• Lupo Marshall bakarna narukvica ib 134
 • Lupo Marshall bakarna narukvica ib 134
 • Lupo Marshall bakarna narukvica ib 134
 • Lupo Marshall bakarna narukvica ib 134
 • Lupo Marshall bakarna narukvica ib 134
 • Lupo Marshall bakarna narukvica ib 134

Narukvica IB 134

10% popusta online za gotovinsko plaćanje
REDOVNA CENA
800 RSD
CENA SA POPUSTOM ZA GOTOVINU 720 RSD

Kratak opis

 • Podesiva veličina
 • Pozitivno utiče na povećanje energije
 • poboljšanje cirkulacije
 • smanjenje stresa

 

Nema na zalihama

 • Plaćanje čekovima građana ili penzionim čekom do 12 jednakih mesečnih rata bez kamate.
 • Administrativna zabrana za zaposlene – kupovina na 12 mesečnih rata bez kamate.
 • Kupce koji su u internet porudžbenice uneli opciju plaćanja na rate, kontaktiraće naši ovlašćeni prodavci radi dalje realizacije.

Osim što će ukrasiti vašu ruku, narukvice sa magnetima pozitivno utiču na povećanje energiju, poboljšanje cirkulacije, ublažavanje stresa, smanjenje bolova.

Podesiva veličina narukvice. Maksimalan obim 21 cm. Veličina se može smanjiti vađenjem pojedinačnih delova, povezanih iglicom.

Energija

Brz tempo života i negativna zračenja iz okruženja, kojima smo svakodnevno izloženji, pogotovo računari i mobilni telefoni, crpe našu energiju. Magnetne narukvice i ogrlice imaju sposobnost da vrate prirodno energetsko polje tela u ravnotežu. Dejstvo magneta omogućava da se osetite energetski jači, da „dopunite baterije“.

Mentalno zdravlje

Terapija magnetima se, kod velikog broja korisnika, pokazala efikasna u opuštanju i osećaju relaksiranosti.  U svakom slučaju, relaksacija je veoma važan deo fizičkog zdravlja, a nakit sa magnetima će Vam pomoći u borbi protiv svakodnevnog stresa i napetosti.

Cirkulacija

Magneti povećavaju cirkulaciju, protok krvi i kiseonika u određenoj oblasti u telu. Magnetna stimulacija u tečnostima našeg organizma izaziva burne rakcije, a posebno u krvi. Pokreću se različiti procesi. Jonizacija je jedan od efekata koji se zasniva na tome da se molekuli razbijaju na pozitivne i negativne jone. Krvna plazma puna jona i krvni elementi eritrociti (koji u sebi imaju oko 40% gvožđa) brzo se namagnetišu prolaskom kroz magnetno polje.

Usled promene viskoznosti, temperature, električne provodljivosti i površinskog napona, protok krvi na nivou arterija, vena i kapilara znatno se povećava, a time i snabdevanje tkiva kiseonikom i hranljivim materijama.  Narukvice i ogrlice se nalaze baš na spletu krvnih sudova, na rukama i vratu, gde dejstvo magneta ima najači efekat. Povećava se protok krvi, što dalje može pomoći da se ublaži bol i ukočenost, naročito ako vaši zglobovi, leđa ili mišići otekli ili povređeni. Popravljajući cirkulaciju istovremeno popravljate i vaš ten, koža postaje zategnutija i lepša.

pH vrednost

Magneti regulišu pH vrednost ljudskog organizma, tako što smanjuju kiselost krvotoka. Pokazalo se takođe, da magneti imaju pozitivno dejstvo i na ubrzanje metabolizma.

Opšta uputstva za upotrebu magnetnog nakita

 1. Magnetni nakit obavezno skinuti pre kupanja, tuširanja, pranja posuđa i sličnih aktivnosti gde nakit dolazi u dodir sa vodom, jer u tom slučaju može da promeni boju.
 2. Magnetni nakit nikako ne nositi za vreme kupanja u termalnim i prirodnim vodama. Morska voda je štetna za nakit.
 3. Magnetni nakit obavezno skinuti pre obavljanja poslova pri kojima se koriste razna hemijska sredstva, kako ne bi došlo do promene boje nakita, odnosno skidanja površinskog sloja!
 4. Magnetni nakit ne nositi za vreme fizičkih aktivnosti koje prouzrokuju prekomerno znojenje, kako ne bi došlo do nagrizanja površinskog sloja nakita i odlepljivanja pojedinih delova!

Zašto kupiti narukvicu?

Ova neobična magnetna narukvica veoma modernog izgleda je idealna ako tražite nešto unikatno, a opet jednostavno što biste nosili u posebnim prilikama. Narukvica poput ove je naprosto savršen izbor bilo da ste u potrazi za ukrasom koji ne odskače previše za poslovne sastanke, ili ipak birate nakit za neku svečanu varijantu, koji lako možete uklopiti sa drugim komadima koje posedujete.

Glatke i kvalitetne izrade, ova magnetska narukvica se lako uklapa u sve odevne kombinacije, a takođe je i lako podesiva, pošto se može saviti i prilagoditi veličini i obliku ruke. Pored toga što predstavlja idealan modni dodatak, nošenjem ove magnetne narukvice ćete znatno poboljšati i svoje raspoloženje, redukovati nivo stresa i povećati energiju, a to su samo neka od njenih pozitivnih dejstava.

Nemojte oklevati već poklonite sebi komad nakita u kom ćete uživati, a pritom se osećati i mnogo zadovoljnije i vitalinije.

Utisci korisnika

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.