• pekac sa gril poklopcem lupo marshall
  • pekac sa gril poklopcem lupo marshall
  • pekac sa gril poklopcem lupo marshall
  • pekac sa gril poklopcem lupo marshall

Pekač sa gril poklopcem Lupo

Besplatna dostava 10% popusta online za gotovinsko plaćanje
REDOVNA CIJENA
75 
CIJENA SA POPUSTOM ZA GOTOVINU 68 

Kratak opis

  • Namenjen za pečenje većih komada mesa u rerni. Omogućava brže pečenje, bez isparavanja i održava sočnost mesa.
  • Visoko kvalitetni liveni aluminijum
  • Višeslojni neprijanjajući premaz švajcarskog kvaliteta ILAG
  • Poklopac se može koristiti i kao posuda za pečenje
  • Dno debljine 4,5 mm
  • Korišćenje u rerni do 240o C
  • Dimenzije pekača: 38x25x18 cm

Lupo pekač sa grill poklopcem predstavlja odličan izbor posuđa za potpuno opremanje vašeg domaćinstva. Kako grill poklopac može biti zasebna posuda za pečenje, kupovinom ovog proizvoda praktično dobijate dva pekača za pripremu hrane visokog kvaliteta.

Višenamenska posuda za pečenje

Lupo pekač sa grill poklopcem je pre svega – pekač za meso. Namenjen za pečenje većih komada mesa u rerni, a tajna njegovih ukusnih specijaliteta leži u činjenici da on omogućava brže pečenje, bez isparavanja i na taj način održava sočnost mesa.

Međutim, može se reći da je u pitanju višenamenska posuda za pečenje, jer se u njemu podjednako dobro mogu krčkati razni sosevi, kao i povrće. Grill poklopac za pekač se može koristiti samostalno i poslužiti kao druga posuda za pečenje, pa uvek možete računati na dve posude spremne za pripremu ukusnih specijaliteta.

Pekač sa grill poklopcem najvišeg kvaliteta

Naš pekač sa poklopcem za grilovanje odlikuje vrhunski kvalitet izrade, kao i materijala koji se pri tome koriste. Izrađen je od visoko kvalitetnog livenog aluminijuma, a pogodan je za korišćenje u rerni na temperaturi do 240o C.

Poseduje višeslojni neprijanjajući premaz švajcarskog kvaliteta ILAG, zahvaljujući kome se hrana ne lepi, pa ovaj pekač za meso i druge specijalitete nije potrebno dodatno podmazivati masnoćom i uljima.

Dno pekača je debiljne 4,5 mm, dok su njegove dimenzije – 38x25x18 cm, što ga čini idealnim za pripremu većih komada mesa. 

Najbolji nedeljni ručak za vašu porodicu uz Lupo pekač sa poklopcem

Uz Lupo pekač sa gril poklopcem ne morate da brinete o ručku za svoju porodicu! Pecite velike komade mesa u vašoj rerni i pustite da se hrana sprema brzo, bez sušenja i isparavanja arome. 

Ručak će ostati ukusan i spremljen u sopstvenom soku, a meso mekano. Spremite meso sa aromatičnim začinima, krompirom i drugim povrćem, bez brige o napornom čišćenju. Višeslojni premaz ILAG sprečiće da se hrana zalepi za pekač, pa ćete lako sipati hranu i oprati pekač s poklopcem posle toga.

Kupovina ovog pekača po optimalnoj ceni predstavlja odličnu investiciju za vašu kuhinju, u čijim će benefitima uživati svi ukućani!

Utisci korisnika

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *