Šerpe

Šerpe za kuvanje koje su izrađene od kvalitetnog materijala i koje su pratkične za korišćenje su neizostavan deo svakog domaćinstva i dobro opremljene kuhinje. Bilo da vam treba mala šerpa, srednja ili velika, kao i plitka ili duboka šerpa, u Lupo Marshall asortimanu ćete naći idealno posuđe za pripremu svojih omiljenih jela.

Kvalitetna šerpa je desna ruka svake domaćice u pripremi tradicionalnih, ali i onih maštovitijih jela. Osim što će upotpuniti vašu kuhinju, dobro je poznato da šerpu možete pokloniti, kao sjajan poklon za useljenje za prijatelje ili rodbinu.

Lupo Marshall i naši drugi brendovi su tu da pomognu pri opremanju novog doma, bilo da i sami otpočinjete novi deo svog života, ili poklanjate nekome vredan set šerpi.

Kvalitetne šerpe i lonci iz Lupo Marshall asortimana

Lupo Marshall šerpe i lonci su napravljeni od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, kako bi vas služile dugi niz godina. Odlikuje ih dno koje super brzo prenosi toplotnu energiju, što dovodi do brzog zagrevanja posuđa. Toplota se veoma brzo akumulira, a u isto vreme i štedi.

Lake su  za održavanje i modernog dizajna. Pogodne su uglavnom za sve vrste grejnih ploča. Kako biste bili sigurni da je određena šerpa baš za vas, klikom na proizvod koji vas interesuje pročitajte detaljnu specifikaciju u kojoj se navode sve pojedinosti koje treba da znate.

Kada su u pitanju setovi, svaka naša šerpa za kuvanje obuhvataju više modela u okviru kompleta, svaka šerpa dolazi sa poklopcem, zbog čega je ovakav set posuđa višestruko isplativ i koristan, naročito ako zaista uživate u kuvanju. Naše kvalitetne inox šerpe opravdaće sva vaša očekivanja. 

Šerpe prodaja online – set šerpi bez kog ne možete

Kuhinjski komplet šerpi ili pojedinačna šerpa mogu biti deo vaše kuhinje uz efikasnu narudžbinu putem Lupo Marshall online prodavnice. Na ovaj način ćete sačuvati slobodno vreme za druge aktivnosti. 

Na vama je da poručite šerpu koja vam najviše odgovara, bilo da vam je potrebna duboka ili plitka šerpa (ili ceo set), šerpa sa poklopcem ili bez njega, dok je na nama je da vam obezbedimo kvalitet i pouzdanost. Najbolje šerpe za kuvanje možete naći baš ovde.

Online poručivanje šerpi nije jedini način kako možete kupiti naše proizvode, već ih možete naći i u izložbenim salonima na više lokacija širom Srbije, gde lako možete odabrati odgovarajući set šerpi po vašoj meri!

Visokokvalitetne šerpe za kuvanje – cene koje se isplate

Novac koji budete uložili u Lupo Marshall šerpu neće biti uzaludan, već višestruko isplativ. Naš kuhinjski asortiman je veran prijatelj koji olakšava i unapređuje svakodnevni život kupaca.

Jednostavni za pranje, a najbolji za kuvanje – naši kuhinjski lonci će obogatiti svaku kuhinju!

Bilo da vam je potrebna plitka ili duboka, sa poklopcem ili bez njega, ceo komplet ili samo jedna – Lupo Marshall šerpu po izboru možete naručiti online i tako ostvariti 5% popusta na celokupnu vrednost. Na gotovinsko plaćanje možete dobiti još 5% popusta, a možete posetiti i naše izložbene salone.

Dodatna pogodnost je što naše proizvode možete kupiti na administrativnu zabranu na 12 rata bez kamate, kao i platiti čekovima, takođe na 12 rata bez kamate. Radnim danima proizvod koji ste izabrali doći će u roku od 48h, a porudžbine preko 4 000 dinara biće besplatne za dostavu.

Lupo Marshall šerpa za sve kulinarske specijalitete vas čekaju!

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.