Plitki pekač Cherry

Plitki pekač Cherry LM1107

Besplatna dostava poklon x1 10% popusta online za gotovinsko plaćanje
REDOVNA CENA
5.828 RSD
CENA SA POPUSTOM ZA GOTOVINU 5.245 RSD

Kratak opis

  • Plitki pekač sa indukcionim dnom
  • Visoko kvalitetni liveni aluminijum
  • Višeslojni neprijanjajući premaz Quantanium
  • Stakleni poklopac sa metalnim držačem
  • Dimenzije: 35x25x6,5cm

Nema na zalihama

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.
  • Plaćanje čekovima građana ili penzionim čekom do 12 jednakih mesečnih rata bez kamate.
  • Administrativna zabrana za zaposlene – kupovina na 12 mesečnih rata bez kamate.
  • Kupce koji su u internet porudžbenice uneli opciju plaćanja na rate, kontaktiraće naši ovlašćeni prodavci radi dalje realizacije.

Kvalitetni pekači su sastavni deo svake dobro opremljene kuhinje, i saveznik mnogih domaćica u pripremi ukusnih jela. Ukoliko Vašoj kolekciji nedostaje plitki pekač, odličan izbor za Vas je plitki pekač Cherry, koji je deo Lupo Marshall ponude.

Dimenzije našeg plitkog pekača – dužina: 35 cm i širina: 6,5 cm, garantuju da on neće zauzimati previše mesta u Vašoj kuhinji, a sigurno će vam biti koristan. Pekač Cherry se može koristiti u rerni na temperaturi do 240 stepeni, idealno za pripremu specijaliteta za celu porodicu.

Kvalitetni pekači – korak do ukusnog jela

Pekači koje koristite bi pre svega trebalo da budu kvalitetni, kako ne bi morali da brinete o lakoći spremanja i dugovečnosti posuđa. Plitki pekač Cherry je izrađen od visoko kvalitetnog limenog aluminijuma.

Plitki pekač Cherry je pekač sa indukcionim dnom, koje omogućava bržu pripremu hrane. Takođe, odlikuje ga i višeslojni neprijanjajući premaz Quantanium. Zahvaljujući njemu, omogućena je priprema jela bez lepljenja.

Plitki pekač koji se nalazi u našoj ponudi je modernog dizajna, uz njega dobijate i stakleni poklopac sa metalnim držačem. Idealno za pripremu jela koja podrazumeva krčkanje u rerni.

Naziv proizvoda: Plitki pekač Cherry
Model: LM 1107
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: ZAJEČARKA D.O.O., Beograd, Čučuk Stanina 1a
Distributer: NEVA DIMI EXIM D.O.O, Beograd, Čučuk Stanina 1a

Utisci korisnika

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.