Odloženo plaćanje do 12 rata
Poklon uz svaku kupovinu
Online popust na gotovinsko plaćanje
Besplatna isporuka preko 4000 RSD
Featured single post image

Evo kako TOTALNO DEZINFIKOVATI dom bez korišćenja hemikalija

Dezinfekcija prostora i površina alkoholom ili antibakterijskim sredstvima nisu jedini metodi dezinfekcije!

Dezinfekciono sredstvo za vaš dom može biti spremno za samo 20 sekundi!

Upravo toliko je potrebno da Mop paročistač pripremi vodenu paru čija visoka temperatura uništava bakterije, viruse u prljavštini ili najupornije alergene pred sobom, sa svih površina – od podova do površina sa kojima smo u stalnom kontaktu: brave ili nameštaj, pa i igračke kojima se deca igraju.

Dezinfekciona sredstva su dobar saveznik svakog čistog prostora, a naročito onda kada su higijena i čistoća prioritet i preduslov za zdravlje vaše porodice. Možda je baš sada pravi trenutak da se osvrnemo na sredstvo za dezinfekciju koje vam je brzo i lako dostupno, a koje će ujedno biti vaš dugotrajni saveznik u čišćenju doma.

Predstavljamo Mop paročistač 12 u 1, koji na bazi vodene pare dezinfikuje sve površine u domu, a koji možete poručiti OVDE!

Ne prepuštajte slučaju higijenu prostora u kom boravite duži vremenski period, već pogledajte kako ga dezinfikovati:

Dezinfekcija paročistačem

3 moćna segmenta TOTALNE DEZINFEKCIJE

Mop paročistač za dezinfekciju poseduje čak 12 dodataka za čišćenje, nakon čije primene možete biti sigurni da su vaše površine besprekorno dezinfikovane, bez hemikalija i drugih potencijalno štetnih sredstava. 

Evo kako se postiže besprekorna dezinfekcija prostora u kom boravite:

 1. Dezinfekcija vodenom parom – samo jedno sredstvo za čišćenje je potrebno ovom paročistaču – voda, koja je za samo 20 sekundi spremna za temeljnu dezinfekciju. Upotrebom vodene pare možete biti sigurni da koristite najefikasniji dezinfikator, koji ne zahteva deterdžente, praškove i slična srestva. Potrebna vam je samo voda, a paročistač svojim moćnim efektima dubinski čisti prostor i smanjuje mogućnost prisustva alergena, grinja, bakterija ili virusa u prljavštini. 
 2. Visoka temperatura i izuzetna snaga uništavaju žive organizme – svojom snagom od 1300 W i izuzetno visokim temperaturama, Mop paročistač dezinfikuje prostor, a na raspolaganju su vam čak 4 jačine koje možete koristiti prilikom čišćenja. 
 3. Mobilnost uređaja – laka dostupnost do svih površina u stanu – nakon ovakve sterilizacije doma, vaša deca mogu neometano da se igraju, a vi da budete sigurni u temeljnu dezinfekciju i najteže dostupnih mesta, jer je Mop dizajniran tako da dopre do svakog kutka vašeg doma.

Ovako se koristi MOP paročistač

 1. Sipate vodu u rezervoar zapremine 400 ml
 2. Odaberete jedan od 4 nivoa jačine pare
 3. Vodena para je spremna za svega 20-30 sekundi
 4. Odaberite jedan od BROJNIH nastavaka koji se prilagođavaju nameni
 5. Sterilište prostor jednostavnim korišćenjem uređaja

Izolacija lakše pada uz dezinfikovan prostor boravka

To što okolnosti zahtevaju da više vremena provodite kod kuće, nikako ne znači da ste bespomoćni u očuvanju svog zdravlja i sigurnosti svojih najbližih! Ne prepuštajte ništa slučaju već danas nabavite efikasan paročistač za dezinfekciju. 

Obezbedite svoje sigurno rešenje za dezinfekciju svakog kutka svog doma!

Ove elemente i površine možete dezinfikovati paročistačem

Mop paročistač 12 u 1 omogućava:

 • brzo i temeljno čišćenje podova (tepisi, prostirke, mebl, pločice)
 • čišćenje prozora i ogledala,
 • sterilizaciju dečijih igračaka, 
 • skidanje fleka sa tapaciranog nameštaja, 
 • pa čak i čišćenje frižidera od zakorelih ostataka hrane. 

Vodena para sjajno uklanja buđ, masti, nečistoće i grinje, a sve to bez napornog trljanja i ribanja!

Dezinfekciju vodenom parom možete upotrebiti kad god vam to potreba nalaže, a lako rukovanje i praktični dodaci omogućavaju svakodnevno korišćenje.

Poručite Mop paročistač online u samo nekoliko koraka

Želite Mop paročistač 12 u 1 što pre u svom domu, a treba poštovati preporuke ograničenog kretanja zarad zaštite ličnog zdravlja i zdravlja članova porodice i drugih građana?

Bez brige! 

Dovoljno je da klinikete OVDE i poručite MOP koji će u najkraćem mogućem roku biti dostavljen na vašu adresu, na bezbedan način!

Samo par koraka vas deli od čistog okruženja u godinama pred vama!
beba se igra na podu