Ručak koji se sam kuva

električni eksper lonac, brzi ručak
Šta je prva pomisao kada svakoga dana prekoračite svoj kućni prag, vraćajući se s posla? Šta vas prvo pitaju ukućani kako vas ugledaju na vratima? - Kako ste?! ....Malo vjerovatno. Prije će biti - šta ima za ručak ili kada će ručak?
Ako ste ručak skuhali prethodni dan, sjajno, imate keca u rukavu, samo da podgrijete. Ako niste te sreće, morate na brzinu da se snalazite. Umjesto da sjednete i popričate s najmilijima kako im je protekao dan, kuvate preko volje i na izmaku snage, a jedino što želite je da na miru pojedete nešto kašikom.. 
Neko ručak mora i da skuva, podgrije ili ponovo kuva uveče kad svi legnu.. Pa onda još samo, da pospremite cijelu kuhinju, operete sudove…i da, jedva dočekate da se konačno bacite u krevet.. Život se u ovim situacijama čini surov, zar ne?

Male tajne velikih stratega

Postoji način da sebi život bitno olakšate. Da recimo, prije spavanja napunite ekspres lonac, podesite program, i zaboravite. Ujutru vas čeka skuvan ručak koji niste morali ni da promiješate. Ili recimo, da ovako preko noći skuvate supu, a ujutru, na brzinu, na isti način pristavite ostatak ručka, koji će vas dočekati topao kad dođete s posla.

Električni ekspres lonac

Dok niste stizali da obratite pažnju, za većinu vaših svakodnevnih problema u kuhinji, koji nas sve muče, pronađeno je rešenje. Lupo Marshall električni ekspres lonac je nova dimenzija brzog ekonomičnog kuvanja bez rizika. U posudi od 6l, sa neprijanjajućim premazom, lako ćete za čak upola kraće vrijeme, i to u odsustvu, skuvati svaki ručak. 
Pasulj nikad prostije skuvati - ne mora da se krčka i miješa satima, podesi se  odgovarajuću temperaturu i bez gubitka vode i mogućnosti da zagori, skuva se sam. 
Gulaš, paprikaš,  sva ona zahtijevna jela, koja moraju da se krčkaju satima, ne bi li se meso skuvalo, mogu se pripremiti za 30 minuta, a što je nabolje, nećete ni osjetiti da ste kuvali ručak, jer to radite usput. Nema potrebe za dosipanjem vode u toku kuvanja, mješanja i stajanja iznad šporeta. Morate priznati, to je najveća pomoć za zaposlenu ženu. Komfor da ubacite sve sastojke, zatvorite lonac, podesite vrijeme kuvanja i odete drugim poslom, bez brige da će ručak zagorjeti, malo šta može da nadomijesti.
 
Električni ekspres lonac  je bezbjedan aparat, sa čak 7 sistema zaštite, koji pazi na vas čak i kada vi to zaboravite. Ne pišti, samo kratko ispusti paru pošto postigne maksimalnu temperaturu i podigne zaštitini ventil. Pošto je kuvanje završeno, automatski prelazi u mod održavanja toplote do 60ºC, narednih 8 sati.

Šta ćete više? Pa, ima još ponešto.

Prije svega, ovaj aparat vam najčešće zamjenjuje šporet koji morate da nadgledate, pri tom se lako održava i pruža mogućnost ekonomičnog kuvanja kako po pitanju energije, tako po pitanju onog najvrijednijeg - vašeg slobodnog vremena. 
Od sada, prije nego što krenete na trening, kafu s drugaricama ili šetnju s djecom, napunite električni ekspres lonac, podesite, uključite i pustite da on odradi svoje. Kada se vratite, imaćete osjećaj da vam je neko vrlo drag, ispunio želju. I to je upravo tako. Neko ili nešto radi za vas, i to bez greške!