• lupo masrhall usisivac double cyclone
 • lupo masrhall usisivac double cyclone
 • lupo masrhall usisivac double cyclone
 • lupo masrhall usisivac double cyclone
 • lupo masrhall usisivac double cyclone
 • lupo masrhall usisivac double cyclone

Usisivač Double Cyclone DV-6288

Besplatna dostava Poklon x1 10% popusta online za gotovinsko plaćanje
REDOVNA CENA
23.560 RSD
CENA SA POPUSTOM ZA GOTOVINU 21.204 RSD

Kratak opis

 • Usisivač ciklonske snage – DOUBLE CYCLONE SYSTEM snaga
 • Usisivač sa HEPA filterom (HEPA filteri se peru vodom)
 • Visoka efikasnost usisavanja i zadržavanja čestica nečistoće
 • 4 stepena filtracije izduvnog vazduha
 • Potpuno prečišćavanje izlaznog vazduha
 • Velika usisna moć
 • Snažan motor do 2400 W
 • Plastične posude za prašinu
 • + POKLON rezervni filter

Nema na zalihama

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.
 • Plaćanje čekovima građana ili penzionim čekom do 12 jednakih mesečnih rata bez kamate.
 • Administrativna zabrana za zaposlene – kupovina na 12 mesečnih rata bez kamate.
 • Kupce koji su u internet porudžbenice uneli opciju plaćanja na rate, kontaktiraće naši ovlašćeni prodavci radi dalje realizacije.

Uz moderni Lupo Marshall usisivač sa HEPA filterom – usisivač Double Cyclone, postići ćete savršenu čistoću vašeg doma! Putem Lupo Marshall online prodavnice možete poručiti ovaj fantastični uređaj najnovije generacije, za čistiji, ali i zdraviji dom!

Usisivač Double Cyclone – dobar i za zdravlje 

Usisivač Double Cyclone je odličan izbor za osobe koje imaju problem sa alergijama i za osobe sa astmatičnim problemima, jer je visoka efikasnost zadržavanja čestica nečistoće njegova glavna prednost.  Zahvaljujući modernom Double Cyclone sistemu, ove čestice prilikom usisavanja ne izlaze iz aparata, već ostaju u filteru, a izlazi čist vazduh. Osim toga što je prostorija čistija, ciklon usisivač iz Lupo Marshall ponude doprinose i zdravijem vazduhu i prijatnijem boravku u njoj.

Zašto je usisivač sa HEPA filterom bolji od drugih?

Lupo Marshall usisivač sa HEPA filterom je siguran izbor za besprekorno čisto domaćinstvo, i preporuka mnogih koji se bore sa problemima uzrokovanih prašinom i nečistoćama u vazduhu. Šta su zapravo čuveni HEPA filteri koje karakterišu naš ciklon usisivač? HEPA (High Efficiency Particulate Air) je izduvni filter koji zadržava skoro svu nečistoću i prašinu. Zadržava fine čestice koje mogu da izazovu alergiju ili astmu, poput polena i grinja, a iz usisivača izlazi očišćen vazduh.  Obzirom na to da je nakon usisavanja ovim aparatom vazduh u zatvorenoj prostoriji kvalitetniji, usisivač sa HEPA filterom doprinosi i čistoći i zdravlju. HEPA filteri se koriste u bolnicama, što govori o tome da su oprema koja ima uticaj na zdravlje. Usisivači sa ovim filterom naročito su popularni na tržištu. Naš se izdvaja fenomenalnim odnosom cene i kvaliteta, kao i drugim odlikama koje ga čine izvanrednim izborom. 

