Masažeri

Masažeri za telo su idealni bilo da dugo sedite za računarom ili vam posao zahteva da dugo stojite ili puno vremena provodite za volanom u automobilu i ne mogu vas zaobići problemi ukočenosti tela – vrata i ramena. Kućni masažer vam može pružiti trenutno olakšanje i osećaj kao posle pravog SPA ugođaja. Pogledajte Lupo Marshall ponudu kvalitetnih kućnih masažera i odaberite onaj koji će vas na pravi način rešiti bola i pružiti trenutno olakšanje!

Masažeri i masaža imaju povoljan efekat na zdravlje

Masaža i te kako može da utiče na poboljšanje opšteg stanja organizma i imuniteta. Masažeri su efikasna pomoć za ublažavanje bolnih tačaka usled ukočenosti i zgrčenosti mišića. Pored same fizičke pomoći, ublažavanjem bola i opuštanjem mišića, masažer svojim radom utiče i na mentalno stanje ljudi. Sigurno vam je poznat osećaj opuštenosti i smanjenog stresa posle dobre masaže.

Sigurno ste poželeli da bar dva puta nedeljno možete da odete na masažu, ali kako je to često neizvodljivo, sve probleme zapravo može da reši kvalitetan masažer.  Odlazak u salon za masažu zahteva veću organizaciju, uklapanje sa slobodnim vremenom i  terminima. Kada imate masažer kod kuće, sve je mnogo lakše. Relaksirajuća masaža na kraju radnog dana ili ublažavanje bolova u vratu i ramenima, dostupni kad god poželite.

Specijalizovani kućni masažeri iz Lupo Marshall ponude

Da li imate bolove u vratu, problem sa ukočenim ramenima, spazam na leđima ili upalu mišića posle treninga – za svaki problem postoje odgovarajući masažeri. U našoj ponudi možete naći različite vrste masažera, specijalizovane i višefunkcionalne, sve u skladu sa potrebama. 

Aparat za masažu vrata, rameni masažer ili masažer za vrat i leđa u jednom, su prva pomoć za opuštanje od napornog dana, ali tu su još i drugi specijalizovani masažeri. U zavisnosti od toga šta je vaš najveći problem, možete izabrati i šiacu masažno jastuče ili šiacu rameni masažer, koje će vam masirati leđa dok sedite u fotelji ili ručni aparat za masažu sa više funkcija.

Pojava poznata kao „tech neck“, nastala je kao posledica povijenosti vrata zbog gledanja u telefon, koji izaziva neprirodan položaj i bolove u vratu. Zato specijalizovani masažeri, kao što je masažer za vratni deo tela svakodnevno može da opusti mišiće i izvuče vratne pršljenove. Tako će poboljšati pokretljivost vrata, ali i povećati prokrvljenost i protok vazduha kroz vrat i glavu.

Rameni aparati za masažu, pomoću kuglica koje se okreću simuliraju pravu šiacu masažu, koja će opustiti spazam mišića u ramenima i leđima. Rameni masažeri su često višefunkcionalni, pa se pored navedenog koriste i za masažu lumbalnog dela ili stomaka.

Ručni masažeri se koriste i u službi lepote. Hit proizvodi, koje veliki broj žena korisiti pred leto su masažeri za celulit. Praktičan ručni masažer koji imaj nastavak sa sitnim kuglicama, svojim okretanjem tretira problematična područja vrlo efikasno. Malih dimenzija, i sa pogodnim dodacima za tretiranje peta može poslužiti i kao masažer za stopala, zgodan je za poneti na put, pa je ručni aparat za masažu čest aksesoar ženskog putnog seta. Kućni masažeri za  telo koji mogu tretirati celulit su od velike pomoći, jer se možete masirati u udobnosti svoga doma, kada god imate vremena.

Masažeri za telo – kućni masažeri cena i online prodaja

Ako niste u mogućnosti da dva puta nedeljno idete na masažu, obzirom da je to pored organizionog problema i novčani izdatak, kućni masažeri za telo su odlična alternativa. Pored toga što kada su u pitanju masažari cena za jedan uređaj se kreće kao dva do tri termina masaže u salonu, pa je dugoročno isplativije, zasigurno ćete biti zadovoljni i njihovim efektima. 

Kako odabrati pravi uređaj kada su pitanju masažericena, performanse i deo tela kome je nemenjen su ono što je presudno kada birate idealan masažer za telo za kućnu upotrebu za sebe.

Istražite čitavu Lupo Marshall ponudu masažera, cene i vrste, i poručite neki od kućnih masažera za telo u našoj online prodavnici. Iskoristitite najbolje cene i dodatne akcijske pogodnosti!

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.