Odloženo plaćanje do 12 rata
Poklon uz svaku kupovinu
Online popust na gotovinsko plaćanje
Besplatna isporuka preko 4000 RSD

Magnetni nakit

Lupo Marshall magnetni nakit pružiće dozu otmenosti svakoj vašoj odevnoj kombinaciji, bilo da se radi o svakodnevici ili svečanim izlascima i posebnim prilikama. Uz to, magnetne narukvice koje imamo u ponudi pomažu poboljšanju opšteg zdravlja, ali i vašeg raspoloženja.

Savršen spoj elegancije, stila i zdravlja se ogleda upravo u magnetnom nakitu koji možete pronaći u našoj prodavnici.

Nakit sa magnetima za savršeni stil

U ponudi Lupo Marshall magnetnog nakita na raspolaganju vam je mnoštvo opcija. Možete odabrati neki komad koji upotpunjuje vašu sportsku eleganciju na poslu, nešto klasičniji dizajn ili trendi narukvice sa cirkonima, krstićima, pločicama…

Naše magnetne narukvice su podesive veličine, tako da odgovaraju svima. Podešavaju se pomoću kopči sa iglicama, dodavanjem ili vađenjem delova narukvice radi maksimalne udobnosti i dobrog izgleda. Sve magnetne narukvice su maksimalnog obima od 21 centimetar. Imamo kombinacije zlatne i srebrne boje, kao i druge interesantne boje koje će vam dobro pristajati.

Narukvice sa magnetima imamo i u obliku većih alki, bez kopče – jednostavno se navlače, krase vašu ruku i podižu raspoloženje.

Svaka magnetna narukvica sadrži promišljeno raspoređene magnete koji doprinose povećavanju energiju.

Magnetni nakit za zdravlje

Pomoću magneta smeštenih u našim narukvicama odvija se terapija magnetima. U pitanju je alternativni princip koji je star oko 2.000 godina. Od davnina, ljudi su koristili nakit sa magnetima i magnete u drugim oblicima da bi uticali na svoje bioenergetsko polje i pomagali telu i duši da se osnaži i isceli.

Ovakva terapija poboljšava mnoge telesne i mentalne funkcije, pa tako svrstavamo i:

  • poboljšavanje cirkulacije;
  • poboljšanje i povećanje energije;
  • oslobađanje od stresa;
  • smanjenje bolova;
  • regulacija pH vrednosti organizma.

Kako da čuvate vaš nakit sa magnetima

Magnetni nakit je izuzetno otporan i savetuje se da ga što više nosite, kako bi dejstva magneta skrivenih u njemu bila što jača. Ipak, kako bi dugo bio u dobrom stanju i lep kao prvog dana kada ste ga kupili, savetujemo vam sledeće:

  • magnetni nakit odložite tokom kupanja i tuširanja, kako u slanoj i slatkoj vodi, tako i pod tušem; voda može promeniti boju nakita.
  • magnetska narukvica ne treba da se nosi prilikom obavljanja poslova pri kojima se koriste hemijska sredstva, kako se nakit ne bi oštetio;
  • skinite magnetni nakit kada se bavite fizičkim aktivnostima (sport, treninzi i slično) kako znoj ne bi promenio boju nakita, ili se zbog aktivnosti neki deo ošteti ili odlepi.

Magnetne narukvice – prodaja nakita nikad lakše u Lupo Marshall online prodavnici!

Na našem sajtu lako možete nabaviti magnetni nakit, i to iz vaše fotelje.

Kliknite na dugme Poruči online, popunite polja iz padajućeg menija i potvrdite kupovinu – i dobićete mejl sa potvrdom i datumom isporuke!

Na raspolaganju vam je i kontaktiranje naših prodavaca na office@lupomarshall.com preko mejla, a možete nas i pozvati na neki od ovih brojeva.

Ispunite vašu svakodnevicu zdravljem i stilom, i isprobajte naš nakit sa magnetima.