• Ovalni pekač sa gril poklopcem LC-R13825
 • Ovalni pekač sa gril poklopcem LC-R13825
 • Ovalni pekač sa gril poklopcem LC-R13825
 • Ovalni pekač sa gril poklopcem LC-R13825
 • Ovalni pekač sa gril poklopcem LC-R13825
 • Ovalni pekač sa gril poklopcem LC-R13825
 • Ovalni pekač sa gril poklopcem LC-R13825
 • Ovalni pekač sa gril poklopcem LC-R13825

Ovalni pekač sa gril poklopcem LC-R13825

Besplatna dostava poklon x1 10% popusta online za gotovinsko plaćanje
1 ocena korisnika
REDOVNA CENA
11.160 RSD
CENA SA POPUSTOM ZA GOTOVINU 10.044 RSD

Kratak opis

 • Pekač sa gril poklopcem namenjen za pečenje većih komada mesa u rerni
 • Visoko kvalitetni liveni aluminijum
 • Višeslojni neprijanjajući premaz švajcarskog kvaliteta ILAG
 • Gril poklopac može biti i posuda za pečenje
 • Dno debljine 4,5 mm
 • Korišćenje u rerni do 240o C
 • Dimenzije pekača: 38x25x18 cm
 • Plaćanje čekovima građana ili penzionim čekom do 12 jednakih mesečnih rata bez kamate.
 • Administrativna zabrana za zaposlene – kupovina na 12 mesečnih rata bez kamate.
 • Kupce koji su u internet porudžbenice uneli opciju plaćanja na rate, kontaktiraće naši ovlašćeni prodavci radi dalje realizacije.

Lupo pekač sa grill poklopcem predstavlja odličan izbor posuđa za pripremu hrane i potpuno opremanje vašeg domaćinstva. Kako grill poklopac može biti zaseban sud za pečenje, kupovinom ovog proizvoda praktično dobijate dva pekača za pripremu hrane visokog kvaliteta – pekač za meso sa poklopcem koji se može koristiti i kao odvojena tepsija.

Pekač sa poklopcem – Višenamenska posuda za pečenje

Lupo Marshall pekač sa grill poklopcem je pre svega – pekač za meso. Namenjen za pečenje većih komada mesa u rerni, a tajna njegovih ukusnih specijaliteta leži u činjenici da on omogućava brže pečenje, bez isparavanja i na taj način održava sočnost mesa.

Međutim, može se reći da je u pitanju višenamenski sud za pečenje, jer se u njemu podjednako dobro mogu krčkati razni sosevi, kao i povrće. Grill poklopac za pekač se može koristiti samostalno i poslužiti kao druga posuda za pečenje, pa uvek možete računati na dve posude spremne za pripremu ukusnih specijaliteta.

Pekač sa grill poklopcem najvišeg kvaliteta

Naš pekač sa poklopcem za grilovanje odlikuje vrhunski kvalitet izrade, kao i materijala koji se pri tome koriste. Izrađen je od visoko kvalitetnog livenog aluminijuma, a pogodan je za korišćenje u rerni na temperaturi do 240o C.

Poseduje višeslojni neprijanjajući premaz švajcarskog kvaliteta ILAG, zahvaljujući kome se hrana ne lepi, pa ovaj pekač za meso i druge specijalitete nije potrebno dodatno podmazivati masnoćom i uljima.

Dno pekača je debiljne 4,5 mm, dok su njegove dimenzije – 38x25x18 cm, što ga čini idealnim za pripremu većih komada mesa. 

Najbolji nedeljni ručak za vašu porodicu uz Lupo pekač sa poklopcem

Uz Lupo pekač sa gril poklopcem ne morate da brinete o ručku za svoju porodicu! Pecite velike komade mesa u vašoj rerni i pustite da se jelo sprema brzo, bez sušenja i isparavanja arome. 

Ručak će ostati ukusan i spremljen u sopstvenom soku, a meso mekano. Spremite meso sa aromatičnim začinima, krompirom i drugim povrćem, bez brige o napornom čišćenju. Naš pekač sa poklopcem zahvaljujući višeslojnom premazu ILAG, sprečava da se hrana zalepi za pekač, pa ćete lako sipati hranu i oprati pekač s poklopcem posle toga.

Kupovina ovog pekača po optimalnoj ceni predstavlja odličnu investiciju za vašu kuhinju, u čijim će benefitima uživati svi ukućani!

Zašto kupiti pekač sa gril poklopcem?

Lupo pekač sa poklopcem za grilovanje je jedinstveni, multifunkcionalni proizvod visokog kvaliteta koji će biti odličan dodatak vašem kuhinjskom arsenalu.

Dve posude za pečenje po ceni jedne!

Ovaj pekač za meso, napravljen je od kvalitetnog, livenog aluminijuma, predstavljaće izuzetno praktičan dodatak vašem domaćinstvu. Po povoljnoj ceni ćete dobiti čak dve posude za pripremu specijaliteta iz rerne, a mesto u kuhinji će zuzimati samo jedan pekač sa poklopcem. 

Grill poklopac za pekač može se koristiti i samostalno, kao zaseban sud za pečenje – tako da po ceni jednog proizvoda zapravo dobijate dva! Neprijanjajući premaz sprečiće lepljenje hrane, bez potrebe za dodatnim masnoćama, što ovaj pekač čini pogodnim za pripremu dijetalnih, a ukusnih jela.

Lupo pekač sa gril poklopcem dostupan online!

Ova višenamenska posuda za pečenje dostupna vam je uz samo nekoliko klikova – putem Lupo Marshall online prodavnice. Pažljivo ispratite sve korake porudžbine i uskoro ćete specijalitete krčkati u ovom kvalitetnom pekaču!

Uložite u Lupo pekač sa gril poklopcem i uverite se u postojanost i kvalitet ove dve posude koje dobijate po ceni jedne – što je prednost koju drugi pekači za meso retko imaju! Naš pekač za meso i vaš omiljeni recept su proverena kombinacija za ukusan ručak!

Naziv proizvoda: Pekač Gourmet ovalni
Model: LC-R13825
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: ZAJEČARKA D.O.O., Beograd, Čučuk Stanina 1a
Distributer: NEVA DIMI EXIM D.O.O, Beograd, Čučuk Stanina 1a

Utisci korisnika

Mileva

Utisak: Odličan pekač, svima bih preporučila da ga kupe.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.