• Kvalitetan Lupo aparat za krofnice.
 • Kvalitetan Lupo aparat za krofnice.
 • Kvalitetan Lupo aparat za krofnice.
 • Kvalitetan Lupo aparat za krofnice.
 • Kvalitetan Lupo aparat za krofnice.
 • Kvalitetan Lupo aparat za krofnice.

Aparat za krofnice LM 1315

Besplatna dostava poklon x1 10% popusta online za gotovinsko plaćanje
REDOVNA CENA
5.952 RSD
CENA SA POPUSTOM ZA GOTOVINU 5.357 RSD

Kratak opis

 • Brze američke krofnice koje deca obožavaju, bez prženja u dubokom ulju
 • Za samo par minuta ispecite svojih 7 slatki ili slanih krofnica
 • Aparat za krofnice sa indikatorom temperature
 • Američke krofnice prečnika 5 cm
 • Plaćanje čekovima građana ili penzionim čekom do 12 jednakih mesečnih rata bez kamate.
 • Administrativna zabrana za zaposlene – kupovina na 12 mesečnih rata bez kamate.
 • Kupce koji su u internet porudžbenice uneli opciju plaćanja na rate, kontaktiraće naši ovlašćeni prodavci radi dalje realizacije.

Aparat za američke krofnice obožavaju i deca i odrasli! Ukusne američke mini krofne iz aparata se spremaju brzo, lako i bez prženja u dubokom ulju. Nikada nije bilo lakše ispeći 7 ukusnih, slanih ili slatkih krofnica. Aparat je idealan za one koji nemaju mnogo vremena da se posvete pripremi poslastica, jer mu je potrebno 20-30 minuta za oko 40 mini  krofnica, u kojima uživa cela porodica.  

Kućni aparat za krofnice je izuzetno praktičan u kuhinji, a rezultatom ćete biti prezadovoljni jer su američke krofnice iz aparata sočne, mekane i preukusne!

Pogledajte video recept za slatke mini krofnice sa kojim nećete pogrešiti.

Lupo Marshall aparat za američke krofnice – Karakteristike aparata

Aparat za krofne je sa unutrašnje strane premazan nelepljivim premazom, što olakšava pripremu krofnica, i sprečava lepljenje testa. Nećete imati problema prilikom rukovanja i spremanja krofni jer je aparat za male krofne vrlo jednostavan za korišćenje.  

Aparat za krofnice vrlo je praktičan i u smislu održavanja, koje zahteva minimum vašeg utrošenog vremena. Kućni aparat za mini krofnice je postojanog i dokazanog kvaliteta, koji mnogo znači svima koji žele da uštede vreme, a da istovremeno dobiju ukusne krofne za celu porodicu ili društvo!

Aparat za krofnice – cene i poručivanje

Ukoliko odlučite da kupite kućni aparat za krofnice cena će vas sasvim sigurno privući! Uz fenomenalne karakteristike koje ovaj aparat za krofnice poseduje, dolazi i idealan odnos cene i kvaliteta zbog koga se moderna domaćinstva bez dileme odlučuju na ovaj praktični dodatak u svojim kuhinjama. Ukoliko se pitate koji aparati će biti kvalitetno ulaganje u kuhinjsku opremu, ovaj je zasigurno dobar izbor. 

Američke krofnice iz aparata u vašem domu za samo par minuta

Želite počastite goste? Slavite dečiji rođendan ili pripremate desert iznenađenja za porodicu? Aparat za mini krofnice vam je glavni saveznik u ovim akcijama! Oval pun brzo ispečenih američkih krofnica oduševiće baš svakog, jer se ove poslastice definitivno slažu uz svaki povod i jelovnik. 

Potrošićete jako malo vremena na pripremu omiljenih poslastica vaših ukućana i prijatelja, a ukusi će biti fenomenalni, bez pečenja u dubokom ulju i nekoliko sati provednih u kuhinji. Isplati se, zar ne?

Zašto kupiti aparat za mini krofnice?

Aparat za krofne je vrlo praktičan dodatak u kuhinji koji za samo nekoliko minuta servira lepo ispečene, sočne i ukusne krofne iz aparata. Ovaj aparat za američke krofnice vole baš svi, jer peče brzo i štedi vreme. 

Kućni aparat za mini krofnice se vrlo lako održava, pa čak i samo čišćenje oduzima minimum vremena i energije, što je vrlo bitno za sve one kojima trebaju aparati koji se koriste lako i čiste za tili čas. 

Savršen odnos cene aparata za krofne i kvaliteta 

Kada je u pitanju Lupo aparat za krofne cena i kvalitet su u najboljem mogućem odnosu! Aparat za krofnice iz naše ponude ne spada u one aparate koji moraju da se menjaju u kratkim rokovima. Lupo Marshall aparat za američke krofnice je jedan od omiljenih kuhinjskih aparata kako domaćica, tako i svih članova porodice. Brzina, efikasnost i kvalitet proizvoda su ono što ga značajno izdvaja iz ponude drugih sličnih aparata.

DEKLARACIJA

Naziv proizvoda: Aparat za krofnice
Model: LM 1315
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: ZAJEČARKA D.O.O., Beograd, Čučuk Stanina 1a
Distributer: NEVA DIMI EXIM D.O.O, Beograd, Čučuk Stanina 1a

Utisci korisnika

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.