• Seckalica LM 1313
 • Seckalica LM 1313
 • Seckalica LM 1313
 • Seckalica LM 1313

Seckalica LM 1313

Besplatna dostava 10% popusta online za gotovinsko plaćanje
REDOVNA CENA
6.944 RSD
CENA SA POPUSTOM ZA GOTOVINU 6.250 RSD

Kratak opis

 • Dvostruki noževi od nerđajućeg čelika
 • Staklena posuda
 • Zapremina: 1,2 l
 • 2 brzine rada
 • Snaga motora: 350 W
 • Plaćanje čekovima građana ili penzionim čekom do 12 jednakih mesečnih rata bez kamate.
 • Administrativna zabrana za zaposlene – kupovina na 12 mesečnih rata bez kamate.
 • Kupce koji su u internet porudžbenice uneli opciju plaćanja na rate, kontaktiraće naši ovlašćeni prodavci radi dalje realizacije.

Seckalica LM 1313 je veliki pomoćnik u kuhinji, da najlakše usitnite luk, korenaste biljke, povrće, voće, začinsko bilje ili čak sameljete orahe, bademe i ostalo koštinjavo voće. Secko LM1313 možete koristiti da pripremite domaću paštetu, namaz ili pesto sos.

Karakteristike
Dvostruki noževi od nerđajućeg čelika
Staklena posuda
Zapremina: 1,2 l
2 brzine rada
Snaga motora: 350 W

Praktičan pomoćnik u kuhinji

Zamislite koliko vremena izgubite u kuhinji dok ručno, nožem, seckate voće i povrće na sitne komade. Takođe, nije veliki utrošak vremena najveći problem kod ručnog sečenja. Veoma je teško iseći voće i povrće na sitne komade, a ne treba zanemariti ni zamor ruke pri sečenju kao i opasnost od posekotina. Sa Lupo Marshall Seckalicom LM1313 jednim pritiskom na taster seckalice imaćete sitno iseckane komade za svega nekoliko sekundi.

Višenamenski kuhinjski aparat

Osim rezanja voća i povrća na sitnije komadiće Lupo Marshall Seckalica LM1313 možete koristiti i za pravljenje kikiriki putera ili preliva za salate. Seckalicu LM1313 možete koristiti tokom cele godine. Zimi možete u njoj sitno iseckati orahe i lešnike za ukusne kolače, praviti sos za brojna jela a leti seckalicu možete koristiti za spremanje osvežavajućih salata ili hladnih voćnih smutija. Danas gotovo da nema jela za čiju pripremu nam nije neophodan luk kao sastojak, međutim za veliku većinu ljudi ručno seckanje luka je prava noćna mora upravo zbog mirisa i suzenja očiju koje izaziva dok ga sečemo. Sa Seckalicom LM1313 za svega par sekundi možete iseći luk na najsitnije delove, baš onako kako ste i hteli.
Lupo Marshall Seckalica LM1313 učiniće seckanje omiljenog voća i povrća lakim i jednostavnim.

Izuzetne performanse i kvalitet izrade

Seckalica poseduje noževe izuzetne oštrine što uz snažan motor od 350W omogućava da usitnite čak i povrće sa tvrđom korom bez imalo poteškoća i to za svega nekoliko sekundi. Zapremina posude od 1,2l daje mogućnost da stavite veću količinu sastojaka unutar  seckalice, a da pritom smeša postane lepo sjedinjena. Prekidač sa dve brzine obrtaja daje mogućnost izbora sporijeg rada seckalice, ukoliko želite da temeljnije sameljete neku namirnicu. Izuzetno kompaktna seckalica, dizajnirana tako da zauzima minimalno prostora, možete je odložiti na bilo koje mesto u kuhinji. Posuda seckalice izrađena je od stakla, a noževi od nerđajućeg čelika čime ih možete bezbrižno prati u mašini za suđe.

DEKLARACIJA

Naziv proizvoda: Secko
Model: LM 1313
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: ZAJEČARKA D.O.O., Beograd, Čučuk Stanina 1a
Distributer: NEVA DIMI EXIM D.O.O, Beograd, Čučuk Stanina 1a

Utisci korisnika

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.