• Aparat za espresso kafu LM1302
 • Aparat za espresso kafu LM1302
 • Aparat za espresso kafu LM1302
 • Aparat za espresso kafu LM1302
 • Aparat za espresso kafu LM1302
 • Aparat za espresso kafu LM1302
 • Aparat za espresso kafu LM1302
 • Aparat za espresso kafu LM1302
 • Aparat za espresso kafu LM1302
 • Aparat za espresso kafu LM1302
 • Aparat za espresso kafu LM1302
 • Aparat za espresso kafu LM1302

Aparat za espresso kafu LM1302

Besplatna dostava poklon x1 10% popusta online za gotovinsko plaćanje
REDOVNA CENA
22.320 RSD
CENA SA POPUSTOM ZA GOTOVINU 20.088 RSD

Kratak opis

 • Aparat za espresso sa savršeno kremastom penom
 • Snažna pumpa sa pritiskom od 15 bar
 • Ručno podešavanje dužine i jačine kafe za potpunu kontrolu
 • Odvojivi rezervoar za vodu 1,25l (lako punjenje)
 • Filter od nerđajućeg čelika
 • Opcija za penušanje hladnog mleka (za kapućino i kafu s toplim mlekom)
 • Mogućnost regulisanja količine pare
 • Dodatak merica za doziranje kafe sa potiskivačem
 • Pločica za zagrevanje šoljica
 • Automatsko isključivanje nakon 30 min
 • Snaga: 1100W
 • Namenjen za mlevenu espresso kafu
 • Dimenzije (ŠxVxD): 20 x 30 x 28 cm

Nema na zalihama

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.
 • Plaćanje čekovima građana ili penzionim čekom do 12 jednakih mesečnih rata bez kamate.
 • Administrativna zabrana za zaposlene – kupovina na 12 mesečnih rata bez kamate.
 • Kupce koji su u internet porudžbenice uneli opciju plaćanja na rate, kontaktiraće naši ovlašćeni prodavci radi dalje realizacije.

Ljubiteljima kafe svako jutro počinje šoljicom omiljenog napitka, a uz Lupo Marshall kućni aparat za espresso kafu, ona može biti čak i boljeg ukusa nego u kafiću. Naš espresso aparat pripremiće jutarnju kafu za celu porodicu, a na vama je da samo pripremite omiljenu šolju i uživate u trenutku.

Zašto vam je potreban naš kućni aparat za espresso kafu?

Aparati za kafu espresso su desna ruka konobara u svakom kafiću, a po vrlo pristupačnoj ceni mogu biti i vaši saveznici u pripremi najbolje kafe. Kućni aparat za espresso vam može uštedeti ogromnu količinu novca i dostupan je u svako doba dana i noći. Sa druge strane, možete svaki put napraviti kafu baš po svom ukusu, a ne prema umeću konobara. Lupo Marshall espresso aparat daje Vam mogućnost da uz svoju omiljenu mešavinu kafe spremite od kratkog espressa do produženog s toplim mlekom ili kapućino.

Svoje goste ćete poslužiti kvalitetnim kapućinom, jer aparat ima i mlaznicu za paru kojom možete napraviti savršenu čvrstu mlečnu penu za kapućino ili malo ređu za kafu sa tolim mlekom.

Snažan i efikasan aparat za espresso

Da bi kafa bila najbojeg kvaliteta i espresso aparat mora da ima vrhunske performanse, a to su pre svega pumpa sa jakim pritiskom i ujednačena temperatura prilikom pravljenja kafe. Lupo Marshall aparat za espresso ima upravo taknu regulaciju temperature i pumpu koja radi pod pritisak od 15 bari što omogućava da kafa ima bogatu penu i ukus.

Ručno podešavanje količine i jačine kafe je još jedna pogodnost ovog aparata. Pritiskom na dugme počinite proces pravljenja kafe i isto tako prekinite u trenutku kada je u šoljici količina baš po vašoj meri. Sami odredite da li ćete baš kratak, malo duži ili baš produženi espreso, jer vi najbolje znate do koje visine u šoljici je vaša idealna mera. Ako ste ljubitelj affogata – popularne italijanske poslastice od espresso kafe i sladoleda, sa ovim aparatom za kafu ćete pripremiti jedan od boljih affogato recepata. Za to je zaslužan aparat za kafu koji pravi espresso idealne gustine i ukusa. Ako ipak niste probali ovu poslasticu, pravo je vreme da to sada učinite. Potrebno vam je svega 3min za pripremu, a u njemu ćete baš uživati, obećavamo! Video uputstvo za pripremu pogledajte ovde.

