• Indukcioni rešo LM1305 (Indukciona ploča)
 • Indukcioni rešo LM1305 (Indukciona ploča)
 • Indukcioni rešo LM1305 (Indukciona ploča)
 • Indukcioni rešo LM1305 (Indukciona ploča)

Indukcioni rešo LM1305 (Indukciona ploča)

Besplatna dostava poklon x1 10% popusta online za gotovinsko plaćanje
REDOVNA CENA
11.800 RSD
CENA SA POPUSTOM ZA GOTOVINU 10.620 RSD

Kratak opis

 • Dvostruko brže zagrevanje od konvencionalnih ploča, uz veliku uštedu energije i vremena.
 • Podesiva temperatura: 60°C do 240°C
 • Indukcioni rešo sa 10 nivoa jačine
 • Digitalni tajmer do 180 min
 • Automatski detektor dna posude
 • Automatsko isključivanje u slučaju da posuda nije pogodna
 • Sistem za zaštitu od pregrevanja i prekoračenja dozvoljenog napona
 • Prečnik indukcione ploče: 20 cm
 • Max snaga: 2000 W
 • Plaćanje čekovima građana ili penzionim čekom do 12 jednakih mesečnih rata bez kamate.
 • Administrativna zabrana za zaposlene – kupovina na 12 mesečnih rata bez kamate.
 • Kupce koji su u internet porudžbenice uneli opciju plaćanja na rate, kontaktiraće naši ovlašćeni prodavci radi dalje realizacije.

Indukcioni rešo LM1305 iz našeg asortimana obezbeđuje kraće vreme zagrevanja i uštedu električne enerije, što znači da štedi i vaše vreme i novac. Upoznajte se sa njegovim karakteristikama i načinom upotrebe.

Tehnologija indukcije omogućava i znatno manju potrošnju energije

Indukciona ploča je najbolji odraz moderne tehnologije okrenute jednostavnom kuvanju, uštedi energije i vremena. 

Rad kod klasičnih ringli podrazumeva da se prvo zagreje grejač, koji će zagrejati celu ringlu, a ona dalje zagrejati posudu. Kod indukcione ploče nema rasipanja i bespotrebnog trošenja energije na svaki od ovih koraka, jer radi na principu magnetnog polja. 

Magnetno polje koje se stvara između ploče i posude stvara toplotu i na taj način se zagreva samo posuda i ništa oko nje. Tako se sprečava gubitak energije usled prenosa, a zagrevanje je daleko brže (npr. domaću kafu možete skuvati za svega 35-40 sekundi).

Površina oko posude, na samoj ringli će ostati hladna. Ovo predstavlja veliku prednost u slučaju da nešto iskipi ili padne sa strane, neće se otopiti i zalepiti, jer je površina oko posude hladna. Ako vam je nekada pokipelo mleko, znate koliko muke zahteva da se očisti ploča – uz indukcioni rešo LM1305 nećete imati tih problema.

Pogledajte kako indukciona ploča zagreva samo područje na kome se nalazi posuda:

Ne morate da brinete da li je ringla ostala uključena

Obzirom da indukcione ploče registruju prisutnost odgovarajućeg posuđa i njegovu veličinu, nema nepotrebnog zagrevanja delova ploče na kojima se ne nalazi posuda. U trenutku kada posudu sklonite sa ringle, zagrevanje prestaje, pa nema ni straha da li ste ringlu ostavili uključenu, a uređaj će se sam i isključiti posle podešenog vremena, jer poseduje tajmer.

Kako se koristi indukcioni rešo?

Indukcioni rešo se pali tek kada se posuda sa namirnicama ili vodom stavi na ploču. Posuda ne sme biti prazna. Nakon što postavite posudu, potrebno je samo da dodirom na predviđena polja podesite željenu jačinu rešoa i temperaturu. 

Dodatna pogodnost za kuvanje, koju omogućava Lupo Marshall indukcioni rešo je podešavanje temperature u rasaponu od 60 C do 240 C, kao i jačine zagrevanja u rasponu od 1 do 10. Ovo je veoma korisno pri kuvanju, jer će ploča reagovati na promenu temperature momentalno, bez čekanja da se postepeno ohladi što je kod pripreme nekih jela, posebno filova za kolače, od najvećeg značaja.

Takođe će vas obradovati funkcija podešavanja vremena rada, koju preporučujemo da podesite pre početka svakog kuvanja, za slučaj da zaboravite da ugasite ringlu, jer će se u tom slučaju ugasiti sama.

Pogledajte video u nastavku i uverite se u brzinu i efikasnost indukcionog rešoa:

Pripremite odgovarajuće posuđe za indukcioni rešo

Indukcione ploče za kuvanje zahtevaju posebno posuđe s kojim ploča može da zatvori magnetski krug. Ne brinite, nije u pitanju nikakvo specijalno posuđe, već posuđe koje je izrađeno od materijala koji privlači magnet, a velika je verovatnoća ga već posedujete. 

Da biste proverili da li u kuhinji već imate odgovarajuće posuđe, prislonite magnet na dno posude i ako se zalepi, posuđe možete koristiti za indukciju.

Jednostavno čišćenje indukcione ploče

Indukcioni rešo je lak za korišćenje, a još jednostavniji za održavanje. Uz pomoć obične vlažne krpe ili sunđera, i po potrebi običnog deterdženta, vaša indukciona ploča će za svega par trenutaka biti besprekorno čista.

Poručite indukcioni rešo brzo i lako – online

U posednjih par godina sve više ljudi se odlučuje za indukcione ploče za kuvanje jer imaju kratko vreme zagrevanja, inovativne bezbednosne mere i fleksibilno određivanje snage rada, što su samo neke od prednosti. Imajući u vidu i značajno manja potrošnja struje, indukcijska ploča je odličan način da uštedite i vreme i novac.

Da investicija ipak ne bi bila velika, umesto cele indukcione ploče, vašu kuhinju možete unaprediti i osavremeniti jednim indukcionim rešoom. Ploča jedna, ali mnogo vredna. 

Ovaj praktičan kuhinjski uređaj možete poručiti uz svega nekoliko klikova, putem Lupo Marshall online prodavnice, a platiti gotovinom, online karticom ili na rate – putem administrativne zabrane.

DEKLARACIJA

Naziv proizvoda: Indukciona grejna ploča
Model: LM 1305
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: ZAJEČARKA D.O.O., Beograd, Čučuk Stanina 1a
Distributer: NEVA DIMI EXIM D.O.O, Beograd, Čučuk Stanina 1a

Indukcioni rešo LM1305 (Indukciona ploča)

Preuzmite uputstvo za upotrebu

Utisci korisnika

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.