• Lupo Marshall mop parocistac 12 u 1
 • Lupo Marshall mop parocistac 12 u 1
 • Lupo Marshall mop parocistac 12 u 1
 • Lupo Marshall mop parocistac 12 u 1
 • Lupo Marshall mop parocistac 12 u 1
 • Lupo Marshall mop parocistac 12 u 1
 • Lupo Marshall mop parocistac 12 u 1
 • Lupo Marshall mop parocistac 12 u 1

Mop paročistač 12 u 1 – Ručni paročistač XY-301

Besplatna dostava poklon x1 10% popusta online za gotovinsko plaćanje
6 ocena korisnika
REDOVNA CENA
12.400 RSD
CENA SA POPUSTOM ZA GOTOVINU 11.160 RSD

Kratak opis

 • Mop paročistač sa 12 dodataka za čišćenje
 • Čisti i steriliše bez hemikalija
 • 4 nivoa jačine pare
 • Paročistač snage 1300W
 • Plaćanje čekovima građana ili penzionim čekom do 12 jednakih mesečnih rata bez kamate.
 • Administrativna zabrana za zaposlene – kupovina na 12 mesečnih rata bez kamate.
 • Kupce koji su u internet porudžbenice uneli opciju plaćanja na rate, kontaktiraće naši ovlašćeni prodavci radi dalje realizacije.

Mop paročistač Lupo Marshall u vaš dom donosi besprekornu čistoću bez hemikalija. Uz čak 12 dodataka za čišćenje, njime ćete očistiti svaku površinu i kutak svog doma i to na najzdraviji način. Ručni Mop paročistač 12 u 1 čisti i uništava bakterije, mikrobe, viruse u prljavštini i najupornije alergene najprirodnijom metodom čišćenja – uz pomoć vodene pare!

Upoznajte se sa karakteristikama ovog multifunkcionalnog aparata i poručite pouzdan i efikasan uređaj za čišćenje!

Lupo Marshall paročistač Mop – za čisto i zdravo okruženje

Mop paročistač 12 u 1 je aparat namenjen svima koji žele čist životni prostor i zdravo okruženje za svoje ukućane. Uz ovaj uređaj ćete zaboraviti na štetne i skupe hemikalije, a istovremeno postići besprekornu čistoću i dezinfekciju kuće ili stana. 

Mop na paru s lakoćom:

 • Temeljno čisti sve površine
 • Uklanja tvrdokorne mrlje i masnoću
 • Uklanja alergene i dezinfikuje prostor
 • Štedi vaše vreme i novac

Mop iz naše ponude čisti i steriliše na jednostavan i ekološki najpogodniji način, uz pomoć vodene pare. Destilovanu vodu ovaj uređaj pretvara u vodenu paru, koja na najlakši, ali i najtemeljniji način eliminiše bakterije, mikrobe, grinje ili buđ.

Ovaj uređaj će efikasno ukloniti svu prljavštinu i prašinu iz vašeg doma, čime ćete postići najbolji efekat čišćenja do sada, a ujedno i ukloniti iz svog doma alergene koji su zaslužni za brojne iritacije disajnih organa.

Čistač na paru predstavlja idealno rešenje za domove u kojima ima male dece. Pored toga što uz njega nećete morati da brinete o čistoći podova, ujedno predstavlja i  pogodnu oprema za dezinfekciju igračaka

Kako ne koristi nikakve hemikalije, nema ni njihovih specifičnih mirisa. Pored toga što ih ne izaziva, čistač na paru čak smanjuje intenzitet drugih neprijatnih mirisa, pa je izuzetno pogodan za domove pušača, kao i za domove sa kućnim ljubimcima.

Ukoliko vam se dopadaju efekti Lupo Marshall parnog čistača, bićete sigurno u to da želite da ga poručite kada vidite koliko je njegova upotreba jednostavna.

Kako se koristi paročistač?

Prvo napunite rezervar za vodu, a zatim uključite parni čistač u struju. Nakon svega 20-30 sekundi voda dostiže radnu temperaturu, para je spremna i možete da započnete čišćenje.

Lupo Marshall ručni paročistač je dizajniran tako da omogućava jednostavno i udobno držanje uređaja, što svakako olakšava proces čišćenja. Ukoliko čistite podove koristiti se kao štapni paročistač, a s lakoćom se transformiše u ručni čistač za paru, za efikasno čišćenje drugih površina.

