Šerpe

Svako domaćinstvo bi trebalo da poseduje kvalitetan set šerpi, jer je ovo posuđe bez kog nijedna, aktivno korišćena kuhinja ne može. Bilo da vam treba mala, srednja ili velika, plitka šerpa ili duboka šerpa, svaka od njih ima svoju namenu u pripremi jela, pa je poželjno da ih posedujete različiim veličinama, odnosno ceo set šerpi.

Komplet šerpe mogu biti lep poklon za useljenje, kojim, osim što ćete pokloniti lepu stvar, uticaćete i na unapređenje novog života koji se započinje u novo-izabranom domu. Lupo Marshall i naši drugi brendovi su tu da pomognu pri opremanju novog doma, bilo da i sami otpočinjete novi deo svog života, ili poklanjate nekome vredan set šerpi.

Lupo Marshall šerpe su napravljene od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, kako bi vas služile dugi niz godina.

Naše šerpe su napravljenje sa dnom koje super brzo prenosi toplotnu energiju što dovodi do brzog zagrevanja šerpe. Toplota se veoma brzo akumulira, a u isto vreme i štedi.

Šerpe prodaja online – set šerpi bez kog ne možete

Šerpe komplet ili pojedinačno posuđe možete naručiti u Lupo Marshall online prodavnici, i tako sačuvati slobodno vreme za druge aktivnosti. Na vama je da poručite šerpe koje vam najviše odgovarju, bilo da vam je potrebna duboka šerpa, plitka šerpa ili ceo set, dok je na nama je da vam obezbedimo kvalitet i pouzdanost. Najbolje šerpe za kuvanje možete naći baš ovde.

Naše šerpe za kuvanje obuhvataju više modela u okviru kompleta, zbog čega je ovakav set posuđa višestruko isplativ i koristan, naročito ako zaista uživate u kuvanju.

Online poručivanje šerpi nije jedini način kako možete kupiti naš proizvod, već ga možete naći i u izložbenim salonima na više lokacija širom Srbije, gde lako možete odabrati odgovarajući set šerpi po vašoj meri!

Visokokvalitetne šerpe – cene koje se isplate

Novac koji budete uložili u Lupo Marshall šerpe neće biti uzaludan, već višestruko isplativ. Naše posuđe je veran prijatelj koji se trudi da olakša i unapredi svakodnevni život kupaca.

Lupo Marshall šerpe možete naručiti online i tako ostvariti 5% popusta na celokupnu vrednost. Na gotovinsko plaćanje možete dobiti još 5% popusta, a možete posetiti i naše izložbene salone: u Beogradu u Čučuk Staninoj, a ovde pogledajte lokacije za druge veće gradove u Srbiji.

Dodatna pogodnost je što naše proizvode možete kupiti na administrativnu zabranu na 12 rata bez kamate, kao i platiti čekovima, takođe, na 12 rata bez kamate. Radnim danima proizvod koji ste izabrali doći će u roku od 48h, a porudžbine preko 4 000 dinara biće besplatne za dostavu.

Lupo Marshall šerpe za sve kulinarske specijalitete vas čekaju

Naše šerpe štede vreme i toplotnu energiju, pa ulaganje u njih može samo da se isplati. Lake su za održavanje, modernog dizajna, a hrana koju u njima spremite će biti veoma ukusna.

Ove šerpe su pogodne uglavnom za sve vrste grejnih ploča. Kako biste bili sigurni da je određena šerpa baš za vas, pročitajte detaljnu specifikaciju u kojoj se navode sve pojedinosti koje treba da znate.