O Lupo kompaniji

Lupo Marshall je robna marka nastala 1995. godine sa jednim, jasnim ciljem – olakšati kućne poslove.

Lupo Marshall je deo Lupo grupacije, međunarodne grupe koja se bavi trgovinom na malo, u Srbiji i zemljama iz okruženja. Čine je firme i predstavništva u Srbiji,  Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori. O uspešnom poslovanju govori činjenica da firma skoro 30 godina beleži kontinuiran rast u oblasti trgovine malim kuhinjskim i kućnim aparatima.

Direktna prodaja / Online prodaja

Osnovana kao firma koja se prvenstveno bavi direktnom prodajom, svoje poslovanje obavljamo najviše preko široke mreže prodavaca. Do sada smo ostvarili saradnju sa više od 3500 preduzeća i preko 1.000.000 zadovoljnih kupaca.

Firma broji oko 100 prodavaca i prodajno izložbene salone u 8 gradova u Srbiji, i 6 u Bosni i Hercegovini. Prodajni saloni u Srbiji su u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Čačku, Kraljevu, Prijepolju i Boru i na dve lokacije u Valjevu. U salonima je moguće pogledati i kupiti proizvode iz Lupo Marshall asortimana.

Takođe nas možete naći u Bosni i Hercegovini i to u Banja Luci, Bijeljini, Berkovićima, Sarajevu, Tuzli i Zenici.

Od 2019. godine prodaja se širi i preko naše online prodavnice. Kupcima garantujemo sigurnu kupovinu uz zaslužen znak prodavnice od poverenja. Naša online prodavnica kućnih aparata omogućava jednostavan izbor i poručivanje proizvoda, kao i dostavu u najkraćem roku i to 2 do 5 radnih dana.

Lupo Marshall – mali kućni aparati koji rade za vas

Lupo Marshall asortiman čine kvalitetni i pouzdani aparati i drugi proizvodi za domaćinstvo, negu i lepotu. Postali smo prepoznatljivi po prozvodima koji su svojom funkcionalnošću i praktičnošću osvajaju i zauzimaju počasno mesto u sve većem broju domaćinstava.

Izdvajamo naših 5 top proizvoda koje ste najviše kupovali i preporučivali.

Idući u korak sa vremenom i savremenim potrebama, nudimo aparate koji će biti najbolja pomoć u svakodnevnim kućnim obavezama.

Kako je tempo života postao sve brži, vremena sve manje, a obaveze se ipak ne smanjuju, tako je i zadatak postao izazovniji. Pratimo istu misiju preko 25 godina, istrajni u nameri da Lupo Marshall bude sinonim za brže, jednostavnije i lakše obavljanje kućnih poslova.

  • Lupo Marshall mali kućni aparati mahom su automatizovani, što omogućava pripremu obroka i bez ličnog prisustva;
  • Osmišljeni da najveći deo posla obave sami i smanje Vaše angažovanje, što ih čini veoma praktičnim;
  • Višefunkcionalni, jer zamenjuju nekoliko pojedinačnih aparata, čime smanjuju potreban prostor u kuhinji i štede Vaš novac;
  • Lupo Marshall izdvaja kvalitet, iza kojeg stoji zadovoljstvo preko 1.000.000 kupaca, kao i nizak procenat reklamacija na koje se odgovara u najkraćem roku. Uverite se u besprekoran servis i postprodajne usluge kupovinom u našim prodajnim objektima ili online.
  • Lupo Marshall znači SIGURNA KUPOVINA. Stojimo Vam na raspolaganju za svu potrebnu pomoć i savete.

Poverenje kupaca pre svega

Ono što Lupo Marshall posebno izdvaja je profesionalan servis i posvećenost postprodajnim aktivnostima. Za nas se odnos sa korisnikom na završava nakon kupovine, nego tek tada počinje da se gradi. Trudimo se da uvek budemo na usluzi, od saveta za pravilno korišćenje aparata, do rešavanja problema servisiranja i dostupnosti rezervnih delova.

Drugi brendovi iz naše ponude

Lupo group kompanija

Alza

Alza Logo

Alza je španska kompanija koja je poznata kao jedan od vodećih evropskih proizvađača koji su specijalizovani kako za proizvodnju ekspres lonaca tako i posuđa od nerđajućeg čelika.

Od svog osnivanja 1925. godine, Alza je posvećena izradi elegantnog i inovativnog posuđa koje je ranije bilo od aluminijuma, a sada koriste isključivo nerđajući čelik – i to ne bilo koji, već visoko kvalitetan Inox CrNi 18/10.

Kako je kuhinja jedan od najbitnijih delova našeg doma, ova kompanija ima za cilj da Alza posuđe učini da spremanje obroka bude pravi užitak; pa se tako u ponudi nalaze sjajne šerpe i ekspres lonci koji su pogodni za sve vrste grejnih ploča (uključujući i indukcione ploče).

Ova kompanija sa dugogodišnjom tradicijom uspeva u tome da njeni proizvodi budu izdržljivi i dugotrajni, a opet u skladu sa trendovima; i zbog toga ima veliki broj zadovoljnih klijenata.

Alza proizvodi štede energiju i vreme

Dizajneri u kompaniji Alza se trude da stvore posuđe modernog i originalnog dizajna koje će istovremeno biti i praktično, brzo i funkcionalno jer ubrzan tempo života ne dozvoljava preveliko trošenje vremena na kuvanje.

Fantastičan primer je Alza ekspres lonac u kom ćete izuzetno brzo spremiti obrok uz minimalno isparavanje hranljivih materija, a na održavanje nećete morati da potrošite sate već samo minute.

Takođe, posuđe ove kompanije pogodno je i za početnike ali i za profesionalce, jer ima više sigurnosnih ventila uz koje je sigurnost upotrebe na maksimalnom nivou.

Alza kao brend za cilj ima da napravi funkcionalno posuđe za savremene kuhinje, i njihovi proizvodi već mnogima olakšavaju život; a moguća je i online kupovina pa možete iz topline svoga doma poručiti proizvod koji će ulepšati boravak u kuhinji.

Ema

Ema brend nastao je 1976. godine u Turskoj, i od tada je jedan od omiljenih izbora mnogih kupaca kada su u pitanju blenderi, sokovnici i slični kuhinjski aparati. Ovi aparati za obradu namirnica su napravljeni od najkvalitetnijih materijala, a odlikuje ih visoka i savremena tehnologija.

Ema blenderi, sokovnici, multipraktici su savršeni za vaš dom i za spremanje zdravih šejkova, kašica za decu i povrća za čorbu. Noževi u secku i blenderu su napravljeni od nerađajućeg čelika, što garantuje visoku sterilnost tokom spremanja hrane.

Ema kuhinjski aparati – cene

Ema proizvodi su veoma kvalitetni, pa novac koji uložte u njih neće biti uzaludan, već višestruko isplativ. Svakodnevni život će uz ovo posuđe biti mnogi lakši i kvalitetniji.

Sve Ema proizvode možete naručiti online. Na gotovinsko plaćanje ostvarujete 5% popusta. Na mapi pogledajte gde još možete pronaći naše izložbene salone širom Srbije.

Dodatna pogodnost je što naše proizvode možete kupiti na administrativnu zabranu na 12 rata bez kamate, kao i platiti čekovima, takođe, na 12 rata bez kamate. Radnim danima proizvod koji ste izabrali doći će u roku od 48h, a porudžbine preko 4 000 dinara biće besplatne za dostavu.

Ema blenderi olakšavaju život

Najpopularniji proizvod od Ema brenda na našem tržištu je blender koji je veoma lak za rukovanje i održavanje. Ono zbog čega ga mnogi kupci vole je to što ne zauzima mnogo prostora.

Voćni jogurti, milkšejkovi sa sladoledom, zdravi šejkovi, kašasti sokovi i mnogi drugi obroci su ono što će ovaj blender savšreno izmiksati, a ujedno sačuvati sve zdrave sastojke.

Posude od plastike su specijalno dizajnirane da ne poprimaju boju i mirise, jer Ema brend vodi računa o čistoći i zdravlju svojih kupaca. Osim osnovne opreme, blender ima i dodatnu opremu za mlevenje kafe, šećera i koštunjavog voća.

Ema brend – kvalitet pre svega

Ema brend veoma vodi računa o kontroli kvaliteta i sanitarnim uslovima, što govori i činjenica da imaju sertifikat o zdravstvenoj ispravnosti i sigurnosti. Svi proizvodni objekti opremljeni su savremenom tehnikom i alatima, što rezultira proizvodnjom vrhunskih aparata.

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.