• Vratni masažer Odisej
 • Vratni masažer Odisej
 • Vratni masažer Odisej
 • Vratni masažer Odisej
 • Vratni masažer Odisej
 • Vratni masažer Odisej
 • Vratni masažer Odisej
 • Vratni masažer Odisej
 • Vratni masažer Odisej
 • Vratni masažer Odisej

Vratni masažer Odisej

Akcija
Besplatna dostava

Akcija traje do isteka zaliha

REDOVNA CENA
11.000 RSD
SNIŽENA CENA 9.350 RSD

Kratak opis

 • Specijalizovani masažer za vrat
 • 5 funkcija za potpuno opuštanje vrata
 • Funkcija podešavanja vratne krivine
 • Funkcija istezanja pršljenova vrata
 • Funkcija tretiranja toplotom akupunkturnih tačaka
 • Funkcija infracrvenog svetlosnog talasa
 • Funkcija pulsne masaže elektrodama
 • Automatski mod rada /3 varijante
 • Automatsko gašenje nakon 15min
 • Trake elektronskog pulsa
 • Kožna podloga
 • Električni adapter

VELIKA AKCIJA JE U TOKU! Kupovinom vratnog masažera Odisej 22, ostvarujete pogodnost, da za samo 1000 din kupite i HIT PROIZVOD – Ručni masažer. Potrebno je samo, da prilikom poručivanja vratnog masažera, u polje Napomene o narudžbini, dodate poruku ŽELIM RUČNI MASAŽER i naš tim će Vas kontaktirati za dalju realizaciju.

Manjak vremena, nedostatak novca, a češća potreba za masažom uslovili su potrebu za kućnim masažerima, specijalizovanim za određene delove tela, kao što je masazer za vrat. 

Višečasovno sedenje ili stajanje, neprirodan položaj vrata i kičme zbog smart uređaja, vožnja u kolima, stres, napetost i smanjena fizička aktivnost, često uzrokuju probleme sa kičmom, bolove u vratu, smanjenu koncentraciju, glavobolje.

U Srbiji, čak 30% populacije u srednjim i kasnijim godinama oseća bolove u predelu vrata. Taj procenat iz godine u godinu raste, a ukoliko se ne leči, može uticati i na rad drugih delova tela. Ono što se pokazalo kao olakšica, pomoć, ali i prevencija pri smanjenju bola u vratu jeste masažer za vrat.

Kako je svaka funkcija masaže i opuštanje, sa masažerom za vrat ćete to i postići u udobnosti svog doma. Masažer za vrat postavite na krevet, ili bilo koju drugu ravnu površinu, uključite u struju i opustite se. Motor koji pokreće rad masažera je veoma tih, pa neće remetiti vaše uživanje u masaži ili san nekoga ko pored vas spava dok se vi masirate. Nakon 15min, masažer će se isključiti i time vas obavestiti da je masaža gotova, što ujedno predstavlja i preporučeno vreme za masažu na dnevnom nivou.

5 funkcija vratnog masažera

Problemi sa vratom mogu biti različiti, pa je veći broj funkcija na vratnom masažeru neophodan. Odisej 22 vratni masazer ima čak 5 različitih funkcija i automatski mod, koji predstavlja kombinaciju svih prethodnih funkcija.

Dodatna pogodnost ovog masažera je mogućnost podešavanja intenziteta svake od funkcija i to čak do 5 nivoa. Opcija podešavanje intenziteta omogućava prilagođavanje po sopstvenim potrebama, pa masaža neće biti agresivna, već prijatna i relaksirajuća, a pritisak na višim nivoima je dovoljan da umanji tegobe koje vas muče.

Funkcija podešavanja zakrivljenosti vrata (5-8cm)

Funkcija podešavanja zakrivljenosti će pomoći da se pršljenovi vrata postave u prirodan položaj. Spustite glavu na masažer, aktivirajte ovu funkciju i vazdušno jastuče na dnu će se napumpati, podići ležište masažera za 5 do 8 cm, kako bi kičmeni deo vrata bi postavljen u pogodan, opuštajući položaj.

Funkcija istezanja vrata (15-16°)

Nepravilan položaj glave i vrata uz višečasovni boravak u istom položaju skraćuju mišiće vrata, što izaziva bolove i ukočenost.  Zbog toga je neophodno redovno istezanje vrata, za povećanje njegove pokretljivosti i jačanja mišića. Funkcija istezanja vrata kod masažera Odisej 22 radi tako, što se gornji deo masažera, na koji je postavljena glava pomera i zakrivljuje pod uglom od 15-16°. Pomeranjem glave na ovaj način izvlače se pršljenovi vrata uz izuzetan osećaj prijatnosti.

Toplotna funkcija i moksibustija

Moksibustija je metod tradicionalne kineske medicine koji podrazumeva stimulaciju akupunkturnih tačaka povišenom temperaturom. Toplotnom funkcijom se zagrevaju akupresurne tačke i bolna područja. Primarni cilj ove funkcije smanjenje bola u vratu, glavi, kao i smanjenje simptoma prehlade i umora.

Funkcija infracrvenog svetlosnog talasa

Poboljšavanje cirkulacije krvi infracrvenim talasima povećava dotok krvi do mozga što pozitivno utiče na funkcionisanje moždanih aktivnosti.

Funkcija elektronskog pulsa

Ova funkcija na vratnom masažeru pomaže opuštanju mišića, ublažavanju bola i ukočenosti vrata. Struja se može emitovati na trakama elektronskog pulsa, koje dolaze uz vratni masazer, kao i na samom masažeru (ali ne u isto vreme). Po potrebi, kada korisite trake, ovu funkciju možete i koristiti za druge delove tela, leđa, ruke, noge.

Automatski mod rada

Ukoliko želite da se opustite i masažer za vrat koristite uglavnom u preventivne svrhe, kombinacija različitih funkcija je za to idealna. Na automatskom režimu, sve funkcije se naizmenično smenjuju, u različitom vremenskom intervalu.

Sa promenom životnih navika i masažom vrata poboljšaćete cirkulaciju u ovom delu tela, opustićete mišiće koji su napeti, a to će doprineti boljoj funkcionalnosti vašeg uma i tela i celokupnom poboljšanju kvaliteta života.

Digitalni daljinski sa jasno označenim funkcijama je vrlo jedostavan za korišćenje, dovoljno je da dodirnete naziv funkcije i ona će se aktivirati. Uz moderan ergonomski dizajn koji odgovara svakom vratu i pristupačnu cenu, masazer za vrat je postao čest poklon bliskim osobama. Ne zauzima mnogo prostora, lagan je i pogodan za odlaganje na bilo kom mestu u kući.

Napomena: vratni masažer nije namenjen za trudnice, osobe sa osetljivom kožom, bolestima srca, visokim krvnim pritiskom malignim tumorima, za osobe sa cerebrovaskularnim oboljenjima, dijabetičarima, kao i svim drugima koji su iz nekog razloga pod nadzorom lekara.

Utisci korisnika

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.