• Električni ekspres lonac LM1323 (inox posuda)
 • Električni ekspres lonac LM1323 (inox posuda)
 • Električni ekspres lonac LM1323 (inox posuda)
 • Električni ekspres lonac LM1323 (inox posuda)
 • Električni ekspres lonac LM1323 (inox posuda)
 • Električni ekspres lonac LM1323 (inox posuda)
 • Električni ekspres lonac LM1323 (inox posuda)
 • Električni ekspres lonac LM1323 (inox posuda)
 • Električni ekspres lonac LM1323 (inox posuda)
 • Električni ekspres lonac LM1323 (inox posuda)
 • Električni ekspres lonac LM1323 (inox posuda)
 • Električni ekspres lonac LM1323 (inox posuda)

Električni ekspres lonac LM1323 (inox posuda)

Besplatna dostava 10% popusta online za gotovinsko plaćanje
7 ocena korisnika
REDOVNA CENA
18.228 RSD
CENA SA POPUSTOM ZA GOTOVINU 16.405 RSD

Kratak opis

 • Inox unutrašnja posuda
 • Super brzo kuvanje
 • Digitalni displej
 • 8 programa
 • Funkcija odloženog starta do 24 h (osim za funkciju hleba i kolača)
 • Funkcija zagrevanja jela
 • Isključivanje nakon isteka podešenog vremena
 • 6 l zapremina posude (max kapacitet 5l)
 • Snaga 1000 W
 • Plaćanje čekovima građana ili penzionim čekom do 12 jednakih mesečnih rata bez kamate.
 • Administrativna zabrana za zaposlene – kupovina na 12 mesečnih rata bez kamate.
 • Kupce koji su u internet porudžbenice uneli opciju plaćanja na rate, kontaktiraće naši ovlašćeni prodavci radi dalje realizacije.

Digitalni električni ekspres lonac LM1323 je višefunkcionalan aparat potreban svakoj kuhinji, koji daje mogućnost pripreme najrazličitijih jela brzo, jednostavno i to po principu PODESI i OSTAVI da se ručak sam sprema. Uz uštedu energije i kroz 8 osnovnih programa, u električnom loncu ćete spremiti najraznovrsnija čorbasta jela, dinstano meso, pilav ili čak poslastice, pa će brzo postati vaš najbolji pomoćnih u kuhinji.

INOX posuda za dugotrajnost

Kvalitetan aparat karakterišu i kvalitetni materijali. Modela ekspres lonca LM1323 ima posudu od inoxa, koja je odlično rešenje za sve obožavaoce posuđa od nerđajućeg čelika.
Inoks je čvrst materijal otporan na grebanje i habanje, sa kojim ne morate biti mnogo oprezni prilikom pripreme jela. Zahvaljujući unutrašnjoj posudi od INOXA, dugotrajnost je zagarantovana.

A ukoliko vam je ipak važnije da se namirnice nikada ne lepe za posudu, da namirnice pripremate sa manje ulja i da se posuda lako pere, onda je Ekspres lonac sa non-stick posudom ipak bolje rešenje za vas. Detaljnije o ovom modelu ekspres lonca pročitajte ovde.

Duplo kraća priprema!

Električni ekspres lonac Lupo Marshall je najjednostavniji i najbrži način da imate domaći ručak na stolu svakog dana. Ne trebaju vam sati za kuvanje pasulja, nego samo 30 minuta ili 15-20 minuta za grašak sa piletinom ili 10 minuta za pirinač. Tajna je u tome što ovaj aparat radi pod visokim pritiskom i u zatvorenom sistemu, pa nema rasipanja energije i temperature. Sve će biti spremno u rekordnom roku i uz veliku uštedu vašeg vremena i energije.

Podesi i ostavi

Ručak više ne mora da bude opterećenje i obaveza koja vam traži veliko angažovanje. Ne morate po povratku sa posla provoditi 2 sata u kuhinji, dovoljno je da samo ubacite sastojke za vaš sutrašnji ručak u električni ekspres lonac i podesite željeni program. Imate slobodu i mogućnost izlaska iz kuće dok se jelo kuva, jer će se nakon isteka vremena aparat sam ugasiti, a vas čeka spreman ručak.
Dodatna pogodnost ovog aparata je funkcija PODGREVANJA, pa za par minuta možete zagrejati pripremljen ručak, bez prebacivanja u druge posude i korišćenje šporeta.

Mogućnost kuvanja u otvorenom i zatvorenom loncu

Praktičnost je jedna od glavnih karakteristika Lupo Marshall aparata, pa tako i kad je u pitanju naš električni ekpress lonac LM 1323. Možete ga koristiti za pripremu jela u otvorenom ili zatvorenom loncu. Ovo je velika pogodnost jer daje mogućnost da prodinstate meso ili povrće dok je lonac otvoren, a zatim nastavite kuvanje u zatvorenom loncu.

Bez pištanja i isparavanja

Za razliku od običnog ekspres lonca, električni ekspres lonac je potpuno nečujan. Nema dugog (i za neke zastrašujućeg) pištanja. Aparat se samo kratko oglasi (kratak pisak) kada dostigne radni pritisak, u tom trenutku se poklopac zaključa i aparat nastavlja rad nečujno.
Takođe nema izbacivanja pare tokom kuvanja i isparavanja tečnosti, pa u loncu ostaje vode koliko ste i sipali, a sa njom i svi ukusi jela. Bez dolivanja i stajanja nad jelom tokom pripeme.

7 sigurnosnih sistema

Električni ekspres lonac je potpuno siguran aparat, sa čak 7 sigurnosnih mehanizama koji garantuju bezbednost pri radu. Ukoliko aparat nije ispravno zatvoren ili počne da raste pritisak, temperatura preko predviđene granice, aparat će sam prestati sa radom ili se neće ni pokrenuti. Zato nema potrebe da brinete, vaše je samo da ispravno zatvorite poklopac.

Električni ekspres lonac sa 8 osnovnih programa

Iako ima obeleženih 8 osnovnih programa, ovaj aparat za brzo kuvanje, možete koristiti za pripremu najrazličitijih jela i to zahvaljujući mogućnosti dodatnog prilagođavanja vremena pripreme.
Prilikom odabira programa na displeju (ekranu uređaja) se pojavljuje srednje vreme koje je predviđeno za taj program. Strelicama koje se nalaze pored ekrana to vreme možete povećati ili smanjiti.

 • Program PIRINAČ (RICE) – 12 minuta srednje vreme (max. 20 minuta – min. 5 minuta)
 • Program ČORBA (PORRIDGE) – 30 minuta srednje vreme (max. 40 minuta – min. 25 minuta)
 • Program SUPA (SOUP) – 25 minuta srednje vreme (max. 40 minuta – min. 15 minuta)
 • Program PASULJ/KOSTI (BEAN/BOUNS) – 25 minuta srednje vreme (max. 35 minuta – min. 15 minuta)
 • Program RIBA (FISH) – 5 minuta srednje vreme (max. 15 minuta – min. 1 minuta)
 • Program PILETINA (CHICKEN) – 13 minuta srednje vreme (max. 23 minuta – min. 3 minuta)
 • Program MESO (MEAT) – 20 minuta srednje vreme (max. 30 minuta – min. 10 minuta)
 • Program KOLAČ/HLEB (CAKE/BREAD) – 18 minuta srednje vreme (max. 33 minuta – min. 8 minuta)

Pogledajte kako je lako u ovom loncu spremiti špagete, kao i savete za pripremu paste bilo koje vrste paste.

Dugoročna investicija za domaćinstvo – uređaj koji štedi vaš novac

Zahvaljujući brzoj pripremi i termoregulaciji, električni ekspres lonac LM 1323 troši manje energije i tako štedi struju. S pravom možemo reći da ovaj aparat spada u grupu energetski efikasnih, jer će utrošiti mnogo manje energije nego kada isti ručak spremate na šporetu u običnoj šerpi.
Električni ekspres lonac je dugoročno isplativa investicija – aparat koji ćete koristiti skoro svakodnevno, dugi niz godina, za brže pripremljen obrok uz uštedu vremena, energije i novca!

