• Šerpa za kuvanje pod pritiskom LM1108
 • Šerpa za kuvanje pod pritiskom LM1108
 • Šerpa za kuvanje pod pritiskom LM1108
 • Šerpa za kuvanje pod pritiskom LM1108
 • Šerpa za kuvanje pod pritiskom LM1108
 • Šerpa za kuvanje pod pritiskom LM1108
 • Šerpa za kuvanje pod pritiskom LM1108
 • Šerpa za kuvanje pod pritiskom LM1108

Šerpa za kuvanje pod pritiskom LM1108

Besplatna dostava poklon x1 10% popusta online za gotovinsko plaćanje
REDOVNA CENA
6.200 RSD
CENA SA POPUSTOM ZA GOTOVINU 5.580 RSD

Kratak opis

 • 20 % brže kuvanje
 • Mehanizam za zaključavanje poklopca
 • Dvostruki sistem zaštite za bezbedno kuvanje
 • Osnova od livenog aluminijuma
 • Kuvanje pod niskim pritiskom
 • Ispuštanje pare za sekund
 • Dimenzije: 24×12 cm
 • Zapremina: 4,7 l
 • Pritisak: 3-4 kPa

Nema na zalihama

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.
 • Plaćanje čekovima građana ili penzionim čekom do 12 jednakih mesečnih rata bez kamate.
 • Administrativna zabrana za zaposlene – kupovina na 12 mesečnih rata bez kamate.
 • Kupce koji su u internet porudžbenice uneli opciju plaćanja na rate, kontaktiraće naši ovlašćeni prodavci radi dalje realizacije.

Šerpa za kuvanje pod pritiskom iz Lupo Marshall asortimana obezbeđuje bržu pripremu obroka uz veće zadržavanje nutritijenata namirnica. Pogledajte karakteristike ove šerpe i saznajte zašto olakšava život svake moderne domaćice.

Brža priprema obroka uz kuvanje pod niskim pritiskom

Lupo Marshall šerpa za kuvanje pod pritiskom namenjena je onima koji žele da svojoj porodici pripreme domaći ručak svakog dana, a da ujedno imaju i više vremena za sebe, uživanje sa ukućanima ili poslovne obaveze.

Ova šerpa kuva 20% brže nego standardna, što znači da ako vam je recimo za kuvanje jednog jela u standardnoj šerpi trebalo 3 sata, uz šerpu pod pritiskom ćete uštedeti oko 40 minuta. Ovo predstavlja značajnu uštedu vremena na dnevnom nivou. 

U ovoj šerpi obrok pripremate pod niskim pritiskom od 3-4 kPa. Za razliku od lonaca za kuvanje pod pritiskom, Lupo Marshall šerpu možete brzo otvoriti, dodati začine i promešati sastoje u svakom momentu. 

Para se ispušta za sekund, dok kod lonaca koji podrazumevaju kuvanje pod visokim pritiskom ispuštanje pare može trajati i po nekoliko minuta. 

Mehanizam koji garantuje bezbedno i zdravije kuvanje 

Ova šerpa iz našeg asortimana poseduje mehanizam za zaključavanje poklopca i kuvanje pod niskim pritiskom.

Odlikuje je dvostruki sistem zaštite za bezbedno kuvanje, pa nema razloga da nadzirete šerpu i razmišljate o tome da li je kuvanje pod pritiskom sigurno. Po želji možete povremeno otvoriti poklopac i dodati još začina ili promešati jelo, pa je osećaj kao da pripremate u običnoj šerpi – samo brže! 

Posebna prednost ove šerpe je zadržavanje više nutrijenata i vitamina nego što omogućuje obična šerpa. To znači da ćete uz nju imati  i brži i zdraviji ručak za celu porodicu!

Moderna šerpa koja se lako održava

Pored toga što je veoma praktična i korisna, šerpa pod pritiskom iz našeg asortimana zadovoljava kriterijume svih ljubitelja estetike.

Odlikuje je moderan dizajn, atraktivna crvena boja kao i elegantni stakleni poklopac koji je i praktičan jer omogućava praćenje procesa kuvanja.

Još jedna pogodnost ove šerpe je non stick, nelepljivi premaz koji omogućava kuvanje bez lepljena i uz minimum masnoće. Kako nema lepljenja, i sam proces pranja i održavanja šerpe je jednostavniji i brži!

šerpa za kuvanje pod pritiskom u kuhinji

Poručite šerpu za kuvanje pod niskim pritiskom online

Proces kupovine ove šerpe je podjednako jednostavan kao i njena upotreba. Nakon što ste se upoznali sa njenim karakteristikama i cenom, možete je poručiti uz svega nekoliko klikova putem Lupo Marshall online prodavnice, a mi ćemo je na željenu adresu dostaviti u najkraćem roku! Možete izabrati kao način plaćanja gotovinu, online plaćanje karticom, uplatu na račun ili plaćanje na rate – putem administrativne zabrane.

Zašto je Lupo Marshall šerpa odličan izbor?

Velika prednost ove Lupo Marshall šerpe je brzo otvaranje, jer se para ispusti za sekund, za razliku od lonaca za kuvanje pod visokim pritiskom (ekspres lonci), gde ispuštanje pritiska može da potraje po par minuta. To znači da možete mešati i začinjavati jelo tokom kuvanja.

Važna osobina šerpe za kuvanje pod pritiskom je što zadržava više nutrijenata i vitamina nego obična šerpa.

Zahvaljujući staklenom poklocu, moguće je pratiti proces kuvanja i kontrolisati da se hrana ne prekuva. Ova šerpa od livenog aluminijuma je odličan izbor za brzi ručak jer je vreme pripreme kraće i zahvaljujući brzom prenošenju toplote. Non stick, nelepljivi premaz daje mogućnost kuvanja sa minimum masnoće. Lupo Marshall šerpa za kuvanje pod niskim pritiskom je idealan dodatak za Vašu kuhinju.

Naziv proizvoda: Šerpa za kuvanje pod pritiskom
Model: LM 1108
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: ZAJEČARKA D.O.O., Beograd, Čučuk Stanina 1a
Distributer: NEVA DIMI EXIM D.O.O, Beograd, Čučuk Stanina 1a

Šerpa za kuvanje pod pritiskom LM1108

Preuzmite uputstvo za upotrebu

Utisci korisnika

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.