Ema

Ema brend nastao je 1976. godine u Turskoj, i od tada je jedan od omiljenih izbora mnogih kupaca kada su u pitanju blenderi, sokovnici i slični kuhinjski aparati. Ovi aparati za obradu namirnica su napravljeni od najkvalitetnijih materijala, a odlikuje ih visoka i savremena tehnologija.

Ema blenderi, sokovnici, multipraktici su savršeni za vaš dom i za spremanje zdravih šejkova, kašica za decu i povrća za čorbu. Noževi u secku i blenderu su napravljeni od nerađajućeg čelika, što garantuje visoku sterilnost tokom spremanja hrane.

Ema kuhinjski aparati – cene

Ema proizvodi su veoma kvalitetni, pa novac koji uložte u njih neće biti uzaludan, već višestruko isplativ. Svakodnevni život će uz ovo posuđe biti mnogi lakši i kvalitetniji.

Sve Ema proizvode možete naručiti online. Na gotovinsko plaćanje ostvarujete 5% popusta. Na mapi pogledajte gde još možete pronaći naše izložbene salone širom Srbije.

Dodatna pogodnost je što naše proizvode možete kupiti na administrativnu zabranu na 12 rata bez kamate, kao i platiti čekovima, takođe, na 12 rata bez kamate. Radnim danima proizvod koji ste izabrali doći će u roku od 48h, a porudžbine preko 4 000 dinara biće besplatne za dostavu.

Ema blenderi olakšavaju život

Najpopularniji proizvod od Ema brenda na našem tržištu je blender koji je veoma lak za rukovanje i održavanje. Ono zbog čega ga mnogi kupci vole je to što ne zauzima mnogo prostora.

Voćni jogurti, milkšejkovi sa sladoledom, zdravi šejkovi, kašasti sokovi i mnogi drugi obroci su ono što će ovaj blender savšreno izmiksati, a ujedno sačuvati sve zdrave sastojke.

Posude od plastike su specijalno dizajnirane da ne poprimaju boju i mirise, jer Ema brend vodi računa o čistoći i zdravlju svojih kupaca. Osim osnovne opreme, blender ima i dodatnu opremu za mlevenje kafe, šećera i koštunjavog voća.

Ema brend – kvalitet pre svega

Ema brend veoma vodi računa o kontroli kvaliteta i sanitarnim uslovima, što govori i činjenica da imaju sertifikat o zdravstvenoj ispravnosti i sigurnosti. Svi proizvodni objekti opremljeni su savremenom tehnikom i alatima, što rezultira proizvodnjom vrhunskih aparata.

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.