Aparati za kafu

Savršeno mjesto za sve ljubitelje kafe koji žele uživati u vrhunskom ukusu i aromi! Sa visokokvalitetnim materijalima i raznovrsnim performansama, naši aparati za kafu su dugotrajni i pouzdani, pružajući vam besprijekorno iskustvo svaki put kad pripremate svoj omiljeni napitak. Posebno se ponosimo modernim dizajnom naših aparata, koji su posebno kreirani da dodaju notu elegancije svakoj kuhinji.

Espresso kafa sa intenzivnim okusom i savršenom kremastom pjenom

Espresso kafa je sinonim za luksuz i sofisticiranost, a naš aparat za espresso kafu je vrhunski izbor za sve one koji žele uživati u autentičnom italijanskom iskustvu kod kuće.

Šoljica kafe uvijek prema vašem ukusu!

Bilo da preferirate snažne i intenzivne ili blage i uravnotežene ukuse, naš aparat za espresso kafu omogućava vam prilagođavanje svakog napitka prema vašim željama, dajući vam potpunu kontrolu nad procesom pripreme.

Mljevena espresso kafa – prednost uštede

Aparat za kafu koji koristi mljevenu espresso kafu umjesto kapsula ima mnoge prednosti. Kroz korištenje ovih aparata, možete eksperimentirati s različitim aromama mljevene espresso kafe kako biste postigli željeni okus, aromu i jačinu espressa. Osim toga, ovaj tip aparata predstavlja veliku uštedu, jer je kupovina mljevene espresso kafe daleko isplativija od kupovine kapsula!

Prstom na dugme započnite proces pravljenja kafe, koji možete prekinuti kada je u šoljici količina baš po vašoj meri. Sami odredite da li želite kratki, malo duži ili baš produženi espresso, jer vi najbolje znate do koje visine u šoljici je vaša idealna mjera.

Nježan dodir savršene kreme u svakom gutljaju

Ako volite prekrasnu pjenu kapućina, razumijete zašto je važno da vaš aparat za kafu ima mlaznicu za pjenu s kontrolom količine pare. Podesite gustinu vaše pjene lako i jednostavno! Odaberite po svom ukusu – čvrsta i kompaktna pjena ili pjenušava i kremasta, u svakom slučaju doći ćete do svoje idealne gustoće i okusa.

Za ljubitelje tradicionalnih okusa domaće kafe!

Savršeno aromatična turska kafa nije lak zadatak. Da bi kafa procesom kuhanja dobila svoju punu aromu i okus, potrebno je obratiti pažnju na pravilno zagrijavanje vode, ravnomjernu temperaturu kuhanja, intenzitet miješanja kafe. Naš aparat za kafu radi sve to za vas!

Aparat za tursku kafu izuzetno je jednostavan i praktičan za upotrebu. Sve što trebate je napuniti lončić vodom, kafom i šećerom, ako želite. Pritiskom na dugme, aparat započinje proces kuhanja kafe i nema nepotrebnog čekanja da voda proključa i da se kafa „zakuha“.

Laka i sigurna upotreba

Ako radite u uredskom prostoru ili opremate čajnu kuhinju, aparat za tursku kafu je idealno rješenje – bez dodatnog posuđa možete pripremiti kafu za do 4 osobe iz jednog kuhanja! Također, ovi aparati su sigurniji za obitelji s nestašnom malom djecom, jer ne morate grijač ploče štednjaka i vjerojatnost proljevanja je mnogo manja.

Uz to, aparat za kafu ima i signalni zvuk koji označava kraj kuhanja, tako da kava ne može preliti! Ako ste zauzeti, čekaće vas u aparatu!

Nota elegancije u vašem domu

Osim toga, oba naša aparata za kafu su dizajnirana s posebnom pažnjom prema detaljima, s ciljem da se uklope u svaki enterijer i dodaju notu elegancije i stila vašoj kuhinji ili prostoru za kafu. S visokokvalitetnim materijalima i pouzdanim performansama, naši aparati za kafu su dugotrajni i pouzdani, pružajući vam besprijekorno iskustvo svaki put kad pripremate svoj omiljeni napitak.