• Električni ekspres lonac LM1310 (non-stick posuda)
 • Električni ekspres lonac LM1310 (non-stick posuda)
 • Električni ekspres lonac LM1310 (non-stick posuda)
 • Električni ekspres lonac LM1310 (non-stick posuda)
 • Električni ekspres lonac LM1310 (non-stick posuda)
 • Električni ekspres lonac LM1310 (non-stick posuda)
 • Električni ekspres lonac LM1310 (non-stick posuda)
 • Električni ekspres lonac LM1310 (non-stick posuda)
 • Električni ekspres lonac LM1310 (non-stick posuda)
 • Električni ekspres lonac LM1310 (non-stick posuda)
 • Električni ekspres lonac LM1310 (non-stick posuda)
 • Električni ekspres lonac LM1310 (non-stick posuda)

Električni ekspres lonac LM1310 (non-stick posuda)

Besplatna dostava poklon x1 10% popusta online za gotovinsko plaćanje
5 ocena korisnika
REDOVNA CENA
17.112 RSD
CENA SA POPUSTOM ZA GOTOVINU 15.401 RSD

Kratak opis

 • Unutrašnja posuda od alumunijuma
 • Neprijanjajući NON-STICK premaz
 • Super brzo kuvanje
 • 8 programa
 • Funkcija odloženog starta do 24 h (osim za funkciju hleba i kolača)
 • Funkcija zagrevanja jela
 • Isključivanje nakon isteka podešenog vremena
 • 6 l zapremina posude (max kapacitet 5l)
 • Snaga 1000 W

Nema na zalihama

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.
 • Plaćanje čekovima građana ili penzionim čekom do 12 jednakih mesečnih rata bez kamate.
 • Administrativna zabrana za zaposlene – kupovina na 12 mesečnih rata bez kamate.
 • Kupce koji su u internet porudžbenice uneli opciju plaćanja na rate, kontaktiraće naši ovlašćeni prodavci radi dalje realizacije.

Digitalni električni ekspres lonac LM1310 je idealan kuhinjski aparat koji omogućava brzu i jednostavnu pripremu različitih jela i pri tome štedi vaše vreme i vaš novac. Uz čak 8 programa, posudu velike zapremine, kao i dodatne funkcije, naš digitalni ekspres lonac ne samo da će postati vaša desna ruka u kuhinji, već će ručak maltene spremiti sam.

Ručak stiže na sto duplo brže!

Iako svi znamo da su domaća hrana i obrok pripremljen kod kuće najbolja opcija, neretko se usled nedostatka vremena okrećemo brzim rešenjima – brzoj hrani i poručivanju iste. Lupo Marshall vam nudi uređaj uz koji ćete na najlakši i najefikasniji način uvek imati domaći ručak na stolu!

Pripremite ukusnu čorbu, meso po izboru, dodatke kao što su pirinač ili krompir ili pravo kuvano jelo kao što je pasulj – uz minimum uloženog vremena i truda. Sve što je potrebno jeste da ubacite sastojke, izaberete željeni program i pustite da se ručak sam sprema. Meso za gulaš ili čorbe možete u njemu prvo kratko prodinstati, zatim dodati ostale sastojke, zatvoriti i ostaviti da se kuva.

Verovatno ste navikli na to da, kada pripremate i najjednostavniju namirnicu kao što je meso, sve vreme provodite oko šporeta, okrećete meso, dolivate ulje ili vodu i proveravate da li je gotovo. Iako je priprema mesa na tiganju, naizgled brza i laka, realna situacija je takva da za tih dvadesetak minuta ne možete ništa drugo da uradite, jer stojite iznad šporeta i proveravate jelo.

Uz digitalni express lonac imaćete kuvan ručak na stolu u rekordnom roku. Pri tome, dok se vaš ručak sam krčka, možete obavljati druge kućne poslove ili jednostavno uživati sa svojim ukućanima i u slobodnom vremenu.

Non-stick posuda za zdraviju pripremu sa minimum ulja

Moderni express lonac iz naše ponude ima posudu zapremine od čak 6l – u kojoj ćete bez problema spremiti ručak za celu porodicu. 

