Ručak koji se sam kuva

 
Šta je prva pomisao kada svakoga dana prekoračite svoj kućni prag, vraćajući se s posla? Šta vas prvo pitaju ukućani kako vas ugledaju na vratima? - Kako ste?! ....Malo verovatno. Pre će biti - šta ima za ručak ili kada će ručak? Ako ste ručak skuvali prethodni dan, sjajno, imate keca u rukavu, samo da podgrejete. Ako niste te sreće, morate na brzinu da se snalazite. Umesto da sednete i popričate s najmilijima kako im je protekao dan, kuvate preko volje i na izmaku snage, a jedino što želite je da na miru pojedete nešto kašikom.. 
Neko ručak mora i da skuva, podgreje ili ponovo kuva uveče kad svi legnu. Pa onda još samo, da pospremite celu kuhinju, operete sudove…i da, jedva dočekate da se konačno bacite u krevet. Život se u ovim situacijama čini surov, zar ne?

Male tajne velikih stratega

Postoji način da sebi život bitno olakšate. Da recimo, pre spavanja napunite ekspres lonac, podesite program, i zaboravite. Ujutru vas čeka skuvan ručak koji niste morali ni da promešate. Ili recimo, da ovako preko noći skuvate supu, a ujutru, na brzinu, na isti način pristavite ostatak ručka, koji će vas dočekati topao kad dođete s posla.

Električni ekspres lonac

Dok niste stizali da obratite pažnju, za većinu vaših svakodnevnih problema u kuhinji, koji nas sve muče, pronađeno je rešenje.
Lupo Marshall električni ekspres lonac je nova dimenzija brzog ekonomičnog kuvanja bez rizika. U posudi od 6l, sa neprijanjajućim premazom, lako ćete za čak upola kraće vreme, i to u odsustvu, skuvati svaki ručak. 
Pasulj možete skuvati veoma lako - ne mora da se krčka i meša satima, podesi se na odgovarajuću temperaturu i bez gubitka vode i mogućnosti da zagori, skuva se sam. 

Gulaš, paprikaš, sva ona zahtevna jela koja moraju da se krčkaju satima, ne bi li se meso skuvalo, mogu se pripremiti za 30 minuta, a što je nabolje, nećete ni osetiti da ste kuvali ručak, jer to radite usput. Nema potrebe za dosipanjem vode u toku kuvanja, mešanja i stajanja iznad šporeta. Morate priznati, to je najveća pomoć za zaposlenu ženu. Komfor da ubacite sve sastojke, zatvorite lonac, podesite vreme kuvanja i odete drugim poslom, bez brige da će ručak zagoreti, malo šta može da nadomesti.

Električni ekspres lonac  je bezbedan aparat, sa čak 7 sistema zaštite, koji pazi na vas čak i kada vi to zaboravite. Ne pišti, samo kratko ispusti paru pošto postigne maksimalnu temperaturu i podigne zaštitini ventil. Pošto je kuvanje završeno, automatski prelazi u mod održavanja toplote do 60ºC, narednih 8 sati.

Šta ćete više? Pa, ima još ponešto.

Pre svega, ovaj aparat vam najčešće zamenjuje šporet koji morate da nadgledate, pri tom se lako održava i pruža mogućnost ekonomičnog kuvanja kako po pitanju energije, tako po pitanju onog najvrednijeg - vašeg slobodnog vremena. 
Od sada, pre nego što krenete na trening, kafu s drugaricama ili šetnju s decom, napunite električni ekspres lonac, podesite, uključite i pustite da on odradi svoje. Kada se vratite, imaćete osećaj da vam je neko vrlo drag, ispunio želju.  I to je upravo tako. Neko ili nešto! radi za vas, i to bez greške