Escajg

Escajg iz Lupo Marshall asortimana predstavlja servis za ručavanje lepog izgleda, a još boljeg kvaliteta, koji će kupiti sve vaše goste, a ukućanima ulepšati svaki obrok. Izaberite pribor za jelo koji će dugi niz godina krasiti vašu trpezu.

Kako izabrati dobar escajg za ručavanje?

Lupo Marshall vodi računa o kvalitetu i eleganciji vašeg escajga. Kada birate escajg za ručavanje ono na šta morate da obratite pažnju je kvalitet metala i dizajna. To su dve glavne karakterisitke koje određuju cenu, trajnost, način i lakoću održavanja escajga i setova.

Escajg se najčešće kupuje u setovima, kako bi sto bio dekorisan u jednom stilu. U zavisnosti od toga kakav događaj planirate na vama je da izaberete da li želite servis za ručavanje za 6, 8 ili 12 osoba. 

U svakom kompletu Lupo Marshall escajga nalazi se nož, kašika, viljuška, mala viljuška za dezert i kašičica za čaj.

Pri izboru escajga, vodite računa da se on uklapa uz vaš stil i servise koje već imate. Stil escajga treba da bude kompatibilan sa stilom posuđa, tanjira, ali i stilom čitave kuće ili trpezarije.

Lupo Marshall escajg za 6 osoba odiše elegancijom i odličan je za svečane i formalne večere. Ovaj servis, koji čine kvalitetni noževi, viljuške i kašike, ulepšaće svaku proslavu, ali i porodični obrok!

Servis za ručavanje baš po vašoj meri

Kada je pribor za jelo u pitanju, izbor treba da bude pažljiv, a Lupo Marshall nudi savršeni spoj elegancije i vrhunskog kvaliteta. Kada kupite escajg, prvih nekoliko puta operite ga ručno, a nakon toga escajg možete prati u mašini. 

Escajg iz naše ponude se može pohvaliti i masivnošću, što govori da se kašike, vijuške i noževi neće lako iskriviti ili polomiti. Svaki naš set će vam obezbediti pouzdan pribor za jelo, koji će vas dugo služiti. Dajte vašem stolu otmen i elegantan izgled, i uživajte u večeri sa prijateljima uz Lupo Marshall escajg.

Escajg prodaja online – u Lupo Marshall online prodavnici

Escajg za 6 osoba možete naći u našoj online prodavnici. Ovaj set dolazi u kutiji u kojoj se može naći 30 komada escajga – velike kašike, male kašike, noževi i velike i male viljuške. Kvalitet i elegantni dizajn odlikuju Lupo Mrashall escajg, tako da je vaš izbor siguran.

Svaki komad ističe se visokim sjajem, a ukoliko escajg za 6 osoba budete pažljivo održavali, sjaj će se dugo zadržati. Sav pribor za jelo je izrađen od nerađajućeg čelika, što garantuje otpronost i visok stepen čistoće.

Kada je u pitanju Lupo Marshall escajg prodaja se ne vrši samo online, već i u izložbenom salonu u Čučuk Staninoj u Beogradu. Pogledajte gde u drugim gradovima možete kupiti escajg i ostale proizvode iz Lupo Marshall prodavnice.

Escajg cena – dugoročna investicija koja se isplati

U dobar, kvalitetan i otmen escajg vredi uložiti novac. Lupo Marsahll escajg je dugotrajan, što ga čini dobrom investicijom. Kada je u pitanju naš escajg cena ne samo da je optimalna u odnosu na kvalitet, već i na nju dobijate niz pogodnosti.

Lupo Marshall proizvode možete poručiti online i tako ostvariti 5% popusta na celokupnu vrednost. Na gotovinsko plaćanje možete dobiti još 5% popusta, a možete posetiti i neki od naših izložbenih salona.

Dodatna pogodnost je što Lupo Marshall proizvode za domaćinstvo možete kupiti na administrativnu zabranu na 12 rata bez kamate, kao i platiti čekovima, takođe, na 12 rata bez kamate.

Radnim danima proizvod koji ste izabrali doći će u roku od 48h, a porudžbine preko 4 000 dinara biće besplatne za dostavu.

Izuzetno primamljivo, zar ne? Izaberite idealan servis za ručavanje i ulepšajte svoju trpezu.