set velikih serpi

Alza set velikih šerpi

Besplatna dostava poklon x1 10% popusta online za gotovinsko plaćanje
REDOVNA CENA
26.784 RSD
CENA SA POPUSTOM ZA GOTOVINU 24.106 RSD

Kratak opis

  • Proizvedeno u Španiji
  • Visoko kvalitetni nerđajući čelik – Inox CrNi 18/10
  • Akuterm-kompaktno troslojno dno

Nema na zalihama

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.
  • Plaćanje čekovima građana ili penzionim čekom do 12 jednakih mesečnih rata bez kamate.
  • Administrativna zabrana za zaposlene – kupovina na 12 mesečnih rata bez kamate.
  • Kupce koji su u internet porudžbenice uneli opciju plaćanja na rate, kontaktiraće naši ovlašćeni prodavci radi dalje realizacije.

Uz Alza set velikih šerpi svaka kuhinja će biti u potpunosti opremljena, a svaka domaćica u mogućnosti da svojim ukućanima i prijateljima pripremi najukusnija jela. Lupo Marshall je za vas pripremio set najkvalitetnijeg posuđa po optimalnoj ceni.

Najkvalitetniji set velikih šerpi uz Lupo Marshall 

Alza set velikih šerpi odlikuju najkvalitetniji materijali. Tri šerpe različitih zapremina izrađene su od najkvalitetnijeg nerđajućeg čelika CrNi 18/10. Sve šerpe u setu dolaze sa poklopcima, koji su izrađeni od kvalitetnog termo-otpornog stakla sa čeličnom ručkom.

Alza šerpe poseduju i akuterm-kompaktno troslojno dno, koje super brzo prenosi toplotnu energiju, akumulira je i u isto vreme štedi. Pogodne su za sve vrste grejnih ploča. 

Uz ovaj set šerpi uz Lupo Marshall ponude moći ćete da pripremate jela sa lakoćom, bez bilo kakve brige. Ručke na zidovima šerpi su punktirane nemetalima, uvek su hladne ili mlake, pa neće doći do iznenadnih opekotina.

Alza set šerpi – praktičan za upotrebu

Alza set velikih šerpi podrazumeva 3 šerpe, zapremine:

  • 6,5 L
  • 10 L
  • 20 L

Zahvaljući materijalu od koga su izrađene, ove šerpe su izuzetno jednostavne za održavanje, i omogućavaju određenu uštedu električne energije. Uz ovaj Lupo Marshall set šerpi vaša kuhinja biće kompletna!

Alza velike šerpe prodaja online

Alza set šerpi je odličan izbor zbog visokog kvaliteta izrade s jedne, a optimalne cene sa druge strane. Ovaj set šerpi možete poručiti vrlo jednostavno, putem Lupo Marshall online prodavnice.

Zašto kupiti Alza set velikih šerpi?

Kvalitetan Alza set velikih šerpi olakšava poslove u kuhinji i čini spremanje hrane zadovoljstvom. Predstavlja idealan komplet za svaku kuhinju, koji se sastoji od 3 šerpe različite zapremine.

Uz ove šerpe lako ćete spremiti skoro svaki ručak koji vam padne na pamet: supe, čorbe, potaže, testeninu i povrće, kao i jela od mesa. Veličinu šerpe prilagodite vašim potrebama i napravite veliku ili manju količinu ručka, a možete spremiti i ajvar, slatko, marmelade i džemove!

Šerpe su napravljene od nerđajućeg čelika CrNi 18/10, sa poklopcima od stakla i  čeličnom drškom. Ručke zahvaljujući posebnoj tehnologiji (punktirani nemetali) ostaju hladne ili blago zagrejane.

Šerpe se lako održavaju, dugo traju i štede energiju. Naručite ovaj set šerpi i kompletirajte svoju opremu za kuhinjske majstorije!

Naziv i model proizvoda: Alza Inox set šerpi 6,5L, 10L, 20L
Zemlja porekla: Španija
Uvoznik: ZAJEČARKA D.O.O., Beograd, Čučuk Stanina 1a
Distributer: NEVA DIMI EXIM D.O.O, Beograd, Čučuk Stanina 1a

Utisci korisnika

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.