Odloženo plaćanje do 12 rata
Poklon uz svaku kupovinu
Popust na gotovinsko plaćanje
Besplatna isporuka preko 4.000 RSD

Ručak koji se sam kuva

Šta je prva pomisao kada svakoga dana prekoračite svoj kućni prag, vraćajući se s posla? Šta vas prvo pitaju ukućani kako vas ugledaju na vratima? – Kako ste?! ….Malo verovatno. Pre će biti – šta ima za ručak ili kada će ručak? Ako ste ručak skuvali prethodni dan, sjajno, imate keca u rukavu, samo da podgrejete. Ako niste te sreće, morate na brzinu da se snalazite. Umesto da sednete i popričate s najmilijima kako im je protekao dan, kuvate preko volje i na izmaku snage, a jedino što želite je da na miru pojedete nešto kašikom..
Neko ručak mora i da skuva, podgreje ili ponovo kuva uveče kad svi legnu. Pa onda još samo, da pospremite celu kuhinju, operete sudove…i da, jedva dočekate da se konačno bacite u krevet. Život se u ovim situacijama čini surov, zar ne?

Male tajne velikih stratega

Postoji način da sebi život bitno olakšate. Da recimo, pre spavanja napunite ekspres lonac, podesite program, i zaboravite. Ujutru vas čeka skuvan ručak koji niste morali ni da promešate. Ili recimo, da ovako preko noći skuvate supu, a ujutru, na brzinu, na isti način pristavite ostatak ručka, koji će vas dočekati topao kad dođete s posla.

Električni ekspres lonac

Dok niste stizali da obratite pažnju, za većinu vaših svakodnevnih problema u kuhinji, koji nas sve muče, pronađeno je rešenje.
Lupo Marshall električni ekspres lonac je nova dimenzija brzog ekonomičnog kuvanja bez rizika. U posudi od 6l, sa neprijanjajućim premazom, lako ćete za čak upola kraće vreme, i to u odsustvu, skuvati svaki ručak.
Pasulj možete skuvati veoma lako – ne mora da se krčka i meša satima, podesi se na odgovarajuću temperaturu i bez gubitka vode i mogućnosti da zagori, skuva se sam.
Gulaš, paprikaš, sva ona zahtevna jela koja moraju da se krčkaju satima, ne bi li se meso skuvalo, mogu se pripremiti za 30 minuta, a što je nabolje, nećete ni osetiti da ste kuvali ručak, jer to radite usput. Nema potrebe za dosipanjem vode u toku kuvanja, mešanja i stajanja iznad šporeta. Morate priznati, to je najveća pomoć za zaposlenu ženu. Komfor da ubacite sve sastojke, zatvorite lonac, podesite vreme kuvanja i odete drugim poslom, bez brige da će ručak zagoreti, malo šta može da nadomesti.
Električni ekspres lonac  je bezbedan aparat, sa čak 7 sistema zaštite, koji pazi na vas čak i kada vi to zaboravite. Ne pišti, samo kratko ispusti paru pošto postigne maksimalnu temperaturu i podigne zaštitini ventil. Pošto je kuvanje završeno, automatski prelazi u mod održavanja toplote do 60ºC, narednih 8 sati.

Šta ćete više? Pa, ima još ponešto.

Pre svega, ovaj aparat vam najčešće zamenjuje šporet koji morate da nadgledate, pri tom se lako održava i pruža mogućnost ekonomičnog kuvanja kako po pitanju energije, tako po pitanju onog najvrednijeg – vašeg slobodnog vremena.
Od sada, pre nego što krenete na trening, kafu s drugaricama ili šetnju s decom, napunite električni ekspres lonac, podesite, uključite i pustite da on odradi svoje. Kada se vratite, imaćete osećaj da vam je neko vrlo drag, ispunio želju.  I to je upravo tako. Neko ili nešto! radi za vas, i to bez greške