Ekspres lonci

Ekspres lonac najnovije generacije je odlična investicija ukoliko želite da uštedite vreme provedeno u kuhinji. U našoj ponudi se nalaze električni ekspres lonac i digitalni ekspres lonac visokih performansi i funkcionalnosti poput sigurnosnih sistema, uštede električne energije, tajmera i automatizovanog rada. Pripremanje vaših omiljenih kuvanih jela nikada nije bilo jednostavnije, jer ovaj kuhinjski aparat radi umesto vas!

Ekspres lonci – pouzdani saveznici u kuhinji svakog domaćinstva

Ekspres lonac je kuhinjski aparat sa dugim stažom poverenja ljubitelja domaće kuhinje. Poznato je da se uz pomoć ovog aparata višestruko može skratiti vreme pripreme hrane. Pre svega, uređaj radi po principu razvijanja visokih temperatura, koje za tili čas termički obrade čak i najtvrđe komade mesa.

Ipak, ekspres lonci novije generacije, kao oni iz Lupo Marshall ponude imaju nove, unapređene performanse koje dodatno pojednostavljuju proces pripreme vaših omiljenih specijaliteta. Digitalni i električni ekspres lonac predstavljaju moderne aparate, koji funkcionišu tako da sve što treba da uradite jeste da podesite program i vreme pripreme, nakon čega uređaj obavi sve sam.

Nema dolivanja vode, mešanja i smanjivanja temperature – jer u digitalnom ekspres loncu to nije potrebno. Za vreme kuvanja, vi možete uživati u drugim dnevnim aktivnostima i prepustiti svom pomoćniku da obavi svoj deo posla. Moderni ekspres lonci iz Lupo Marshall ponude poseduju sigurosne sisteme, koji garantuju bezbednost prilikom pripreme hrane.

Lupo Marshall ekspres lonci su nečujni tokom rada, što je uz bezbednost bio najveći nedostatak ovih aparata u prošlosti. Naši lonci izrađeni su od kvalitetnih i dugotrajnih materijala, tako da možete biti sigurni da je kupovina Lupo Marshall ekspres lonca dugoročna i isplativa investicija. 

Ekspres lonci – cene prate kvalitet proizvoda  

Već smo spomenuli da se aparati kakvi su ekspres lonci cene u krugovima gurmana već dugi niz godina. Istorija ekspres lonaca pokazuje da je vrlo važno investirati u kvalitetan aparat, koji će biti bezbedan i efikasan tokom pripreme jela. 

Upravo su Lupo Marshall ekspres lonci takvi da ih s punim poverenjem možete ostaviti da rade čak i onda kada nemaju vašu punu pažnju. Zbog svega navedenog jasno je da kada govorimo o aparatima kao što su ekspres lonci cene ne smeju biti odlučujući faktor prilikom izbora – kvalitet je taj koji mora presuditi.

Ako se odabere dobro, ekspres lonac je dugoročna investicija – zbog toga izaberite one iz naše ponude. 

Ekspres lonci prodaja u online prodavnici Lupo Marshall

U Lupo Marshallu vrši se prodaja ekspres lonaca online, i to je još jedan razlog zbog čega treba da izaberete upravo nas. Iskoristite sve prednosti internet kupovine – dostupne sveobuhvatne informacije na jednom mestu, kupovinu u par minuta i dostavu u najbržem mogućem roku na vašoj željenoj adresi. 

Odaberite dobitnu kombinaciju za uštedu vašeg vremena – kupite ekspres lonac putem interneta.

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.