Zahvaljujući specifičnom dizajnu glave i drške ovog uređaja, kao i svim njegovim nastavcima, uz njega ćete očistiti i teško dostupna mesta, na efikasan i lak način. Paročistači su osmišljeni kako biste doveli higijenu svog doma do savršenstva!

Pogledajte šta sve možete očistiti uz pomoć Mop paročistača.

Parni čistač pogodan za sve vrste površina

Kupovinom našeg aparata za čišćenje uz pomoć pare, u jednom uređaju dobijate:

 • Paročistač za tepihe, prostirke i mebl
 • Paročistač za laminat i parket
 • Paročistač za pločice i ogledala
 • Aparat za peglanje odeće na paru
 • Aparat za čišćenje rerne i kuhinjskih elemenata
 • Aparat za čišćenje kade i lavaboa
 • Aparat za čišćenje nameštaja i zavesa


Lupo vam ne nudi samo paročitsač za pod. Zahvaljući izuzetnom kvalitetu ovog uređaja, njegovim naprednim karakteristikama i specijalnim nastavcima, sa lakoćom možete kompletno očistiti ceo dom,

Karakteristike Lupo Marshall čistača na paru

Mop na paru iz naše ponude, pored najzdravije metode čišćenja, odlikuje i izuzetna snaga rada od 1300 W. Kapacitet rezervoara je 400 ml, a na raspolaganju su vam 4 nivoa jačine pare

Iako su snaga i kapaciteti ovog uređaja izuzetno važni, temeljnu sterilizaciju i dezinfekciju svih delova vašeg doma omogućavaju specijalni nastavci koje dobijate uz uređaj, a kojih ima čak 12!

Čemu služe dodaci za Mop na paru?

Uz Mop iz naše ponude ne morate da razmišljate o tome gde kupiti krpe za paročistač, kao i druge rezevne dodatke. Mop paročistač 12 u 1, kako mu ime govori, ima čak 12 dodataka za čišćenje, što je kompletna oprema za temeljno čišćenje poda, ali i drugih površina. Pogledajte koja oprema i dodaci, koji omogućavaju besprekorno čišćenje uz pomoć pare, dolaze uz naš čistač na vodenu paru:

 • 3 okrugle četke (za kamenac) 
 • trouglasta četka
 • mlaznica
 • zakrivljena mlaznica (za teško dostupne delove) 
 • mlaznica lopatica
 • dodatak sa četkom 
 • praško (dodatak za čišćenje prašine) 
 • dodatak za čišćenje prozora 
 • klizač za čišćenje tepiha 
 • 2 rezervne krpe za paročistač (mikrofiber krpe za parkete i pločice)


Uz nastavke za čišćenje masnoća, dodatak za tepih, mikrofiber krpe za paročistač, dodatak za brisanje prašine, kao i ostale nastavke koji dolaze uz ovaj uređaj, temeljno ćete očistiti svaki kutak vašeg doma! Mop nije samo uređaj, već kompletna oprema za čišćenje na paru.

Obezbedite čistije i zdravije okruženje sebi i svojim ukućanima.

Multifunkcionalni ručni paročistač – Cena i prodaja online

Kada je u pitanju naš ručni paročistač cena po kojoj kupujete ovako kvalitetan uređaj predstavlja dugoročnu investiciju! Kvalitet izrade ovog uređaja garantuje da ćete ga dugo bezbrižno koristiti, a uz to ne zahteva ni dodatne troškove. Kad jednom nabavite Lupo Mop ne morate da kupujete sredstva za čišćenje – za njegov rad je potrebno da imate samo vodu, tj. vodenu paru.

Pored novca, ovaj uređaj štedi i vreme, kako prilikom procesa čišćenja, tako i kada je u pitanju proces kupovine!

Pobrinuli smo se za to da proces poručivanja i kupovine bude veoma jednostavan. Ukoliko vas interesuje naš paročistač prodaja se vrši online, a moguća je uz svega nekoliko klikova. 

Možete lako i brzo pogledati koja je cena paročistača, a zatim ga i poručiti, a on će biti na vašoj adresi u najkraćem mogućem roku. Oprema za domaćinstvo koja doprinosi njegovom održavanju, a ujedno pogoduje zdravlju ukućana je poželjna u svakom domu i predstavlja dugoročnu investiciju.