Snaga Lupo Marshall espresso aparata je 1100 W, pa možete biti sigurni da će vas odlično služiti. Poseduje i termometar, kao i mogućnost regulisanja jačine pare. Aparat ima funkciju automatskog isključivanja nakon 30 minuta. Posebnu pogodnost predstavlja lako čišćenje ovog aparata, pa ni na to nećete potrošiti previše vremena.

Koje dodatke poseduje naš kućni aparat za espresso?

Visok kvalitet materijala i izrade za duži vek trajanja. Uz odvojivi rezervoar za vodu koji se lako puni i montira, kao i filter od nerđajućeg čelika, naš espresso aparat za kafu je primer kvalitetnog i funkcionalnog kuhinjskog uređaja. Pored kvalitetnog filtera, najbolji espresso kafe aparati mogu da se pohvale i sa opcijom regulisanja količine pare, što je slučaj i sa našim uređajem.

Zašto je regulacija količine pare važna? Ljubitelji kapućina znaju. Za uživanje u prelepoj peni kapućina, pored punomasnog mleka, potrebna je i dobra mlaznica za penu. Regulisanjem količine pare birate da li će ona biti ređa ili gušća. Mnogi vole gustu penu, a sa ovim aparatom je možete dobiti vrlo jednostavno. Postavite mlaznicu u posudu sa mlekom, okrenite točkić na maksimum i pomerajte posudu u krug, od gore ka dole kako biste dobili zapenjeno mleko za kapućino i uživali u svojoj šoljici kapućina.

Ovaj aprat koristi mlevenu kafu i ima dvoslojni filter od nerđajućeg čelika za poboljšanje kvaliteta kafe. Metalni levak sa 2 mlaznice omogućava da napravite kafu i za dve šoljice u isto vreme.

Radi lakšeg i bezbednijeg upravljanja aparatom, pomoći će vam i svetleći indikatori na prednjoj strani aparata. Osnovni indikator je srednji, za uključenost, koji svetli kada aparat radi. Indikator vode za kafu zasvetleće kada je temperatura vode dovoljno velika da bi se započeo proces pravljenja kafe. A indikator pare će zasvetleti kada je temperatura pare zadovoljavajuća kako biste napravili savršenu penu za kapućino. Njegova velika prednost je jednostavno korišćenje, a to možete videti i u videu ispod.

Dizajn i dimenzije za svaku kuhinju

Prostor u kuhinji je veliki problem mnogih ljudi. Zato je velika pažnja posvećena dizajniranju ovog aprata. Ne zauzima previše prostora, jer su mu dimenzije 20 x 28 x 30cm, a pravi kafu kao da je profesionalni. Ukoliko imate svoj kutak, aparat možete smestiti i u neki drugi deo stana jer se dizajn, boja, izgled i veličina uklapaju u skoro svaki enterijer.  Kafa će vam biti na dohvat ruke, a nećete morati da idete do kuhinje po šoljicu, jer je na gornjem delu aprata predviđen prostor za njihovo odlaganje.

Sve kapljice vode ili kafe koje su višak, će proći kroz rupičastu ploču za kapanje i doći do posude za kapanje koju nakon upotrebe možete skinuti, a tečnost prosuti. Svemu ovome treba dodati i činjenicu da ovaj aparat štedi novac i energiju. Za to je zaslužno automatsko isključivanje aparata za kafu nakon 30min nekorišćenja.

Najbolji aparat za espresso cena i poručivanje – brzo i jednostavno 

Kada je u pitanju naš aparat za espresso cena je posebna pogodnost. Po najoptimalnoj ceni dobijate aparat odličnog kvaliteta. 

Lupo Marshall aparat za espresso kafu možete i jednostavno da poručite online i uz odabir odgovarajućeg načina plaćanja. Da li na rate ili u celosti uz popust i dodatne pogodnosti.

DEKLARACIJA

Naziv proizvoda: Aparat za espresso coffee
Model: LM 1302
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: ZAJEČARKA D.O.O., Beograd, Čučuk Stanina 1a
Distributer: NEVA DIMI EXIM D.O.O, Beograd, Čučuk Stanina 1a

Utisci korisnika

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.