• Pizza pekač gril JL-2502R
 • Pizza pekač gril JL-2502R
 • Pizza pekač gril JL-2502R
 • Pizza pekač gril JL-2502R
 • Pizza pekač gril JL-2502R
 • Pizza pekač gril JL-2502R
 • Pizza pekač gril JL-2502R
 • Pizza pekač gril JL-2502R

Pizza pekač gril JL-2502R

Besplatna dostava poklon x1 10% popusta online za gotovinsko plaćanje
REDOVNA CENA
21.948 RSD
CENA SA POPUSTOM ZA GOTOVINU 19.753 RSD

Kratak opis

 • Pica pekač je najekonomičnija prenosiva rerna
 • Gril pekač idealan je za brzu pripremu jela bez ulja
 • Ima dva grejača
 • Tepsija se vadi
 • Prečnik tepsije 30 cm
 • Tajmer do 30 min
 • Automatsko gašenje pizza grill pekača
 • Plaćanje čekovima građana ili penzionim čekom do 12 jednakih mesečnih rata bez kamate.
 • Administrativna zabrana za zaposlene – kupovina na 12 mesečnih rata bez kamate.
 • Kupce koji su u internet porudžbenice uneli opciju plaćanja na rate, kontaktiraće naši ovlašćeni prodavci radi dalje realizacije.

Pica pekač idealan je za brzu pripremu jela, za pečenje bez nadzora, za nošenje na kampovanje, letovanje ili korišćenje u letnjoj kuhinji. Ukoliko vam je potrebna praktična, najekonomičnija prenosiva rerna, ovaj gril pekač je ono što tražite! I da – pizza pekač nije samo za spremanje najpopularnijeg italijanskog specijaliteta, u njemu možete spremati najrazličitija jela!

Spremite različite specijalitete uz pizza pekač

Lupo Marshall pizza pekač će, bez sumnje, biti fenomenalan uređaj za pripremu najukusnije pizze, i to na najefikasniji način. Međutim, on nije samo električni pekač za pizzu. Pogodan je i za pripremu drugih jela, za koja vam je, ukoliko ih spremate na tradicionalni način, potrebno mnogo više vremena i truda, ili drugi kućni aparati. Koristan je za svakodnevnu upotrebu, čak i pored standardne rerne, jer će vam uštedeti i vreme i potrošnju el. energije. Zapravo sve namernice koje nisu mnogo velike, da moraju u rernu (celo pile, veliki komadi mesa), mnogo ćete lakše pripremiti u Lupo Marshall pizza gril pekaču.

Ukusi Mediterana u vašoj kuhinji dostupniji su nego ranije uz električni pekač za pizzu: jela će biti sočna i ukusna, tako dobra da će vas preseliti u Italiju u jednom zalogaju! 

Uz naš pizza pekač s lakoćom ćete pripremiti najukusnije pite, proju, meso, ribu, povrće, kolače, baklavu, prebranac, podvarak… Najsočniji pečeni krompir nastaje upravo na ovaj način, jer nema isparavanja tečnosti i isušivanja. Njegove mogućnosti su jako velike – ovaj električni pizza pekač biće vam izuzetno koristan!

Pogledajte primer jednostavne pripreme ukusnog obroka:

Praktičan i efikasan pizza pekač sa grill površinom

Lupo Marshall električni pizza grill pekač je idealna prenosiva rerna za more i leto, zbog toga što ovaj aparat za pečenje možete lako spakovati i poneti na bilo koju lokaciju.  Možete ga, naravno, poneti sa sobom i na druga putovanja, izneti ga na terasu ili u dvorište gde vam može služiti kao letnja kuhinja. 

Zaboravite na čekanje pored šporeta uz tajmer!

Uz naš pizza pekač nećete morati da brinete da li će ručak zagoreti i biti sve vreme u kući, kao dok rerna radi, jer se aparat sam gasi po isteku podešenog vremena. Ručak se peče, a vi se možete posvetiti drugim obavezama ili izaći iz kuće. 

Lupo pekač za pizzu poseduje tajmer do 30 min i automatsko gašenje nakon isteka podešenog vremena, što znači da ne zahteva čak ni da mislite na to kada će prestati sa radom!

Zašto se naš električni pizza pekač izdvaja na tržištu?

Lupo Marshall električni pizza pekač odlikuje se izuzetnim kvalitetom, pa ćete se sa njim družiti dugi niz godina. Fantastična iskustva kupaca najbolja su potvrda njegovog kvaliteta! 

Tepsija rebrastog, grill dna, je izrađena od čelik-aluminijuma, i izuzetno je praktična. Tepsija se vadi iz aparata, za razliku od većine pekača na tržištu, što olakšava čišćenje i pripremu jela. Njen prečnik je 30 cm, pa će se svaki vaš obrok komotno peći u ovom pekaču. 

Pizza pekač poseduje dva grejača (jedan na poklopcu, a jedan ispod tepsije), pa peče kao prava rerna, samo sa manje potrošnje energije. Napajanje/snaga su mu fantastičnih: 220 V, 50 Hz, 1200 W. Još jedna od prednosti je to što se poklopac može lako odvojiti od aparata. 

Pogledajte još: Kako da kuvanje leti ne bude problem?

#1 Električna rerna priprema različitu vrstu jela 

Pizza pekač spremiće vaša jela (ne samo picu!) lako i brzo, a njen ukus biće poput onim jelima iz najboljih restorana. Domaći, mediteranski ili orijentalni ukusi, meso, riba i kolači – sve je moguće! Uz grejače sa donje i gornje strane, Lupo Marshall pica pekač radi kao mala, ali jaka prenosiva električna rerna!Ukusi koje ćete obožavati su samo jedna prednost ovog pekača, koja je pre svega izuzetno praktično, ali i ekonomično rešenje!

#2 Ekonomičan električni pekač možete poneti svuda

Ovaj univerzalni pica pekač je lagan, prenosiv i rasklapa se – idealno za letnju kuhinju! Možete ga poneti na more, kampovanje ili put, ali i izneti na terasu kada je lepo vreme. Ima ugrađen tajmer do 30 minuta, i automatski se gasi nakon isteka tog vremena, tako da ga ne morate nadzirati sve vreme. 

#3 Dugoročna ušteda uz pizza pekač 

Lupo Marshall pica pekač, nema sumnje, štedi vaše vreme, ali ne samo to. On takođe troši manje struje od velikih rerni, pa je tu i novčana ušteda. Pizza pekač predstavlja dugoročnu investiciju za vaše domaćinstvo.

#4 Brzo i lako poručite električni pizza pekač 

Osim što će uštetedi vaše vreme za pripremu hrane, nećete morati mnogo da se potrudite ni oko kupovine našeg električnog pekača pizze. Brza i jednostava kupovina moguća je putem Lupo Marsall online prodavnice. Od najukusnije pizze i brzinske pripreme drugih obroka vas deli svega nekoliko klikova! Poručite Lupo Marshall pica pekač brzo i lako, i uživajte u slasnim obrocima uz minimum truda!

DEKLARACIJA

Naziv proizvoda: Pizza grill
Model: JL- 2502-R
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: ZAJEČARKA D.O.O., Beograd, Čučuk Stanina 1a
Distributer: NEVA DIMI EXIM D.O.O, Beograd, Čučuk Stanina 1a

Utisci korisnika

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.