Posuda je izrađena od aluminijuma i premazana višeslojnim neprijanjajućim premazom ili non-stick premazom. On omogućava lakšu pripremu, korišćenje manje ulja, bez lepljenja hrane, kao i lako čišćenje posude nakon kuvanja – još jedna stvar na kojoj ćete uštedeti vreme. 

Kvalitetan premaz ima veću otpornost na habanje, što je važna odlika svakog aparata. 

Ako ipak želite posudu koja je otporna na grebanje i habanje, sa kojom i ne morate biti toliko oprezni prilikom kuvanja, onda je INOX posuda pravi izbor za vas. Kod posuđa od nerđajućeg čelika, dugotrajnost je zagarantovana. Detaljne informacije o ekspres loncu sa inox posudom pročitajte ovde.

Mogućnost kuvanja u otvorenom i zatvorenom loncu

Praktičnost je jedna od glavnih karakteristika Lupo Marshall aparata, pa tako i kad je u pitanju naš električni ekpress lonac LM 1323. Možete ga koristiti za pripremu jela u otvorenom ili zatvorenom loncu. Ovo je velika pogodnost jer daje mogućnost da prodinstate meso ili povrće dok je lonac otvoren, a zatim nastavite kuvanje u zatvorenom loncu.

Bez pištanja i isparavanja

Za razliku od običnog ekspres lonca, električni ekspres lonac je potpuno nečujan. Nema dugog (i za neke zastrašujućeg) pištanja. Aparat se samo kratko oglasi (kratak pisak) kada dostigne radni pritisak, u tom trenutku se poklopac zaključa i aparat nastavlja rad nečujno.
Takođe nema izbacivanja pare tokom kuvanja i isparavanja tečnosti, pa u loncu ostaje vode koliko ste i sipali, a sa njom i svi ukusi jela. Bez dolivanja i stajanja nad jelom tokom pripeme.

Digitalni ekspres lonac sa 8 osnovnih programa

Digitalni električni ekspres lonac ima obeleženih 8 programa za pripremu raznih vrsta jela – pirinča, čorbe, supe, pasulja, ribe, piletine, mesa, kolača. Svaka funkcija ima podešeno, predviđeno vreme pripreme jela, koje je moguće povećati ili smanjiti.

Prilikom odabira programa na displeju (ekranu uređaja) se pojavljuje vreme koje je predviđeno za taj program. Strelicama koje se nalaze pored ekrana to vreme možete povećati ili smanjiti. 

To zapravo znači, da iako ima obeleženih 8 funkcija, aparat možete koristiti i za sva druga kuvana ili dinstana jela, a programi služe samo da odrede vreme kuvanja. Tako ćete za kuvanje KROMPIRA koristiti program PIRINAČ ili ako treba nešto kratko npr. da jelo “baci ključ” koristiti program FISH, koji ima najkraće vreme.

 • Program PIRINAČ (Rice) – 12 minuta programirano vreme 
 • Program ČORBA (Porridge) – 15 minuta programirano vreme
 • Program SUPA (Soup) – 25 minuta programirano vreme
 • Program PASULJ/KOSTI (Bean/Bouns) – 40 minuta programirano vreme
 • Program RIBA (Fish) – 5 minuta programirano vreme
 • Program PILETINA (Chicken) – 12 minuta programirano vreme
 • Program MESO (Meat) – 13 minuta programirano vreme
 • Program KOLAČ/HLEB (Cake/Bread) – 18 minuta programirano vreme

Dugoročna investicija za domaćinstvo – uređaj koji štedi vaš novac

Digitalni električni ekspres lonac LM1310 svrstava se u grupu energetski efikasnih uređaja. Brža priprema obroka štedi vaše vreme, a ujedno troši i manje energije. Priprema jela u ovom kuhinjskom aparatu troši daleko manje energije od pripreme istog jela na šporetu u običnoj šerpi.

Manja potrošnja energije podrazumeva uštedu novca. Zbog toga je ovaj uređaj dugoročno isplativa investicija – služiće vas dugi niz godina, uz njega ćete uvek imati brže pripremljen obrok uz  uštedu energije i novca!

Neka vas čeka topao ručak uz dodatne funkcije digitalnog ekspres lonca

Jedna od prednosti koje ovaj uređaj nudi je funkcija ODLOŽENI START. Pomoću nje možete odložiti početak kuvanja, za čak 24 h. Ova opcija je idealna kada želite da vas po povratku sa posla ili iz šetnje čeka sveže pripremljen ručak, spreman za jelo čim uđete u kuću. 

