Duboki tiganj LM 1116

Duboki tiganj LM 1116

Besplatna dostava poklon x1 10% popusta online za gotovinsko plaćanje
REDOVNA CENA
7.812 RSD
CENA SA POPUSTOM ZA GOTOVINU 7.031 RSD

Kratak opis

  • Tiganj pogodan za sve vrste grejnih ploča, uključujući i indukciju
  • Liveni aluminijum
  • Stakleni poklopac sa silikonskim ivicama i otvorom za paru
  • Dugačka ručka od bakelita koja se ne zagreva
  • Non stick premaz
  • Silikonska ručka
  • Dubina tiganja 9cm, prečnik 28cm
  • Plaćanje čekovima građana ili penzionim čekom do 12 jednakih mesečnih rata bez kamate.
  • Administrativna zabrana za zaposlene – kupovina na 12 mesečnih rata bez kamate.
  • Kupce koji su u internet porudžbenice uneli opciju plaćanja na rate, kontaktiraće naši ovlašćeni prodavci radi dalje realizacije.

Jedan tiganj, za sve vrste grejnih tela

Ukoliko ste došli u situaciju da sa jedne vrste grejne ploče, prelazite na drugu, to obično podrazumeva i kupovinu novog posuđa i bacanje ili nagomilavanje starog, koje možda nije namenjeno za tu vrstu grejne ploče. Zbog sve većeg broja takvih korisnika, proizvodnja posuđa koje se može koristiti na svim vrstama grejnih ploča je sve češća, pre svega iz ekoloških razloga.

Tiganj LM1116 je pogodan za sve vrste grejnih ploča, uključujući i indukciju, što će uštedeti novac, ali i prostor u vašoj kuhinji. Tiganj LM 1116 je napravljen od livenog aluminijuma, pa se toplota ravnomerno raspoređuje po celom tiganju što sprečava zagorevanje i lepljenje hrane. Lepljenje hrane sprečava i non stick premaz kojim je premazana unutrašnjost ovog tiganja, a to omogućava zdraviju pripremu hrane tj. prženje bez mnogo masti, a samim tim i lakše čišćenje.

Njegova veličina obima 28cm je idealna za pripremu ručka za celu porodicu, a dubina od 9cm dovoljna je za pripremu raznovrsnih soseva u tiganju koji se neće prosuti.

Kako se ne bi gubila energija, mirisi i nutrijenti tokom kuvanja i kako bi se ubrzao sam proces kuvanja, za ovaj tiganj je posebno dizajniran stakleni poklopac. Tako ćete uvek imati uvid u
proces kuvanja, bez podizanja poklopca i gubljenja nutrijenata. Poklopac tiganja LM1116 je oivičen silikonom pa dobro dihtuje, a para će se blago ispuštati kroz rupicu na poklopcu koja je za to i namenjena.

Ergonomska drška i silikonska ručka sa strane, olakšavaju podizanje tiganja, jer savršeno prijanjaju za ruku. A bakelit od kog je izrađena drška će sprečiti eventualne opekotine, jer se ne zagreva dok se zagreva ostatak tiganja.

Ukoliko u kući ili stanu imate šporet sa jednom vrstom grejne ploče, a na vikendici drugu, jedan tiganj koji je pogodan za sve grejne ploče je dovoljan. Poručite svoj tiganj još danas.

DEKLARACIJA

Naziv proizvoda: Duboki tiganj indukcija LM 1116
Model: LM 1116
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: ZAJEČARKA D.O.O., Beograd, Čučuk Stanina 1a
Distributer: NEVA DIMI EXIM D.O.O, Beograd, Čučuk Stanina 1a

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.