1. Plaćanje platnom karticom putem Interneta, u celosti ili na rate

Porudžbinu možete platiti putem Interneta platnim karticama MasterCard, Maestro, VISA, Dina ili American Express.

  • Ukoliko proizvod plaćate u celosti

Nakon popunjavanja osnovnih podataka porudžbenice i odabira opcije plaćanja – Plaćanje platnim karticama, označite polje Prihvatam uslove korišćenja i politiku privatnosti, a zatim potvrdite na dugme Poručite. Nakon toga će se pojaviti obrazac gde ćete uneti podatke sa kartice i završiti kupovinu potvrdom na dugme Plati.

  • Ukoliko proizvod želite da platite platnom karticom na rate

Nakon popunjavanja osnovnih podataka porudžbenice i odabira opcije plaćanja – Plaćanje platnim karticama, izaberite na koliko rata želite da platite proizvod. Proizvod je moguće platiti na 3, 6, 9 ili 12 rata. Označite polje Prihvatam uslove korišćenja i politiku privatnosti, a zatim potvrdite na dugme Poručite. Sajt će vas prebaciti na portal banke gde ćete uneti osnovne podatke kartice.

*Napomena: Plaćanje na rate je moguće isključivo ako je banka omogućila datu opciju za vašu platnu karticu.

2. Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke i tada je moguće platiti je gotovinom.

3. Plaćanje preko računa

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun firme Neva Dimi Exim d.o.o, uz navođenje odgovarajućeg poziva na broj koji se generiše prilikom naručivanja. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta tj. web banking-a, ako imate aktiviranu tu mogućnost na svom računaru ili mobilnom telefonu.

Za izdavanje predračuna i računa za pravna lica pisati na sanja.boskovic@lupogroup.com

4. Plaćanje čekovima građana i penzioni ček

Prihvatamo plaćanje čekovima građana i penzionim čekom. Plaćanje se vrši na 12 mesečnih rata bez kamate

Prilikom plaćanja čekovima na rate, na proizvode se ne primenjuju snižene ili akcijske cene izražene u e-prodavnici.
Ovaj način plaćanja je moguć u Lupo Marshall prodajnim salonima ili kod ovlaštenih prodavaca.

Kupce koji su u internet porudžbenice uneli opciju plaćanja na rate, kontaktiraće naši ovlašćeni prodavci radi dalje realizacije.

5. Kupovina putem administrativne zabrane – sindikalna prodaja

Neva Dimi Exim d.o.o odobrava prodaju robe putem administrativne zabrane. Prilikom plaćanja na rate administrativnom zabranom, na proizvode se ne primenjuju snižene ili akcijske cene izražene u e-prodavnici.
Administrativnom zabranom može se ostvariti kupovina po redovnim maloprodajnim cenama, na 12 mesečnih rata bez kamate.
Lica koja žele da kupe robu putem administrativne zabrane moraju imati ugovor o radu na neodređeno. Uslov za kupovinu putem administrativnih zabrana jeste ugovor poslodavca sa firmom Neva Dimi Exim doo.

Kupce koji su u internet porudžbenice uneli opciju plaćanja na rate, kontaktiraće naši ovlašćeni prodavci radi dalje realizacije.

Kontakt mail za sva pitanja office@lupomarshall.com

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.