Nakon završetka programa, aparat će prestati da kuva i prebaciti se u REŽIM ODRŽAVANJA TOPLOTE na 60 C. To vam daje slobodu da ne morate biti pored lonca dok on kuva, jer ste sigurni da jelo neće zagoreti. Sve finese koji daju dodatni ukus, da se jelo malo zgusne, baci ključ ili doda po još neki začin, možete završiti kada se vratite ili pred samo služenje jela.

Dodatno će vas služiti i funkcija podgrevanja, koju digitalni ekspres lonac poseduje.

Pogledajte u video klipu u nastavku kako se priprema pirinač u ekspres loncu, bez vaše asistencije, za samo 12 minuta!

U našem ekspres loncu možete pripremiti čak i kolač! U video klipu u nastavku pogledajte kako to izgleda.

Jednostavno rukovanje

Lupo Marshall električni ekspres lonac karakteriše jednostavno rukovanje. Ukoliko ste do sad imali strah od ekspres lonca, ili ste rukovanje njime smatrali previše komplikovanim, pogledajte video u kom je prikazan jednostavan način rada električnog ekspres lonca.

Poručite digitalni ekspres lonac 

Lupo Marshall digitalni električni ekspres lonac izrađen je od kvalitetnih materijala, a odlikuje se snagom od 1000 W. Čak 8 osnovnih programa za pripremu jela i dodatne funkcije kao što su odloženi start ili funkcije podgrevanja će maksimalno olakšati pripremu obroka za vaše ukućane ili prijatelje i obezbediti vam više slobodnog vremena.

Poručite Digitalni električni ekspres lonac LM1310 kod svog prodavca na rate ili uz svega nekoliko klikova, putem Lupo Marshall online prodavnice!

Za brži ručak, koji se sam sprema!

#1 Ušteda vremena i novca

Uz digitalni električni ekspres lonac LM1310 nećete gubiti vreme na stajanje uz šporet, mešanje ručka, kao i proveravanje da li je nešto zagorelo. Potrebno je samo da ubacite namirnice, podesite željeni program i čekate da ručak bude spreman. Za to vreme se možete posvetiti sebi i drugim aktivnostima, za koje inače nemate vremena.

Digitalni ekspres lonac se smatra energetski efikasnim uređajem – obroci se spremaju brže i troši se manje struje, što znači da njime, pored vremena, štedite i novac!

#2 Jednostavna upotreba

Digitalni ekspres lonac je lak za korišćenje, a zahvaljujući neprijanjajućem premazu vrlo jednostavno ćete ga i očistiti nakon pripeme jela.

#4 Zdrav obrok na trpezi svakog dana

Naš digitalni električni ekspres lonac LM1310 svakog dana donosi na vaš sto ukusan, brz i zdrav ručak. Uz funkcije kao što je odloženi start – ručak će početi da se krčka još dok ste na poslu, a vas će kod kuće sačekati spreman obrok za celu porodicu!

DEKLARACIJA

Naziv proizvoda: Električni expres lonac
Model: LM 1310
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: ZAJEČARKA D.O.O., Beograd, Čučuk Stanina 1a
Distributer: NEVA DIMI EXIM D.O.O, Beograd, Čučuk Stanina 1a

Utisci korisnika

Jelena

Utisak: Odličan!

Ilijana

Utisak: Prezadovoljna sam!

Mirjana

Utisak: Zadovoljna sam Vašim aparatima, olakšavaju mi da svakodnevne obaveze završavam bez dodatnog stresa zbog samih uređaja koji imaju dodatni tajmer, što mi je jako bitno da imam više vremena koje posvećujem malom detetu. Zaista ih svima preporučujem, Vaš pekač je u mojoj kuhinji zauzeo mesto br.1, sokovnik i friteza takođe.

Draga

Utisak: Prezadovoljna sam Vašim proizvodom i od srca ga preporučujem svim budućim korisnicima...Koristim ga skoro svakodnevno i hvalim svim prijateljima.Sve pohvale!

Ana

Utisak: Lonac je toop svakom bih preporučila, u njemu spremam čak i kolač po vašem uputstvu.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.