Tepsije i pekači

Tepsije za pečenje su odlične za spremanje pečenja kod kuće, koje će biti predivnog ukusa kao da ste ga upravo donjeli iz pečenjare. U Lupo Marshall pekačima možete spremiti velike komade mesa, dinstati ih na niskoj temperaturi i uživati, jer ovaj pekač radi praktično sam. Na vama je samo da sve sastojke složite i ostavite ih da se krčkaju na tihoj vatri.

Aluminijumske tepsije visokog kvaliteta

Pekač za rernu iz Lupo Marshall kolekcije napravljen je od kvalitetnog livenog aluminijuma, dok je poklopac najčešće od vatrostalnog stakla. Poklopci na pekačima se mogu koristiti kao posebna tepsija za pečenje, u kojoj možete spremiti manje obroke.

Pekači su premazani višeslojnim neprijanjajućim namazom, što sprečava ljepljenje hrane za dno. Mnogi pekači imaju unutrašnje gril dno, kako bi meso imalo što bolji ukus, i sačuvalo svoje hranljive sastojke.

Prodaja pekača i tepsija online

Pekače možete poručiti u Lupo Marshall online prodavnici, i tako sačuvati svoje slobodno vrijeme za druge aktivnosti. Naše posuđe je kvalitetno, višefunkcionalno i veoma modernog dizajna. Uz vašu kuhinju uklopiće se savršeno, a svi će vas pitati gdje ste ga kupili.

Prodaja posuđa online nije jedini način kako možete kupiti naš proizvod, već ga možete naći i u izložbenim salonima na više lokacija.

Visokokvalitetni pekači – cijene koje se isplate

Novac koji budete uložili u Lupo Marshall pekače neće biti uzaludan, već višestruko isplativ. Naši pekači biće vjeran prijatelj koji se trudi da olakša i unaprijedi svakodnevni život.

Lupo Marshall pekače i tepsije možete naručiti online i tako ostvariti 5% popusta na celokupnu vrijednost. Na gotovinsko plaćanje možete dobiti još 5% popusta, a kupovinu možete obaviti i u jednom od naših izložbenih salona.

Dodatna pogodnost je što naše proizvode možete kupiti na administrativnu zabranu na 12 rata bez kamate, kao i platiti čekovima, takođe, na 12 rata bez kamate. Radnim danima proizvod koji ste izabrali doći će u roku od 48h.

Tepsije i pekači baš po vašoj mjeri

Lupo Marshall tepsije i pekači su pažjivo dizajnirani kako bi vam olakšali život u kuhinji. Na mnogim pekačima postoji jezičak za odlivanje tečnosti, ili ručka na poklopcu koja je stilizovana za dodavanje tečnosti, kako ne biste skidali poklopac.

Mi nudimo kvalitet i fenomenalan ručak za cijelu porodicu.