• Lupo Marshall štapni usisivač
 • Lupo Marshall štapni usisivač
 • Lupo Marshall štapni usisivač
 • Lupo Marshall štapni usisivač
 • Lupo Marshall štapni usisivač
 • Lupo Marshall štapni usisivač
 • Lupo Marshall štapni usisivač
 • Lupo Marshall štapni usisivač

Štapni usisivač LM 1329

Besplatna dostava poklon x1 10% popusta online za gotovinsko plaćanje
3 ocene korisnika
REDOVNA CENA
14.384 RSD
CENA SA POPUSTOM ZA GOTOVINU 12.946 RSD

Kratak opis

 • Štapni usisivač je veoma lagan
 • Pogodan za svakodnevnu upotrebu
 • Poseduje hepa filter
 • Usisna moć ćak 15Kpa
 • A+ klasa (štedi energiju)
 • Kapacitet posude za prašinu 0,5 kg
 • Električni kabl za struju, dužine 4 m
 • Aluminijumska teleskopska cev
 • Težak 1.8 kg
 • Snaga 500 W
 • Plaćanje čekovima građana ili penzionim čekom do 12 jednakih mesečnih rata bez kamate.
 • Administrativna zabrana za zaposlene – kupovina na 12 mesečnih rata bez kamate.
 • Kupce koji su u internet porudžbenice uneli opciju plaćanja na rate, kontaktiraće naši ovlašćeni prodavci radi dalje realizacije.

Štapni usisivači – aparati koji olakšavaju svakodnevicu

Koliko puta su vam se prosule mrvice od hrane po dvosedu? Imate li ljubimce, sigurno ne znate šta ćete više sa njihovim dlakama? Prašina se stalno nakuplja, a nemate vremena da je brišete svakog dana? Štapni usisivač je odgovor na vaše probleme! Biće vam velika pomoć za svakodnevno usisavanje mrvica, dlaka ili prašine. Naročito je koristan u domovima gde ima male dece ili kućnih ljubimaca.  Veoma je lagan i pogodan usisivač za čišćenje svega – od poda do plafona.

Velika usisna moć Lupo Marshall štapnog usisivača 

Jačinu usisavanja ne određuje jačina motora, već njegova usisna moć. Kako? Mnogi ne znaju na šta se zapravo odnosi karakteristika snage kod usisivača. Snaga motora određuje priključnu snagu uređaja. Sa većom priključnom snagom veća je i potrošnja električne energije, ali velika snaga motora ne znači i bolje usisavanje! Usisna snaga je ono na šta treba da obratimo pažnju pri kupovini usisivača. Snaga usisavanja je zapravo jačina kojom usisivač uvlači vazduh i nečistoće, a izražava se u kilopaskalima.

Na primer – snaga motora kod Lupo Marshall štapnog usisivača je 500W, a njegova usisna moć je 15kpa, što predstavlja dovoljnu usisnu moć da podigne plastičnu flašu napunjenu sa 1l vode, u šta se možete uveriti u videu.

Dodaci koje ovaj ručni usisivač poseduje, a koji olakšavaju svakodnevno usisavanje su:

 • aluminijumska teleskopska cev,
 • dve četke od kojih je jedna glavna, a druga multifunkcionalna, pa uz njihovu pomoć možete detaljnije usisati različite površine

Štapni usisivači iskustva – aparat koji je potreban svakom domaćinstvu 

Kada se razmatraju štapni usisivači iskustva pokazuju da ovi kućni aparati pružaju najbolje rezultate uz minimalno napora, što i ne treba da čudi, jer je ručni usisivač najpraktičniji način za čišćenje različitih površina. Kada treba da se usisa prašina iza radijatora, ili brzinski očisti filter na klima uređaju, štapni usisivač je idealan. Sve teško pristupačne delove stana ćete usisati sa štapnim usisivačem na struju. 

Lupo Marshall štapni usisivači su kućni aparati koji su potrebni svakom domaćinstvu! Kreiran je za svakodnevnu upotrebu, kako bi svako ko ga poseduje na dnevnom nivou, uz samo nekoliko minuta, mogao da očisti svoj životni prostor i iskoristi ga za čišćenje najrazličitijih nečistoća koja se uobičajeno pojavljuju.

Odlike koje ima Lupo Marhall ručni usisivač

 • Lupo štapni usisivač teži samo 1.8 kg
 • Poseduje HEPA filter sa ciklonskim dejstvom i velikom usisnom moći
 • njegova snaga će obezbediti da pokupite i najsitnije čestice
 • štapni usisivač sa kablom za struju pripada A+ klasi koja troši manje energije

Štapni usisivači iskustva – aparat koji je potreban svakom domaćinstvu 

Kada se razmatraju štapni usisivači iskustva pokazuju da ovi kućni aparati pružaju najbolje rezultate uz minimalno napora, što i ne treba da čudi, jer je ručni usisivač najpraktičniji način za čišćenje različitih površina. 