#1 Ušteda vremena i novca

Naš ručni paročistač podrazumeva veliku uštedu vremena i novca! Paročistači će vam pored toga uštedeti i energiju – obavićete veliki deo kućnih poslova sa minimalnim angažovanjem, za šta je zaslužna moćna snaga rada ovih uređaja. 

Ovakvi multifunkcionalani kućni aparati će na praktičan i brz način pretvoriti vaše obaveze u nešto što ćete završiti u najkraćem mogućem roku, nakon čega ćete uživati u relaksaciji sa porodicom i prijateljima u čistom domu.

S obzirom na to koje pogodnosti nudi i koji dodaci dolaze uz mop paročistač cena je zaista izvanredna.

#2 Čisto i zdravo domaćinstvo

Sa svojih 12 delova, Mop je prava stvar za one koji žele da bez hemikalija očiste prostoriju i dovedu je do savršenstva, a da pritom ne kupuju razna skupa sredstva za čišćenje koja zauzimaju mnogo mesta. Aparati poput ovih predstavljaju najpovoljnije rešenje na duže staze. 

Takođe, kupci često kažu da je Lupo Marshall mop na paru ujedno i najbolji paročistač s obzirom na višestruki doprinos zdravlju korisnika ali i njegovih najbližih, zato što sem što čisti, on i steriliše tako što uništava grinje i bakterije. 

#3 Efikasan i praktičan uređaj

Mop paročistač 12 u 1 postiže besprekornu čistoću, a kako je lak za rukovanje – brzo postaje nezamenljivi deo svakodnevne rutine. Zahvaljujući efikasnosti ovog proizvoda kao što je mop paročistač prodaja je u konstantnom porastu. Ovi aparati prepoznati su kao neizostavna oprema za savršeno čist dom. Kupite ovaj uređaj i saznajte zbog čega zadobija toliko poverenje!

DEKLARACIJA

Naziv proizvoda: Mop paročistač 12 u 1
Model: XY-301
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: ZAJEČARKA D.O.O., Beograd, Čučuk Stanina 1a
Distributer: NEVA DIMI EXIM D.O.O, Beograd, Čučuk Stanina 1a

Mop paročistač 12 u 1

Preuzmite uputstvo za upotrebu
mop

Utisci korisnika

Miloš

Utisak:Mop Paročistač je odličan za one koji žive sami i ne dele kućne obaveze. S jednim uređajem očistim ceo stan, a uz to ne moram da mislim o kupovini sredstava za čišćenje.

Jovana

Utisak:Dugo sam tragala za načinom da izbacim hemijska sredstva za čišćenje i našla sam ga u Mop Paročistaču. Kuća mi nikad nije bila čistija, a sve što koristim od sredstava je destilovana voda.

Jasmina

Utisak:Preporučujem Mop Paročistač svima koji imaju kućne ljubimce. Otkad sam ga uzela stan mi je uvek čist i pedantan, a imam dve mačke. Za čas skupim sve dlake i ujedno dezinfikujem prostor.

Slađana

Utisak: Prvi utisci su odlični. Za sada ga koristimo samo za podove, pošto imamo bebu koja puzi i dosta je na padu. Cilj nam je i bio da nam podovi budi čisti i bezbedni bez upotrebe hemikalija. Svakoj porodici sa malom decom bih toplo preporučila Mop paročistač.

Katarina

Utisak: Veoma sam zadovoljna aparatom, veoma je lak za koriscenje, koristan jako.

Vera

Utisak: Planiram da kupim, ne znam šta da očekujem i da li je štetan za laminat.

  jelena

  Utisak: Zdravo Vera, kako biste se lakše odlučili za kupovinu, predlažemo da pročitate opis proizvoda i pogledate video materijale na sajtu i na društvenim mrežama, kako biste dobili pun utisak o proizvodu. Što se tiče laminata, neki osetljiviji laminati ne podržavaju ovakav način čišćenja, pa predlažemo da se pre kupovine informišete da li laminat u Vašem domu podržava takvo čišćenje. Mop paročistač ima točkić za podešavanje pare pa je za neke osetljivije laminate dovoljna najmanja jačina pare. Pozdrav.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.