Odloženo plaćanje do 12 rata
Poklon uz svaku kupovinu
Online popust na gotovinsko plaćanje
Besplatna isporuka preko 4000 RSD

Šerpe

Svako domaćinstvo bi trebalo da poseduje kvalitetan set šerpi, jer je ovo posuđe bez kog nijedna, aktivno korišćena kuhinja ne može. Bilo da je mala, srednja ili velika, svaka šerpa ima svoju namenu u pripremi jela, pa je poželjno da posedujete šerpe različite veličine, odnosno ceo set.

Komplet šerpe mogu biti lep poklon za useljenje, kojim, osim što ćete pokloniti lepu stvar, uticaćete i na unapređenje novog života koji se započinje u novo-izabranom domu. Lupo Marshall i naši drugi brendovi su tu da pomognu pri opremanju novog doma, bilo da i sami otpočinjete novi deo svog života, ili poklanjate nekome vredan set šerpi.

Lupo Marshall šerpe su napravljene od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, kako bi vas služile dugi niz godina.

Naše šerpe su napravljenje sa dnom koje super brzo prenosi toplotnu energiju što dovodi do brzog zagrevanja šerpe. Toplota se veoma berzo akumulira, a u isto vreme i štedi.

Šerpe prodaja online

Šerpe komplet ili pojedinačno posuđe možete naručiti u Lupo Marshall online prodavnici, i tako sačuvati slobodno vreme za druge aktivnosti. Na vama je da poručite šerpe koje vam najviše odgovarju, a na nama je da vam obezbedimo kvalitet i pouzdanost. Najbolje šerpe za kuvanje možete naći baš ovde.

Online poručivanje šerpi nije jedini način kako možete kupiti naš proizvod, već ga možete naći i u izložbenim salonima na više lokacija širom Srbije.

Visokokvalitetne šerpe – cene koje se isplate

Novac koji budete uložili u Lupo Marshall šerpe neće biti uzaludan, već višestruko isplativ. Naše posuđe je veran prijatelj koji se trudi da olakša i unapredi svakodnevni život kupaca.

Lupo Marshall šerpe možete naručiti online i tako ostvariti 5% popusta na celokupnu vrednost. Na gotovinsko plaćanje možete dobiti još 5% popusta, a možete posetiti i naše izložbene salone: u Beogradu u Čučuk Staninoj, a ovde pogledajte lokacije za druge veće gradove u Srbiji.

Dodatna pogodnost je što naše proizvode možete kupiti na administrativnu zabranu na 12 rata bez kamate, kao i platiti čekovima, takođe, na 12 rata bez kamate. Radnim danima proizvod koji ste izabrali doći će u roku od 48h, a porudžbine preko 4 000 dinara biće besplatne za dostavu.

Lupo Marshall šerpe za sve kulinarske specijalitete vas čekaju

Naše šerpe štede vreme i toplotnu energiju, pa ulaganje u njih može samo da se isplati. Lake su za održavanje, modernog dizajna, a hrana koju u njima spremite će biti veoma ukusna.

Ove šerpe su pogodne uglavnom za sve vrste grejnih ploča.

Kako biste bili sigurni da je određena šerpa baš za vas, pročitajte detaljnu specifikaciju u kojoj se navode sve pojedinosti koje treba da znate.