Roštilj

Električni roštilj iz naše ponude pruža priliku da uživate u savršeno pripremljenim jelima sa roštilja, bez muke, u udobnosti svog doma. Dopustite da se hrana sprema sama! Naši električni roštilji su idealni za pripremu brzih, zdravih i ukusnih obroka restoranskog kvaliteta, i to u zatvorenom. Termostat dozvoljava podešavanje optimalne temperature u zavisnosti od jela, a neprijanjajući premaz na aparatima omogućava lako održavanje. Aparati su praktičnih dimenzija pa se lako mogu poneti na izlet ili višednevni odmor.

Uz električni roštilj do specijaliteta restoranskog kvaliteta

Električni roštilj odnosno gril, namenjen je svim ljubiteljima sočno pripremljenog mesa i povrća. Svi gurmani, ljubitelji roštilja, uz uređaje ovog tipa imaće priliku da uživaju u specijalitetima sa roštilja u kućnoj varijanti ili gde god da požele – budući da su uređaji kao što je Lupo Marshall električni roštilj kompaktni i lako prenosivi!

Zbog svojih optimalnih dimenzija, grilovi se lako uklapaju u svaki prostor, kuhinju ili terasu. A idealni su i za avanturiste koji žele jednostavno rešenje za pripremu hrane na kampovanju ili putovanju. Dimenzije gril ploča su dovoljno prostrane da se veća količina hrane pripremi odjednom.

Uz mogućnost pripreme večih količna hrane odjednom, jačina uređaja doprinosi brzini termičke obrade što dodatno ubrzava proces roštiljanja. Grilovi iz naše ponude poseduju dodatke kao što su neprijanjajući premaz, kao i posuda za sakupljanje viška masnoće što znači da će vam za pripremu hrane biti potrebno značajno manje ulja, ali i da ćete gril vrlo lako održavati. 

Električni roštilj nudi mogućnost da uživate u svojim omiljenim, autentičnim ukusima specijaliteta sa roštilja, gde god da krenete, pritom omogućavajući da jela pripremite na zdraviji način uz minimalno korišćenje ulja. Visok kvalitet izrade, funkcionalnost i praktičnost u kombinaciji čine ovakve uređaje gotovo nezamenljivim.

Koliko košta električni roštilj – cena usklađena sa učinkom 

Električni roštilji nude savršen odnos cene i kvaliteta, budući da su u pitanju uređaji visokih performansi i kvaliteta izrade, koji će vas služiti dugi niz godina i omogućiti da uživate u svojim omiljenim jelima svakodnevno.

Ukoliko želite da skratite boravak u kuhinji, a istovremeno imate mogućnost da uživate u nutritivno bogatom obroku za tili čas, kvalitetni Lupo Marshall električni roštilj je uređaj u koji treba da investirate.

Kupite električni roštilj u Lupo Marshall online prodavnici 

Izaberite i kupite električni roštilj vrhunskog kvaliteta izrade u Lupo Marshall online prodavnici i dodatno uštedite svoje vreme. U svega par klikova putem interneta, saznajte sve informacije o našim proizvodima, a klikom na korpu započnite proces kupovine od svega par minuta. 

Nakon toga, vaš željeni proizvod biće isporučen na željenu adresu u najkraćem mogućem roku. Kupiti kvalitetan električni roštilj zaista nikada nije bilo jednostavnije i brže! Iskoristite sve prednosti online kupovine!

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.