Sokovnici

Sokovnici su obavezan dodatak u kuhinji pravih ljubitelja zdravih i prirodnih napitaka. U našoj ponudi su standardni sokovnici i sokovnici za hladno ceđenje – izuzetne snage i performansi. Lupo Marshall sokovnici su postali sinonim za moćne aparate izrađene od dugovečnih materijala, snažnog motora, koji cede voće i povrće do poslednje kapi! Kao rezultat, u samo par sekundi dobijate hranljiv i ukusan napitak u kome možete uživati svakodnevno.

Performanse po kojima se prepoznaju kvalitetni sokovnici 

Sokovnika na tržištu ima mnogo, ali kvalitetni sokovnici prepoznaju se po jasno utvrđenim kriterijumima. Najbolji sokovnik iscediće plod voća ili povrća do poslednje kapi i pružati maksimalno nutritivno bogat i ukusan napitak od svih upotrebljenih sastojaka. 

Kvalitetni sokovnici izvlače najviše iz različitih namirnica, a ukusom i jednostavnošću pripreme napitka, motivišu i inspirišu na odabir zdrave ishrane umesto kupovine rafinisanih alternativa.

Ovi uređaji idealni su za ljude koji uživaju u zdravim napicima, ali i onima koji smatraju da ne unose dovoljno vitamina i minerala kroz ishranu, ili ne uživaju u ukusu celog voća i povrća. Sokovnici omogućavaju kombinovanje visokonutritivnih namirnica i kreiranje izuzetno zdravog napitka u skladu sa vašim ukusom.  

Svi ljubitelji ukusnih napitaka znaće da prepoznaju odličan proizvod, a Lupo Marshall sokovnici uživaju veliko poverenje vernih korisnika. Kombinacija snažnog motora, kvalitetne izrade i izuzetne istrajnosti izdvaja naše sokovnike, a za svaki naš sokovnik cena je odraz vrhunskog kvaliteta i duge garancije rada. 

Lupo Marshall sokovnik – cena uređaja

Prilikom odabira uređaja kao što je sokovnik cena je itekako važan, ako ne i presudan faktor. Ipak, ne treba zaboraviti da cena sokovnika često prati i kvalitet izrade i performanse uređaja. Lupo Marshall nudi odličan odnos cene i kvaliteta.

Prodaja sokovnika iz našeg asortimana vrši se online, pri čemu možete dobiti dodatni popust od 10% na plaćanje u keš. 

Prodaja sokovnika online u Lupo Marshall-u 

Prodaja sokovnika online u Lupo Marshallu vam pored niza pogodnosti nudi i izuzetno jednostavnu i laku kupovinu u svega par klikova. Online prodaja sokovnika omogućava vam da celokupnu ponudu i informacije dobijete na jednom mestu, te brzo odaberete željeni proizvod koji će stići na vašu adresu u najkraćem mogućem roku.

Posetite Lupo Marshall online shop gde se vrši prodaja sokovnika vrhunske izrade i kvaliteta po najpovoljnijim cenama. 

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.