Odloženo plaćanje do 12 rata
Poklon uz svaku kupovinu
Online popust na gotovinsko plaćanje
Besplatna isporuka preko 4000 RSD
Featured single post image

KAO U KAFiĆU: Evo kako spremiti savršenu espresso kafu kod kuće

Svim pasioniranim ljubiteljima kafe, ali i rekreativnim “kafoholičarima”, u periodu samoizlacije nedostaje savršeni miris i još bolji ukus espresso kafe iz kafića

Prepoznajete se? 

Ne brinite, jer možete napraviti sebi ugođaj KOD KUĆE KAO U KAFIĆU.

Dobra vest je da Vam za to nije potreban jedan od onih preskupih espresso aparata, već samo jedan – kvalitetan ESPRESSO APARAT, koji je ujedno neuporedivo povoljniji od sličnih proizvoda na tržištu, i koji je trenutno na akciji uz popust od 10%.

Fenomenalni Lupo Marshall ESPRESSO APARAT, koji koristi pravu espresso kafu, a ne kapsule, zaista može spremiti kafu kao u kafiću.

Visoke performanse povoljnog espresso aparata (17.298 RSD) predstavljaju pravi recept za savršen espresso kod kuće, svakoga dana!

Pijete kratki espreso, produženi s mlekom ili ste pre za jedan penušavi cappuccino?

Vi birajte, a mi nudimo nekoliko saveta kako da Vaša kafa ispadne savršeno uz naš aparat, koji možete poručiti OVDE.

Šolja kafe

Fenomenalni APARAT ZA ESPRESSO pravi NAJBOLJU KAFU

Ako mislite da atribut “fenomenalni” upotrebljavamo bez razloga – grešite!

Aparat za espresso i više je nego fenomenalan, a EVO I ZAŠTO:

  • Vrhunski kvalitet našeg espresso aparata je neupitan;
  • Koristi PRAVU KAFU, A NE KAPSULE;
  • Aparat je snažan (1100 W) i vrlo efikasan;
  • BRZO pravi vašu omiljenu kafu;
  • LAKO se upotrebljava;
  • Održavanje aparata je izuzetno jednostavno;
  • Povoljna cena aparata za espresso u odnosu na ostale na tržištu.

Nema sumnje da ovaj espresso aparat nadmašuje sva očekivanja kupaca svojim karakteristikama, a ako ste vizuelni tip – ni tu vas neće razočarati! Naime, aparat za kafu je lepo i moderno dizajniran, uklapa se u svaku kuhinju i daje efektan estetski dojam. 

Devojka pije kafu

Ugođaj KOD KUĆE KAO U KAFIĆU u samo par koraka

#1 Odaberite omiljenu kafu

Pre svega, odaberite svoju omiljenu espresso kafu,  a ako volite da eksperimentišete – možete nabaviti i nekoliko vrsta kafe, pa svakog dana sebi prirediti drugačiji užitak za nepca! Svaki pravi hedonista zna da je dobra kafa osnovna jedinica građe i funkcije svakog pravog užitka! Kada ovo uradite, a imate i najbolji espresso aparat u, ni manje ni više, već sopstvenoj kuhinji – ostalo je još svega par koraka do maksimalnog ugođaja! 

#2 Uključite espresso aparat za kafu i gledajte magiju uživo

Sam čin pravljenja espressa pomoću ovog aparata za kafu izuzetno je jednostavan,  a rezultat njegovog korišćenja daje kafu o kojoj, od kad provodite skoro sve vreme kod kuće, sanjate! 

Nakon paljenja i željenog podešavanja espresso aparata, sledi automatsko sipanje u šoljicu koju ste postavili ispod cevčice, a već s prvim mlazom će vas razoružati predivan miris najlepše sveže kafe. 

#3 Savršeno penušava kafa i oblici koje možete nacrtati uz malo truda

Penoljupci, budite bez brige!

Espresso aparat za kafu o kome govorimo ima mlaznicu za penu od koje je možete praviti do mile volje i tako obogatiti ukus, teksturu, ali i sam izgled kafe! Ljubitelji kafe latte, ali i klasičnog, starog, dobrog kapućina, sigurno će uživati u igranju sa penom!

Sad imate i dovoljno vremena da naučite sve moguće cake sa penom na kafi, a YouTube je prava riznica ideja i tehnika koji će vas inspirisati na latte art – tehniku oslikavanja penom! 

Isprobajte, vežbajte, a kada ovo prođe – imaćete čime da oduševite i dočekate goste! 

#4 Tajna svakog ugođaja je i u lepoti serviranja

Kafa servirana u lepu šoljicu, koja je na krasnoj tacni i sa lepom, malom salvetom, daje potpuno drugačiju vrstu užitka od one koju ćete bezvoljno sipati u staru, promotivnu šolju, koju koristite godinama. Sada je pravo vreme da izvadite one lepe šoljice iz vitrine i razmazite se ovim fenomenalnim ritualom na najlepši mogući način!

#5 Nek’ ovo bude VAŠIH pola sata 

Napravite od ovog rituala nešto veće – ono prekopotrebno vreme za sebe.

Uživate u jazzu, a zapostavili ste slušanje muzike? Želite da stavite bogatu kremu i pusite da je vaša koža do kraja upije, a za to nikako ne nalazite vremena? Fali vam čitanje knjige ili gledanje omiljene serije?

Evo pravog trenutka za sebe i sve što vam nedostaje! Uz arome vaše omiljene kafe, stisnite pauzu u danu i odvojite vreme samo za sebe! 

Možda želite da u najboljoj espresso kafi uživate uz ćaskanje u društvu osobe sa kojom živite? 

Odlično, jer ovaj aparat za espresso ima dve mlaznice, pa će istovremeno spremiti kafu za dve osobe, te je idealan i za uživanje u paru, ali i pripremu kafe za celu porodicu!

Devojka čita i pije kafu

Pa, šta kažete na ovakav ugođaj, hm? 

Mi mislimo da će vam uz negovanje i praktikovanje ovog rituala kafić biti davno prevaziđena stvar, jer čak i kafa je sada bolja kod kuće! 

Ne zaboravite da očistite aparat za espresso i pripremite ga za narednu upotrebu – vrlo je jednostavan za čišćenje, ne brinite! 

Poručite ovaj fenomenalni aparat za espresso već sada. Lako ONLINE poručivanje, uz bezbednu dostavu u najkraćem roku idealan su način kupovine ovih dana! Uz par jednostavnih klikova naručite espresso aparat za kafu i ulepšajte svoju svakodnevicu u samoizolaciji, ali i posle nje. Služiće vas godinama!