• Lupo marshall kaserola titanijum
 • Lupo marshall kaserola titanijum
 • Lupo marshall kaserola titanijum
 • Lupo marshall kaserola titanijum
 • Lupo marshall kaserola titanijum
 • Lupo marshall kaserola titanijum
 • Lupo marshall kaserola titanijum
 • Lupo marshall kaserola titanijum

Kaserola Titanijum H33628

Besplatna dostava poklon x1 10% popusta online za gotovinsko plaćanje
REDOVNA CENA
5.952 RSD
CENA SA POPUSTOM ZA GOTOVINU 5.357 RSD

Kratak opis

 • Višefunkcionalno posuđe, visokog kvaliteta i modernog dizajna.
 • Izrađeno od livenog aluminijuma, sa nelepljivim premazom izuzetne otpornosti na habanje.
 • Specijalizovani poklopac sa rupicama
 • Odlivanje tečnosti bez otvaranja poklopca
 • Dimenzije: 28×13 cm
 • Zapremina : 8 l

Nema na zalihama

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.
 • Plaćanje čekovima građana ili penzionim čekom do 12 jednakih mesečnih rata bez kamate.
 • Administrativna zabrana za zaposlene – kupovina na 12 mesečnih rata bez kamate.
 • Kupce koji su u internet porudžbenice uneli opciju plaćanja na rate, kontaktiraće naši ovlašćeni prodavci radi dalje realizacije.

Kvalitetna kaserola i vaši omiljeni recepti su proverena kombinacija za ukusni obrok za celu porodicu. Lupo Marshall Kaserola Titanijum je primer posuđa uz koje će vaša kuhinja biti kompletna, a svako jelo spremno brzo i jednostavno!

Kaserola od titanijuma – za dugoročno krčkanje

Ukoliko i dalje imate nedoumicu oko toga šta je kaserola, pogledajte fotografije naše kaserola od titanijuma, a mi ćemo vam bliže objasniti njen sastav.

Naša Kaserola Titanijum je primer višefunkcionalnog posuđa, visokog kvaliteta! Osnova posude je izrađena od livenog aluminijum, što posudi daje izuzetnu čvrstinu. Ručke kaserole su od nerđajućeg čelika, preko koga je stavljena silikonska zaštitna navlaka.

Unutrašnjost je poremazana nelepljivim premazom – QuanTanium. Premaz je izuzetno otporan na habanje i grebanje zahvaljujući česticama Titanijum koje sadrži. Bez obzira na to kakvi recepti vas privlače – da li jela od mesa ili kombinacije povrća, ne morate da brinete o tome da će se zalepiti za posudu.

Lupo Marshall Kaserola Titanijum poseduje i poklopac od vatrostalnog stakla, sa drškom na koju može da se nasloni. Na unutrašnjem prstenu poklopca se nalaze rupice, a na posudi odlivak, koji omogućavaju jednostavno odlivanje viška vode (npr.nakon kuvanja špageta) bez skidanja poklopca.

Praktična i efikasna kaserola od titanijuma

Uz kaserolu od titanijuma svaki vaš recept biće pripremljen jednostavno i brzo, sa vrlo malo ili bez masnoće

Ova kaserola je spas za svaku modernu kuhinju. Premazana je nelepljivim premazom, što osigurava da se hrana koju spremate ne lepi za dno. Nakon spremanja, možete da pređete ubrusom po dnu kaserole i svi ostaci hrane će ostati na ubrusu.

Posuda je izuzetno laka za korišćenje, a njene dimenzije omogućavaju pripremu veće količine jela.

Ovo su dimenzije Lupo Marshall kaserole:

 • Zapremina : 8 l
 • Dimenzije: 28×13 cm
 • Debljina zidova / dna posude: 2,5 mm / 5,0 mm

Lupo Marshall posuđe – visok kvalitet po povoljnoj ceni

Lupo Marshall kaserola je spas za svaku modernu kuhinju. Otporna je na habanje i grebanje, što znači da će vas služiti dugi niz godina, i biti vaš veliki prijatelj u kuhinji. 

Za naše posuđe od titanijuma cena je itekako povoljna, jer predstavlja najbolji odnos kvaliteta i uloženog novca koji se dugoročno isplati. Našu kaserolu možete poručiti vrlo jednostavno, putem Lupo Marshall online prodavnice.

Zašto kupiti Kaserolu Titanium?

Ovaj komad posuđa mora da ima svaka moderna kuhinja. Lupo Marshall kaserola je višefunkcionalna i možete potpuno da zaboravite na prljanje nekoliko komada posuđa, kao i pranje koje može da ode u nedogled. Svojim modernim dizajnom, ova kaserola je privukla veliku pažnju mnogih kuvara, a svojom efikasnošću i funkcionalnošću ih je potpuno kupila.

Ovaj sud je specijalno dizajniran, kako pri odlivanju viška vode ne biste morali da iz jednog suda preispate u drugi. Jezičak na šerpi omogućava odlivanje vode bez otvaranja poklopca, što je odlično kada spremate špagete. Dovoljno je samo da odlijete vodu i stavite sastojke za sos. Za nekoliko minuta jelo je gotovo, a vi nemate planinu od sudova u kuhinji.

Prilika za kreativnost

.Kaserola je vrsta posuđa koja dozvoljava eksperimentisanje u kuhinji i smišljanje novih recepata. U nju možete staviti sve što imate u frižideru, staviti je na ringlu i pustiti je da odradi svoj posao. Za namirnice koje pripremate u kaseroli uglavnom ne morate koristiti ulje, ili je dovoljno da stavite vrlo malo masti / putera / ulja, i vaše jelo će biti savršeno.

Ne propustite priliku da svoju kuhinju obogatite Lupo Marshall kaserolom, praktičnom posudom koja će vas dugoročno služiti.

Naziv i model proizvoda: Titanium kaserola (posuda) 8L
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: ZAJEČARKA D.O.O., Beograd, Čučuk Stanina 1a
Distributer: NEVA DIMI EXIM D.O.O, Beograd, Čučuk Stanina 1a

Utisci korisnika

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.