Plitki pekač Cherry

Plitki pekač Cherry

Besplatna dostava 10% popusta online za gotovinsko plaćanje
REDOVNA CIJENA
50 
CIJENA SA POPUSTOM ZA GOTOVINU 45 

Kratak opis

  • Plitki pekač sa indukcionim dnom
  • Visoko kvalitetni liveni aluminijum
  • Višeslojni neprijanjajući premaz Quantanium
  • Stakleni poklopac sa metalnim držačem
  • Dužina: 35 cm
  • Visina: 6,5 cm

Kvalitetni pekači su sastavni dio svake dobro opremljene kuhinje, i saveznik mnogih domaćica u pripremi ukusnih jela. Ukoliko Vašoj kolekciji nedostaje plitki pekač, odličan izbor za Vas je plitki pekač Cherry, koji je deo Lupo Marshall ponude.

Dimenzije našeg plitkog pekača – dužina: 35 cm i širina: 6,5 cm, garantuju da on neće zauzimati previše mjesta u Vašoj kuhinji, a sigurno će vam biti koristan. Pekač Cherry se može koristiti u rerni na temperaturi do 240 stepeni, idealno za pripremu specijaliteta za cijelu porodicu.

Kvalitetni pekači – korak do ukusnog jela

Pekači koje koristite bi prije svega trebalo da budu kvalitetni, kako ne bi morali da brinete o lakoći spremanja i dugovječnosti posuđa. Plitki pekač Cherry je izrađen od visoko kvalitetnog limenog aluminijuma.

Plitki pekač Cherry je pekač sa indukcionim dnom, koje omogućava bržu pripremu hrane. Takođe, odlikuje ga i višeslojni neprijanjajući premaz Quantanium. Zahvaljujući njemu, omogućena je priprema jela bez lepljenja.

Plitki pekač koji se nalazi u našoj ponudi je modernog dizajna, uz njega dobijate i stakleni poklopac sa metalnim držačem. Idealno za pripremu jela koja podrazumijeva krčkanje u rerni.

Utisci korisnika

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *