Šerpe

Šerpe za kuvanje koje su izrađene od kvalitetnog materijala i koje su pratkične za korišćenje su neizostavan deo svakog domaćinstva i dobro opremljene kuhinje. Bilo da vam treba mala šerpa, srednja ili velika, kao i plitka ili duboka šerpa, u Lupo Marshall asortimanu ćete naći idealno posuđe za pripremu svojih omiljenih jela.

Kvalitetne šerpe su desna ruka svake domaćice u pripremi tradicionalnih, ali i onih maštovitijih jela. Osim što će upotpuniti vašu kuhinju, dobro je poznato i to da su šerpe posuđe koje može biti i odličan poklon za useljenje za prijatelje ili rodbinu. 

Lupo Marshall i naši drugi brendovi su tu da pomognu pri opremanju novog doma, bilo da i sami otpočinjete novi deo svog života, ili poklanjate nekome vredan set šerpi.

Kvalitetne šerpe iz Lupo Marshall asortimana

Lupo Marshall šerpe su napravljene od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, kako bi vas služile dugi niz godina. Odlikuje ih dno koje super brzo prenosi toplotnu energiju, što dovodi do brzog zagrevanja posuđa. Toplota se veoma brzo akumulira, a u isto vreme i štedi.

Svaka šerpa iz naše ponude je laka za održavanje i modernog dizajna. Pogodne su uglavnom za sve vrste grejnih ploča. Kako biste bili sigurni da je određena šerpa baš za vas, klikom na proizvod koji vas interesuje pročitajte detaljnu specifikaciju u kojoj se navode sve pojedinosti koje treba da znate.

Kada su u pitanju setovi, naše šerpe za kuvanje obuhvataju više modela u okviru kompleta, zbog čega je ovakav set posuđa višestruko isplativ i koristan, naročito ako zaista uživate u kuvanju.

Šerpe prodaja online – set šerpi bez kog ne možete

Komplet šerpi ili pojedinačna šerpa mogu biti deo vaše kuhinje uz efikasnu narudžbinu putem Lupo Marshall online prodavnice. Na ovaj način ćete sačuvati slobodno vreme za druge aktivnosti. 

Na vama je da poručite šerpu koja vam najviše odgovara, bilo da vam je potrebna duboka ili plitka šerpa (ili ceo set), šerpa sa poklopcem ili bez njega, dok je na nama je da vam obezbedimo kvalitet i pouzdanost. Najbolje šerpe za kuvanje možete naći baš ovde.

Online poručivanje šerpi nije jedini način kako možete kupiti naše proizvode, već ih možete naći i u izložbenim salonima na više lokacija širom Srbije, gde lako možete odabrati odgovarajući set šerpi po vašoj meri!

Visokokvalitetne šerpe za kuvanje – cene koje se isplate

Novac koji budete uložili u Lupo Marshall šerpe neće biti uzaludan, već višestruko isplativ. Naše posuđe je veran prijatelj koji se trudi da olakša i unapredi svakodnevni život kupaca.

Jednostavni za pranje, a najbolji za kuvanje – naši kuhinjski lonci će obogatiti svaku kuhinju!

Bilo da vam je potrebna plitka ili duboka, sa poklopcem ili bez njega, ceo komplet ili samo jedna – Lupo Marshall šerpu po izboru možete naručiti online i tako ostvariti 5% popusta na celokupnu vrednost. Na gotovinsko plaćanje možete dobiti još 5% popusta, a možete posetiti i naše izložbene salone.

Dodatna pogodnost je što naše proizvode možete kupiti na administrativnu zabranu na 12 rata bez kamate, kao i platiti čekovima, takođe na 12 rata bez kamate. Radnim danima proizvod koji ste izabrali doći će u roku od 48h, a porudžbine preko 4 000 dinara biće besplatne za dostavu.

Lupo Marshall šerpe za sve kulinarske specijalitete vas čekaju!