Potpuno prečišćavanje izlaznog vazduha 

Usisivač Double Cyclone omogućava potpuno prečišćavanje izduvnog vazduha, te vazduh u domu tokom usisavanja ostaje potpuno čist i nezagađen. Usisivač Double Cyclone ima 4 stepena filtracije:

 • 1. Filtracija – posuda sa najlonskim filterom za krupniju prašinu
 • 2. Filtracija – posuda sa HEPA filterom najnovije generacije, najsitnija mikro prašina i bakterije
 • 3. Filtracija – spužvasti filter na bazi nikla, zaštita od hemijskih zagađenja
 • 4. Filtracija – HEPA filter na izlazu iz motora, zaštita od grafitne prašine

Lako i efikasno čišćenje uz usisivač Double Cyclone

Ovaj usisivač iz Lupo Marshall ponude poseduje veliku usisnu moć – od 24 do 30 kpa. Motor usisivača izvanredne snage sa ciklonskim dejstvom od 1800 do 2400 W. Ove karakteristike usisivača dovoljno govore o njegovoj efikasnosti. Osim što čišćenje vašeg domaćinstva obavlja na brz i lak način, i sam usisivač Double Cyclone je jednostavan za održavanje. Zahvaljujući tome što poseduje 2 taložne posude za prašinu sa vrtložnom filtracijom, prašina iz taložnih filtera se odstranjuje lako i jednostavno. Usisivač je izuzetno praktičan za korišćenje! 

Oprema  za usisivač Double Cyclone

Besprekorno funkcionisanje usisivača Double Cyclone moguće je zahvaljujući svim njegovim delovima i dodatnoj opremi. Uz usisivač dolaze i:

 • Plastično fleksibilno crevo i hromirana teleskopska cev – koji omogućavaju fantastičnu moć usisavanja i savršenu funkcionalnost uređaja
 • Ergonomski konstruisana ručka
 • Kvalitetni točkići na uređaju – koji omogućavaju laganu manipulativnost pri usisavanju
 • Samouvlačeći strujni kabl dužine 4 m

Dodatna oprema: 4 papučice za usisavanje, TURBO ČETKA

Zašto kupiti usisivač Double Cyclone?

Usisivač Double Cyclone, kao što mu i samo ime kaže, odlikuje ciklonska snaga. Ove usisivače često zovemo ciklon usisivači. Oni efikasno prečišćavaju vazduh te su savršeni za borbu sa alergenima, što je i osnovna stvar po kojoj se razlikuju ovi i drugi usisivači. 

Čist dom i čist vazduh – uz Double Cyclone usisivač!

Usisivač Double Cyclone je jedan od retkih usisivača na domaćem tržištu koji, kada ga koristite doprinosite svom zdravlju, iako zapravo samo obavljate jedan od brojnih kućnih poslova.

HEPA filter, koji se nalazi u sastavu ovih usisivača, se više puta dokazao kao najbolji za borbu protiv čestica poput polena i grinja, a čini se da čist vazduh nikad nije bio vredniji nego što je danas. Pored toga, njegova velika usisna moć ukloniće nečistoće ne samo iz vazduha, već i sa površina u stanu.

Kvalitetan ciklon usisivač po povoljnoj ceni

Kvalitetni usisivači su prioritet u održavanju higijene doma! Ovaj ciklon usisivač čija je cena izuzetno povoljna, omogućava da vam boravak u određenoj prostoriji postane dosta prijatniji nego ranije, što zbog njene čistoće, što zbog svežine vazduha.

Usisivači sa ovakvim odnosom cene i kvaliteta izuzetno su retki, a Lupo Marshall Double Cyclone ističe se kao najbolji. Njegove moći su više nego zadovoljavajuće, pa bi on svakako trebalo da bude vaša sledeća investicija. Poručite usisivač Double Cyclone, na brz i jednostavan način, putem Lupo Marshall online prodavnice i pretvorite čišćenje doma u efikasan i besprekoran posao!

DEKLARACIJA

Naziv proizvoda: Usisivač Double Cyclone
Model: DV-6288
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: ZAJEČARKA D.O.O., Beograd, Čučuk Stanina 1a
Distributer: NEVA DIMI EXIM D.O.O, Beograd, Čučuk Stanina 1a

Utisci korisnika

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.