GSW

GSW Stahlwaren posuđe sa tradicijom dugom 125 godina nudi vam pouzdane proizvode visokog kvaliteta, uz pomoć kojih će priprema najzahtevnijih recepata ponovo biti zabavna.

U pitanju je moderno posuđe napravljeno od kvalitetnih materijala, a izbor je dovoljno širok da će svi naći posudu idealnih dimenzija, bilo da krčkate sarmu ili improvizujete neko azijsko jelo bez tačnog recepta.

Posuđe na koje možete da računate

GSW posuđe pravi se od najkvalitetnijih legura, sa premazima za koje se hrana ne lepi – tako je olakšana i priprema hrane, i pranje sudova nakon ručka. Toplota se pametno koristi i čuva tako da se hrana kuva sa svih strana. Ručke su napravljene uz pomoć posebne tehnologije i ostaju hladne i tokom kuvanja, pa ne morate da se brinete oko opekotina nastalih u brzini.

Dozu lepog dodaje i moderni dizajn, dobro uklopljen sa praktičnim oblikom koji olakšava rukovanje.

GSW koncept: kontinuitet i kvalitet, uz obaveznu zabavu!

U vremenu kada se proizvodi prave tako da budu kratkog veka, GSW vodi računa o sasvim drugačijem konceptu. GSW posuđe pravi se da traje dugo i da za to vreme ispunjava svoju ulogu pouzdano i sa odličnim rezultatima, iznova i iznova.

Pored trajnosti i kontinuiteta, na ceni je i inovacija: GSW posuđe prati najsavremenije tehnologije i redovno ih primenjuje, pa ćete tako imati posuđe uz pomoć koga ćete svoje kreativne kulinarske zamisli pretvoriti u delo.

Visoki zahtevi modernih kuhinja ponekada iscrpljuju i izvlače zabavu iz pripreme hrane. GSW posuđe vratiće uživanje i zabavu u kuvanje – jer kada znate pravila i šta da očekujete, možete se prepustiti mašti!

Lupo Marshall online prodavnica nudi vam više različitih GSW proizvoda visokog kvaliteta:

  • Pekač sa staklenim poklopcem
  • Duboki tiganj GSW Bioroma
  • Tiganj GSW Jumbo
  • Tiganj GSW Gourmet 20
  • Tiganj GSW Gourmet 24
  • Tiganja za palačinke GSW Galaxy
  • Četvrtasti gril tiganj

Posuđe lako možete poručiti online – uputstva ćete naći u odeljku Kako kupiti na stranici proizvoda koji vas interesuje. Takođe možete naručiti mejlom preko adrese office@lupomarshall.com a tu su je i kontakt telefon za kupovinu i sve dodatne informacije.

Ako se odlučite za gotovinsko plaćanje dobijate 5% popusta.

Pecite u rerni, pržite palačinke, grilujte povrće i meso – uz GSW posuđe, lako i vešto.

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.