Porodica u kuhinji

Mere izolacije i činjenica da mnogo više vremena provodimo u domu postavlja mnogo izazova, a jedan od najvećih je: kako sačuvati liniju i održati zdrav režim ishrane, kada toliko vremena provodimo sedeći, ležeći i prelazeći iz fotelje do kreveta.

Mi imamo načine da Vam pomognemo da očuvate vitku liniju, pa hajde da zajedno učinimo svakodnevicu zdravijom uz ova 3 kuhinjska aparata, koji će biti vaši najvažniji saveznici!

#1 Zdrava priprema hrane BEZ ULJA uz fritezu na vruć vazduh

Priprema ukusnog pomfrita za čitavu porodicu bez kapi ulja je konačno moguća uz našu NOVU FRITEZU NA VRUĆ VAZDUH sa unapređenim funkcijama! 

Upravo pomoću nje je moguće pripremiti savršen pomfrit – kruženjem vrućeg vazduha oko namirnica, bez ulja ili sličnih dodataka koji su nepoželjni u ishrani.

Kako je ovih dana porodica stalno na okupu, upravo je pomfrit omiljena, a jednostavna hrana za pripremu. 

Pa zašto ga ne bismo učinili zdravijim?

Pomfrit bez ulja

Lupo Marshall friteza odsada sa unapređenim performansama

Nova friteza na vruć vazduh poseduje veći kapacitet, od čak 4l sa snagom od 1500 W, pa je obilan obrok za čitavu porodicu moguće napraviti brzo i lako, iz jednog puta

Novi su i dodaci u vidu rešetke za ražnjiće i grilovanje i posude za namirnice sa neprijanjajućim premazom, koji znatno olakšavaju pripremu i čine obrok ukusnijim. 

Sve ove karakteristike omogućavaju da pravite čitav niz jela, od ukusnog pomfrita, do mesa i povrća, pa čak i nekih poslastica u kojima će porodica uživati!

Kako radi friteza bez ulja i na koji način sprema jela “kao iz restorana”?

Na bazi vrućeg vazduha, koji kruži oko namirnica, bez upotrebe ulja, izbegavaju se nezdravi dodaci jelima, neprijatni mirisi, kao i zagorevanje vaših omiljenih poslastica. 

Dovoljno je staviti iseckani krompir ili druge željene namirnice i uključiti tajmer do 60 minuta i friteza će sama obaviti posao.

Automatsko isključivanje će odstraniti opasnost od nepoželjnih situacija, pogotovo u trenucima kada nam misli nisu fokusirane na pripremu hrane, usled brige o merama predostrožnosti i brige o drugim članovima porodice. Osim toga, ko još ima vremena da razmišlja o ručku, kada u svakodnevicu treba uključiti i rad od kuće.

Aparat je od čvrstih i pouzdanih materijala koji traju, pa njegovom kupovinom obezbeđujete sebi zdravu pripremu obroka na duže staze. 

Ako ovo zvuči primamljivo, KLIKNITE OVDE i poručite fritezu na vruć vazduh već danas. 

Obezbedite najzdraviju i najbržu alternativu klasičnom pečenju!

#2 GRILUJTE povrće kao da ste u prirodi uz naš “Pizza grill pekač”

Boravak u prirodi nam definitivno najviše nedostaje tokom izolacije. Osim što se u prirodi  možemo opustiti u sunčanom danu, to često koristimo i za zdravu opciju pripreme jela na roštilju ili u kotliću.

Upravo Pizza gril pekač iz naše ponude vam pomaže da pripremite jelo na preporučen, zdrav, način i to iz udobnosti svog doma.

Reč je o aparatu koji funkcioniše kao ekonomična, prenosiva rerna, koja će vam pružiti pripremu najukusnijih jela uz minimalno utrošeno vreme i trud.

Šta sve možete spremiti u pizza grill pekaču?

Pored same pizze, po kojoj ovaj čudesni aparat nosi naziv, akcenat stavljamo na GRILL i najzdraviju opciju pripreme jela.

Ovaj pekač je pogodan za pripremu mesa, povrća, krompira, kolača, pa čak i prebranca! 

Sve ovo u samo jednom grill pekaču – bez ulja i dodataka koji podstiču nezdravu ishranu i gojenje!

Zašto je ovaj Pizza Grill pekač tako jednostavan za upotrebu?

Praktičan, brz i lagan za upotrebu. Izrađen je od kvalitetnih materijala koji su pogodni i za održavanje, a kako je prenosiv, nakon perioda samoizolacije može poslužiti u letnjoj kuhinji, ili čak na putovanjima.

Sa razlogom ga upoređujemo sa pravom rernom jer poseduje dva grejača, jedan na poklopcu i jedan ispod podloge, tako da se pečenje odvija efikasno, bez isparavanja tečnosti i isušivanja. Poklopac može i da se odvoji od pekača.

Na OVOM LINKU možete poručiti Pizza Grill pekač ako želite da iznenadite porodicu ukusnim i brzo spremljenim jelima na zdrav način!

#3 DETOKSIKACIJA organizma uz sjajne ceđene sokove

A šta je preporučljivo popiti uz kvalitetne i zdrave obroke, ako ne svež, ceđen sok od vašeg omiljenog voća i povrća? 

Obezbedite sebi najzdravije napitke tokom izolacije, koji se uz ovaj Lupo Marshall sokovnik spremaju brzo, lako i što je još važnije – povoljno! Sokovnik sada možete poručiti uz 50% POPUSTA, za 100% zdrave napitke za celu porodicu!

Sveži vitaminski napici su ono što u najvećoj meri podstiče jačanje imuniteta, a upravo jak organizam nam je najpotrebniji za odbranu od prehlade ili virusa. 

Kupovni sokovi prepuni dodatog šećera nisu rešenje, zbog čega treba naći način da se pripreme istinski zdravi, sveži napici pomoću najboljeg sokovnika.

Voćni miks ili pak napitak od povrća – izbor je na vama, i prilično je lako ostvariv kada imate kvalitetan sokovnik.

Zdravi sokovi

Sveži vitaminski napici kad god to poželite

Ovaj aparat omogućava da u nekoliko poteza pripremite zdrav napitak za čitavu porodicu, pošto u njega staje velika količina voća i povrća.

Rotaciona brzina čelične mrežice pravi oko 10.000 obrtaja u minuti, a velika snaga (220 V, 50 Hz, 400 W) omogućava obradu i najtvrđih namirnica!

Ovde možete napraviti čak i krem supe i čorbe, sokove od paradajza i druge napitke koje će vas osvežiti.

Kako radi Lupo Marshall sokovnik?

Sokovnik funkcioniše vrlo praktično: stavite u njega željene namirnice, pokrenite aparat i dobićete savršeno spremljen napitak bez neobrađenih komadića voća ili povrća.

Otpaci odlaze u posebnu posudu koja dolazi uz sokovnik, a sam aparat je postavljen na gumene nogice koje ga drže u mestu, kako se ne bi klizao tokom pripreme. Samo nekoliko sekundi vas deli od savršenog napitka.

Poručite Lupo Marshall sokovnik U POLA CENE OVDE, za kvalitetnu detokcikaciju za čitavu porodicu!

Voditi računa o sebi i najbližima nije tako teško kada imate volju za to, ali i prave saveznike u ovom zadatku! Lupo Marshall proizvodi vam stoje na raspolaganju, poručite ih po najboljim cenama već sada!