narukvica IB 188 lupo marshall

Narukvica IB 188

10% popusta online za gotovinsko plaćanje
REDOVNA CENA
1.300 RSD
CENA SA POPUSTOM ZA GOTOVINU 1.170 RSD

Kratak opis

  • Pravi izbor za poslovnu ženu
  • Veoma moderna, jednostavna i efektna narukvica zlatnog sjaja
  • Podesiva veličina
  • Pozitivno utiče na povećanje energije
  • Poboljšanje cirkulacije
  • Smanjenje stresa

 

  • Plaćanje čekovima građana ili penzionim čekom do 12 jednakih mesečnih rata bez kamate.
  • Administrativna zabrana za zaposlene – kupovina na 12 mesečnih rata bez kamate.
  • Kupce koji su u internet porudžbenice uneli opciju plaćanja na rate, kontaktiraće naši ovlašćeni prodavci radi dalje realizacije.

Osim što će ukrasiti vašu ruku, narukvice sa magnetima pozitivno utiču na povećanje energiju, poboljšanje cirkulacije, ublažavanje stresa, smanjenje bolova.

Elegantna narukvica, zlatnog sjaja. Veoma moderna, jednostavna i efektna. Pravi izbor za poslovnu ženu.
Podesiva veličina narukvice, može se saviti i prilagoditi veličini i obliku ruke.

Energija

Brz tempo života i negativna zračenja iz okruženja, kojima smo svakodnevno izloženji, pogotovo računari i mobilni telefoni, crpe našu energiju. Magnetne narukvice i ogrlice imaju sposobnost da vrate prirodno energetsko polje tela u ravnotežu. Dejstvo magneta omogućava da se osetite energetski jači, da “dopunite baterije”.

Mentalno zdravlje

Terapija magnetima se, kod velikog broja korisnika, pokazala efikasna u opuštanju i osećaju relaksiranosti.  U svakom slučaju, relaksacija je veoma važan deo fizičkog zdravlja, a nakit sa magnetima će Vam pomoći u borbi protiv svakodnevnog stresa i napetosti.

Cirkulacija

Magneti povećavaju cirkulaciju, protok krvi i kiseonika u određenoj oblasti u telu. Magnetna stimulacija u tečnostima našeg organizma izaziva burne rakcije, a posebno u krvi. Pokreću se različiti procesi. Jonizacija je jedan od efekata koji se zasniva na tome da se molekuli razbijaju na pozitivne i negativne jone. Krvna plazma puna jona i krvni elementi eritrociti (koji u sebi imaju oko 40% gvožđa) brzo se namagnetišu prolaskom kroz magnetno polje.
Usled promene viskoznosti, temperature, električne provodljivosti i površinskog napona, protok krvi na nivou arterija, vena i kapilara znatno se povećava, a time i snabdevanje tkiva kiseonikom i hranljivim materijama.  Narukvice i oglice se nalaze baš na spletu krvnih sudova, na rukama i vratu, gde dejstvo magneta ima najači efekat. Povećava se protok krvi, što dalje može pomoći da se ublaži bol i ukočenost, naročito ako vaši zglobovi, leđa ili mišići otekli ili povređeni. Popravljajući cirkulaciju istovremeno popravljate i vaš ten, koža postaje zategnutija i lepša.

pH vrednost

Magneti regulišu pH vrednost ljudskog organizma, tako što smanjuju kiselost krvotoka. Pokazalo se takođe, da magneti imaju pozitivno dejstvo i na ubrzanje metabolizma.

Opšta uputstva za upotrebu magnetnog nakita
1. Magnetni nakit obavezno skinuti pre kupanja, tuširanja, pranja posuđa i sličnih aktivnosti gde nakit dolazi u dodir sa vodom, jer u tom slučaju može da promeni boju.
2. Magnetni nakit nikako ne nositi za vreme kupanja u termalnim i prirodnim vodama. Morska voda je štetna za nakit.
3. Magnetni nakit obavezno skinuti pre obavljanja poslova pri kojima se koriste razna hemijska sredstva, kako ne bi došlo do promene boje nakita, odnosno skidanja površinskog sloja!
4. Magnetni nakit ne nositi za vreme fizičkih aktivnosti koje prouzrokuju prekomerno znojenje, kako ne bi došlo do nagrizanja površinskog sloja nakita i odlepljivanja pojedinih delova!

Zašto kupiti našu narukvicu?

Ova elegantna magnetna narukvica zlatnog sjaja je pravi izbor za svaku poslovnu ženu, upravo zbog svoje jednostavnosti i efektnosti. Modernog dizajna, lako je uklopiva uz bilo koju odevnu kombinaciju, a najbolje će ići u situacijama gde je poželjno da izgledate svedeno, poput svakodnevnih poslovnih situacija.

Zbog glatkog i klasičnog dizajna ovu magnetsku narukvicu ćete moći da nosite svaki dan, a po potrebi i da je uklopite sa drugim nakitom u istoj boji. Savršena je i u slučaju da tražite poklon za dragu osobu, pošto je lako podesiva, i može se saviti i prilagoditi veličini i obliku ruke.

Pored ukrasnih svojstava, ima i razna pozitivna dejstva na vaš organizam, zbog čega ćete još više poželeti da nosite svakodnevno. Redukuje svakodnevni stres sa kojim se suočavate, povećava energiju, i takođe reguliše cirkulaciju i Ph vrednost vašeg organizma.

Poklonite sebi ovu predivnu magnetnu narukvicu i iskusite njena mnoga pozitivna svojstva!

Utisci korisnika

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.