• Aparat za mlevenje mesa LM1314
 • Aparat za mlevenje mesa LM1314
 • Aparat za mlevenje mesa LM1314
 • Aparat za mlevenje mesa LM1314
 • Aparat za mlevenje mesa LM1314
 • Aparat za mlevenje mesa LM1314

Aparat za mlevenje mesa LM1314

Besplatna dostava poklon x1 10% popusta online za gotovinsko plaćanje
REDOVNA CENA
17.980 RSD
CENA SA POPUSTOM ZA GOTOVINU 16.182 RSD

Kratak opis

 • Noževi i rezne ploče od nerđajućeg čelika
 • 4 noža za mlevenje
 • 3 rezne ploče – 3mm, 5mm, 7mm
 • Dodatak za kobasice
 • Dodatak za sok od paradajza
 • Potiskivač hrane
 • Funkcija obrnutog smera
 • Priključna snaga 500W, max 1360W

Nema na zalihama

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.
 • Plaćanje čekovima građana ili penzionim čekom do 12 jednakih mesečnih rata bez kamate.
 • Administrativna zabrana za zaposlene – kupovina na 12 mesečnih rata bez kamate.
 • Kupce koji su u internet porudžbenice uneli opciju plaćanja na rate, kontaktiraće naši ovlašćeni prodavci radi dalje realizacije.

Električna mašina za mlevenje mesa, sa više različitih nastavaka i funkcija

Električna mašina za mlevenje mesa svakako nije aparat koji ćete često videti u domovima, ali kada su njene funkcije proširene kao kod Lupo Marshall mašine za mlevenje mesa, ona postaje neophodna. Ovo je višefunkcionalna mašina za mlevenje mesa i paradajza jer sadrži i 4 nastavka pomoću kojih možete izrendati ili iseckati povrće, zatim nastavak za ceđenje soka od paradajza, nastavak za kobasice, i 3 različite veličine ploča za mlevenje. Dakle, ko kaže da je mašina za mlevenje mesa, samo za meso?

Da bismo bili sigurni da u mlevenom mesu koje kupujemo nema dodataka neke druge vrste mesa, najbolje je da ga napravimo sami. Sa pravom mašinom je pravljenje brzo i jednostavno. Montirajte odgovarajući nastavak, uključite mlin za meso i postepeno ubacujte komade. Pomoću gurača možete pritiskati komade, kako bi se svo meso u mašini samlelo.

Snaga i kvalitet

Snažan motor od max 1360 W obrađuje meso, veoma brzo i lako. Zahvaljujući veoma snažnom motoru i blokadi motora pri velikom opterećenju, dobićete savršene rezultate čak i sa sastojcima koje je teško obraditi.

Noževi od nerđajućeg čelika

Nerđajući čelik je izdržljiv i pre svega higijenski najbezbedniji materijal, koji će ostati neutralan u kontaktu sa hranom.
Noževi od nerđajućeg čelika osim toga što su bezbedni i oštri, garantuju dugotrajnost. Zato, slobodno možemo reći da su noževi i rezne ploče od nerđajućeg čelika, najbolji izbor i jedna od najvažnijih karakteristika koju treba da ima kvalitetna mašina za mlevenje mesa.
Mašina za mlevenje LM 1314 ima 4 noža za mlevenje, različitih oblika i namena, pa ih možete koristiti i za mlevenje povrća, žita i sl. Uz mašinu sa meso dolaze i tri rezne ploče sa prečnicima 3mm, 5mm, 7 mm.

Dodaci za kobasice i sok od paradajza

Uz ovaj model mašne za mlevenje mesa dolazi dodatak za jednostavnu pripremu svežih, domaćih kobasica, po svom ukusu, sa omiljenim sastojcima. Obradovaće vas i dodatak za domaći sok od paradajza. Samo jednim klikom mašina će samleti paradajz, a sveži sok će se ocediti u predviđenu posudu.

Namenu i lakoću korišćenja možete pogledati u videu ispod

Funkcija vraćanja unazad

Kada su sastojci teški za obradu, mašina za mlevenje mesa može se zakoči. U takvim situacijama, funkcija vraćanja unazad veoma je korisna, jer pomaže u oslobađanju hrane koja se zaglavila. Zahvaljujući ovoj funkciji, mašina za mlevenje mesa će vrlo brzo biti spremna za ponovnu upotrebu.

Lako rukovanje

Zahvaljujući gumenim nožicama, mašina za mlevenje mesa čvrsto stoji na radnoj površini, neće se pomerati tokom rada.
Praktična ručica za nošenje, omogućava njeno lako prenošenje i odlaganje.

DEKLARACIJA

Naziv proizvoda: Mašina za meso
Model: LM 1314
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: ZAJEČARKA D.O.O., Beograd, Čučuk Stanina 1a
Distributer: NEVA DIMI EXIM D.O.O, Beograd, Čučuk Stanina 1a

Mašina za mlevenje mesa LM1314

Preuzmite uputstvo za upotrebu
mlevenje-mesa

Utisci korisnika

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.