Čeka vas topao ručak kod kuće

Jedna od prednosti koje ovaj uređaj nudi je funkcija ODLOŽENI START. Pomoću nje možete odložiti početak kuvanja, za čak 24 h. Ova opcija je idealna kada želite da vas po povratku sa posla ili iz šetnje čeka sveže pripremljen ručak, spreman za jelo čim uđete u kuću. 

Nakon završetka programa, aparat će prestati da kuva i prebaciti se u REŽIM ODRŽAVANJA TOPLOTE na 60 C. To vam daje slobodu da ne morate biti pored lonca dok on kuva, jer ste sigurni da jelo neće zagoreti. Sve finese koji daju dodatni ukus, da se jelo malo zgusne, baci ključ ili doda po još neki začin, možete završiti kada se vratite ili pred samo služenje jela.

Za brži ručak, koji se sam sprema!

Jednostavno rukovanje

Lupo Marshall električni ekspres lonac karakteriše jednostavno rukovanje. Ukoliko ste do sad imali strah od ekspres lonca, ili ste rukovanje njime smatrali previše komplikovanim, pogledajte video u kom je prikazan jednostavan način rada električnog ekspres lonca.

#1 Ušteda vremena i novca

Uz digitalni električni ekspres lonac LM1323 nećete gubiti vreme na stajanje uz šporet, mešanje ručka, kao i proveravanje da li je nešto zagorelo. Potrebno je samo da ubacite namirnice, podesite željeni program i čekate da ručak bude spreman. Za to vreme se možete posvetiti sebi i drugim aktivnostima, za koje inače nemate vremena.

Digitalni ekspres lonac se smatra energetski efikasnim uređajem – obroci se spremaju brže i troši se manje struje, što znači da njime, pored vremena, štedite i novac!

#2 Jednostavna upotreba

Digitalni ekspres lonac je lak za korišćenje, a vrlo jednostavno ćete ga i očistiti nakon pripeme jela.

#4 Zdrav obrok na trpezi svakog dana

Naš digitalni električni ekspres lonac LM1323 svakog dana donosi na vaš sto ukusan, brz i zdrav ručak. Uz funkcije kao što je odloženi start – ručak će početi da se krčka još dok ste na poslu, a vas će kod kuće sačekati spreman obrok za celu porodicu!

DEKLARACIJA

Naziv proizvoda: Električni expres lonac
Model: LM 1323
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: ZAJEČARKA D.O.O., Beograd, Čučuk Stanina 1a
Distributer: NEVA DIMI EXIM D.O.O, Beograd, Čučuk Stanina 1a

Utisci korisnika

Slađana

Utisak: Mnogo sam se vremena vagala da li da uzmem električni ekspres lonac, pošto imam već jedan običan, i mogu Vam reći da nisam pogrešila. Ne bih ga menjala sad ni za šta na svetu.

Nataša

Utisak: Jako sam zadovoljna loncem, ucinak je u skladu sa reklamiranim performansama. Preporucujem ga svim prijateljicama.

Mina

Utisak: Lonac ne bih ga menjala ni za jedan kućni aparat. Kolika ušteda vremena prilikom pripremanja, bezbrižnost, ne može da zagori, ne može da iskipi, uključim pre nego odem na posao, kada se vratim, čeka nas zdrav i vruć ručak. Sve pohvale!

Daliborka

Utisak: Imam usisivac, parocistac, fritezu na vazduh, multi kuker.....ali definitivno moj miljenik i nesto sto svaka zena treba da ima je ovaj lonac.Ne bih ga dala ni za sta!

Radmila

Utisak: Fenomenalan je, imam ga vec 2 godine kupljen je kod vas i pre zadovoljna sam i ne bih ga menjala ni za jedan drugi lonac. Hrana u njemu je preukusna, brzo se sprema i nije kao drugi ekspres lonci, jer je necujan.

Dragana

Utisak: Ovaj lonac je divna pomoc za svaku zenu. Imam ga najbolji aparat u mojoj kuhinji.

Jelena

Utisak: Zahvaljujući vašem električnom ekspres loncu ja sam postala domaćica :) Naime, nisam sigurna da li sam srećna zbog toga ili ne, ali znam ko jeste. Moj suprug.Uglavnom, prezadovoljna sam, jer sam sebi olaksala obavezu koju najmanje volim, a to je kuvanje.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.