga je dugotrajan, što ga čini dobrom investicijom. 

Imajući u vidu estetiku i vrhunsku izradu koja odlikuje naš escajg cena je i više nego adekvatna u odnosu na kvalitet koji ćete dobiti.

Sve iz Lupo Marshall asortimana možete poručiti online i tako ostvariti 10% popusta na plaćanje u celosti, gotovinski (pouzećem), uplatom na račun ili karticom.

Dodatna pogodnost je što Lupo Marshall proizvode za domaćinstvo možete kupiti na administrativnu zabranu na 12 rata bez kamate, kao i platiti čekovima, takođe, na 12 rata bez kamate. Radnim danima proizvod koji ste izabrali doći će u roku od 48h, a porudžbine preko 5 000 dinara biće besplatne za dostavu.

Izuzetno primamljivo, zar ne? Izaberite idealan kućni servis za ručavanje i ulepšajte svoju trpezu.

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.