Magnetni nakit

Lupo Marshall magnetni nakit pružiće dozu otmenosti svakoj vašoj odevnoj kombinaciji, bilo da se radi o svakodnevici ili posebnim prilikama. Uz to, magnetne narukvice koje imamo u ponudi pomažu poboljšanju opšteg zdravlja, ali i vašeg raspoloženja.Savršen spoj elegancije, stila i zdravlja se ogleda upravo u magnetnom nakitu koji možete pronaći u našoj prodavnici.

Magnetne narukvice – odraz savršenog stila

Lupo Marshall magnetni nakit je omiljeni aksesoar modernih žena, i odraz stila i elegancije. Naša ponuda podrazumeva mnoštvo opcija za svačiji ukus. Možete odabrati magnetnu narukvicu koja upotpunjuje vašu sportsku eleganciju na poslu, nešto klasičniji dizajn ili trendi magnetne narukvice sa cirkonima, krstićima, pločicama…

Nakit sa magnetima koji pristaje svima

Naše narukvice sa magnetima su podesive veličine, tako da odgovaraju svima. Podešavaju se pomoću kopči sa iglicama, dodavanjem ili vađenjem delova narukvice radi maksimalne udobnosti i dobrog izgleda. 

Sve magnetne narukvice imaju maksimalni obim od 21 centimetra. Naš nakit sa magnetima izrađen je u kombinacijama zlatne i srebrne boje, a u ponudi su i druge interesantne nijanse koje će vam dobro pristajati.

Magnetne narukvice imamo i u obliku većih alki, bez kopče – jednostavno se navlače, krase vašu ruku i podižu raspoloženje. Svaka narukvica sadrži promišljeno raspoređene magnete koji doprinose povećavanju energiju.

Magnetni nakit za zdravlje i raspoloženje

Uz magnete smeštene u našim narukvicama, svakodnevno se odvija se magnetna terapija. U pitanju je alternativni princip koji je star oko 2.000 godina. Od davnina, ljudi su koristili nakit sa magnetima i magnete u drugim oblicima da bi uticali na svoje bioenergetsko polje i pomagali telu i duši da se osnaži i isceli. Zbog toga je značaj magnetne narukvice za zdravlje opšte poznat.

Magnetna terapija na ovaj način poboljšava mnoge telesne i mentalne funkcije, pa naše magnetne narukvice imaju odličan uticaj i na:

  • poboljšavanje cirkulacije
  • poboljšanje i povećanje energije
  • oslobađanje od stresa
  • smanjenje bolova
  • regulaciju pH vrednosti organizma

Kako da čuvate vaš nakit sa magnetima?

Nakit sa magnetima je izuzetno otporan i savetuje se da ga što više nosite, kako bi dejstvo koje ostvaruje magnetni nakit za zdravlje, i dejstvo samih magneta skrivenih u njemu bilo što jače. Ipak, kako bi dugo bio u dobrom stanju i lep kao prvog dana kada ste ga kupili, potrebn je održavati ga.

Evo nekoliko saveta uz koje će vaša magnetna narukvica izgledati besprekorno:

  • magnetni nakit odložite tokom kupanja i tuširanja, kako u slanoj i slatkoj vodi, tako i pod tušem – voda može promeniti boju nakita.
  • magnetne narukvice ne treba da se nose prilikom obavljanja poslova pri kojima se koriste hemijska sredstva, kako se nakit ne bi oštetio;
  • skinite magnetni nakit kada se bavite fizičkim aktivnostima (sport, treninzi i slično) kako znoj ne bi promenio boju nakita, ili se zbog aktivnosti neki deo ošteti ili odlepi.

Magnetne narukvice prodaja online – nikad lakše uz Lupo Marshall 

Magnetni nakit po vašem izboru možete nabaviti vrlo brzo i jednostavno, i to iz vaše fotelje – uz Lupo Marshall online prodavnicu.

Na našem sajtu se nalazi magnetna narukvica koja vam se dopada? Kliknite na dugme Poruči online, popunite polja iz padajućeg menija i potvrdite kupovinu. Nakon toga ćete dobiti mejl sa potvrdom i datumom isporuke!

Na raspolaganju vam je i kontaktiranje naših prodavaca na office@lupomarshall.com preko mejla, a možete nas i kontaktirati i putem telefona.

Ispunite vašu svakodnevicu zdravljem i stilom, i isprobajte naš nakit sa magnetima.

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.