Lupo Marshall štapni usisivači su kućni aparati koji su potrebni svakom domaćinstvu! Kreiran je za svakodnevnu upotrebu, kako bi svako ko ga poseduje na dnevnom nivou, uz samo nekoliko minuta, mogao da očisti svoj životni prostor i iskoristi ga za čišćenje najrazličitijih nečistoća koje se uobičajeno pojavljuju. Znamo koliko je čišćenje prašine između knjiga i suvenira naporno, ali kada zamenite nastavak na štapnom usisivaču, čišćenje postaje brzo i lako. DV-888-A štapni usisivač je veoma lagan, pa nećete imati problem sa upalom mišića ili bolom u leđima narednog dana. 

Štapni usisivač cena – kupite brzo i lako u online prodavnici 

Ukoliko su vam potrebni pouzdani i kvalitetni usisivači, model iz naše ponude je pravi izbor za vas. Kada se uzmu u obzir moderne performanse i funkcionalnosti koje nudi ovaj štapni usisvač cena je vrlo isplativa. Osim što će svaki kućni posao učiniti lakšim, nećete se mnogo pomučiti ni oko njegove kupovine. Naša intuitivna online prodavnica vrlo je brza, a kupovina sasvim bezbedna. 

Zašto kupiti Lupo Marshall ručni usisivač za čišćenje?

Lupo Marshall štapni usisvači mogu se koristiti za sve prljavštine od poda do plafona. 

#1 Usisivač koji doprinosi zdravijem okruženju 

Ako imate decu i kućne ljubimce, aparati kao što su ručni usisivači su pravi izbor za vas, jer je on ultimativni borac protiv bakterija. Kupci često kažu da je ovo najbolji štapni usisivač s obzirom na veliki doprinos zdravlju korisnika. 

Ovaj ručni usisivač sa kablom je dizajniran tako da može da se okreće za 180 stepeni, odnosno, da ga možete koristiti i na podu i na plafonu. Savršeno usisava i najsitnije čestice prašine, dlaka i prljavštine. Štapni usisivač na struju je definitivno kućni aparat na koji se možete osloniti, jer ima neverovatnu usisnu moć!

#2 Štapni usisivač dugoročno štedi novac

Štapni usisivač možete koristiti svakodnevno, bez straha da će se zbog preterane upotrebe pokvariti. Aparati ovog tipa dizajnirani su tako da budu praktični za čestu upotrebu. Novac koji uložite u ovaj štapni usisivač, vratiće vam se čistim površinama u kući. 

Zdravlje je ono na čemu nikada ne treba štedeti, a Lupo Marshall štapni usisvač brine upravo o tome – o čistoći i dobro održavanoj higijeni u vašem životnom okruženju. U odnosu na to koliko su korisni kućni aparati kao što je štapni usisivač cena je zaista i više nego povoljna. 

#3 Ručni usisivač će vam pomoći da se rešite prašine za tren 

Prašina, bakterije, mrvice, dlake, sve uz pomoć ovog usisivača nestaje kao rukom odnešeno. Posuda u kojoj se prašina skuplja je veoma laka za pražnjenje i održavanje, tako da nećete morati ni da brinete da će se nečistoće raspršiti po celoj kući prilikom pražnjenja usisivača.

Osim glavne četke, postoji i multifunkcionalna četka koja je pogodna za sve vrste površina. Lupo Marshall štapni usisivač sada usisavanje i svakodnevno čišćenje čini još praktičnijim i lakšim. Poručite štapni usisivač online, putem naše prodavnice jednostavnim klikom na korpu, a u pogledajte i koji drugi kućni aparati su deo naše ponude!

DEKLARACIJA

Naziv proizvoda: Usisivač štapni
Model: DV-888-A
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: ZAJEČARKA D.O.O., Beograd, Čučuk Stanina 1a
Distributer: NEVA DIMI EXIM D.O.O, Beograd, Čučuk Stanina 1a

Štapni usisivač DV-888-A

Preuzmite uputstvo

Utisci korisnika

Jelena

Utisak: Veoma sam zadovoljna usisivačem. Iznenadilo me je koliko je jak a mali i lagan.

Irena

Utisak: Usisivač je jako praktičan ako nemate prostora u stanu. Prezadovoljna sam, jer je odličan i za nameštaj i fioke. Sve preporuke

Vera

Utisak: Prezadovoljna sam usisivačem, mnogo je praktičan. Predivan!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.