Tepsije i pekači

Kvalitetne tepsije i pekači su oduvek bili neizostavan sastojak dobrih jela. Lupo Marshall je zbog toga za Vas pripremio posuđe po najvišim standardima, uz koje će za Vaše specijalite iz rerne uvek tražiti porcija više. Kvalitetna tepsija i pekač čekaju mesto u vašoj kuhinji!

Najukusnije meso uz Lupo Marshall tepsije za pečenje

Tepsije za pečenje, odnosno, plehovi ili tepsije za rernu su odlične za spremanje pečenja kod kuće koje će biti predivnog ukusa – baš kao da ste ga upravo doneli iz pečenjare. U Lupo Marshall pekačima možete spremiti velike komade mesa, dinstati ih na niskoj temperaturi i uživati, jer ovaj pekač sa poklopcem radi praktično sam.

Na vama je samo da pronađete idealan recept, sve sastojke posložite na pleh i ostavite ih da se krčkaju na tihoj vatri. Zahvaljujući kvalitetnim materijalima od kojih je izrađena svaka tepsija iz Lupo Marshall ponude, Vaša jela će sačuvati ukus svakog sastojka, a Vi ćete gostima ili ukućanima poslužiti pravi specijalitet!

Aluminijumska tepsija visokog kvaliteta – garant dobrog ukusa

Aluminijumske tepsije za rernu biće Vaši dugoročni saveznici u kuhinji, jer je dugi vek trajanja jedna od osnovnih prednosti koje one nude. Jednostavno pranje je još jedan benefit zbog koga će aluminijumski pekači tepsije sigurno postati deo Vašeg domaćinstva.

Pekač za rernu iz Lupo Marshall kolekcije napravljen je od kvalitetnog livenog aluminijuma, dok je poklopac najčešće od vatrostalnog stakla. Poklopci na pekačima se mogu koristiti kao posebna tepsija za pečenje, u kojoj možete spremiti manje obroke.

Pekači i tepsije su premazani višeslojnim neprijanajućim namazom, što sprečava lepljenje hrane za dno. Mnogi pekači imaju unutrašnje gril dno, kako bi meso imalo što kvalitetniji ukus, i sačuvalo svoje hranljive sastojke. Uz aluminijumski pekač sa poklopcem sačuvaćete i svaki miris Vašeg specijaliteta.

Tepsija i pekač baš po vašoj meri

Uz kvalitetan pekač ovalni, baš kao i četvrtasti oblik odgovaraće svim Vašim potrebama, a Lupo Marshall vam je omogućio da izaberete pekač sa poklopcem baš po svom ukusu! Osim što zadovoljavaju sve estetske standarde, naše tepsije i pekači su i veoma funkcionalni, pa se tako tepsija i pekač za spremanje različitih jela uvek rado koriste.

Lupo Marshall tepsije i pekači su pažjivo dizajnirani kako bi vam olakšali život u kuhinji. Na mnogim pekačima postoji jezičak za odlivanje tečnosti, ili ručka na poklopcu koja je stilizovana za dodavanje tečnosti, kako ne biste skidali poklopac.

Prodaja pekača i tepsija online – još jedna olakšica za kupce

“Kupovina iz fotelje” je još jedna prednost kojom se mogu pohvaliti Lupo tepsije za pečenje. Naše pekače možete poručiti u Lupo Marshall online prodavnici, i tako sačuvati svoje slobodno vreme za druge aktivnosti. Naše posuđe je kvalitetno, višefunkcionalno i veoma modernog dizajna. Uz Vašu kuhinju uklopiće se savršeno, a svi će vas pitati – gde je kupljena tepsija za pečenje?

Prodaja posuđa online nije jedini način kako možete kupiti naše tepsije, već ih možete naći i u izložbenom salonu u Čučuk Staninoj u Beogradu, ali i u drugim gradovima širom Srbije koje možete videti na mapi.

Visokokvalitetni pekači sa poklopcem – cene koje se isplate

Kvalitetniji pekač za meso ili bilo koji specijalitet iz rerne sigurno nećete naći po povoljnijoj ceni, nego u Lupo Marshall prodavnici. Za optimalnu sumu novca Vašu kuhinju će dugi niz godina krasiti tepsije za pečenje po najvišim standardima.

Novac koji budete uložili u Lupo Marshall pekače neće biti uzaludan, već višestruko isplativ. Naši pekači sa poklopcem biće verni prijatelji, koji će vam olakšati i unaprediti život.

Lupo Marshall pekače i tepsije možete naručiti online i tako ostvariti 5% popusta na celokupnu vrednost. Na gotovinsko plaćanje možete dobiti još 5% popusta, a možete posetiti i naš izložbeni salon koji se nalazi u Čučuk Staninoj u Beogradu.

Dodatna pogodnost je što bilo koji pekač sa poklopcem, kao i ostale proizvode možete kupiti na administrativnu zabranu na 12 rata bez kamate, kao i platiti čekovima, takođe, na 12 rata bez kamate. Radnim danima proizvod koji ste izabrali doći će u roku od 48h, a porudžbine preko 4 000 dinara biće besplatne za dostavu.

Dobra tepsija za pećnicu je pola posla, na Vama je samo da nađete pravi recept, i uložite malo truda. Izaberite željeni pekač sa poklopcem i poručite odmah! Mi nudimo kvalitet i fenomenalan ručak za celu porodicu, po najboljim cenama!

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.