• Multifunkcionalni set za seckanje od 9 delova
 • Multifunkcionalni set za seckanje od 9 delova
 • Multifunkcionalni set za seckanje od 9 delova
 • Multifunkcionalni set za seckanje od 9 delova
 • Multifunkcionalni set za seckanje od 9 delova
 • Multifunkcionalni set za seckanje od 9 delova

Multifunkcionalni set za seckanje od 9 delova

Akcija
REDOVNA CENA
2.000 RSD
SNIŽENA CENA 1.500 RSD

Kratak opis

 • Multifunkcionalni set za seckanje
 • Sastoji se iz 9 delova
 • Dodatak zaštita za prste
 • Nastavak za mini i srednje kockice, V rezač, rende i dva noža
 • Lako čišćenje
 • Proizvod je od kvalitetne plastike
 • Noževi od nerđajućeg čelika

Zašto je važna debljina isečenog povrća?

Musaka je jelo čiji ukus dosta zavisi od debljine kriški krompira. Ako su kriške mnogo debele, do izražaja neće doći ukus mesa, već ćete imati utisak kao da jedete samo povrće. Ravnomerno isečene šnite krompira možete dobiti i korišćenjem ručnih seckalica čime se znatno ubrzava proces pripreme hrane. Oguljen krompir možete iseći na tanke i ravnomerne kriške za manje od jednog minuta, a za njegovo sečenje nožem potrebno Vam je i do tri minuta, ukoliko se trudite da kriške takođe budu tanke.

Bezbedno i jednostavno korišćenje, bez nereda u kuhinji

Ma koliko god bili spretni u kuhinji, za posekotinu nožem je dovoljan sekund nepažnje. Pored toga što je sečenje ručnom seckalicom brže, takođe je i bezbednije. Ovaj set čini i plastična zaštita za prste za bezbedno sečenje povrća, pa do posekotine ne može doći.

Tehnologija jeste napredovala, ali i dalje se često vraćamo uređajima koji nisu električni, jer oni imaju svoje prednosti. Upravo je to slučaj i sa seckalicom. Nećete obraćati pažnju na daljinu utičnice, da li su Vam ruke dobro osušene kako ne bi došle u dodir sa strujom, koliko struje troši dok radi i da li ste zaboravili da uređaj isključite iz struje nakon korišćenja.

Manji nered u kuhinji je zagarantovan, ako za seckanje povrća koristite seckalicu. Svo isečeno povrće ostaje u posudi, neće se rasuti po radnoj površini ili po podu kao što je to slučaj sa sečenjem nožem.

Mnogo nastavaka, a malo zauzetog prostora u kuhinji

Secko je spreman za upotrebu čim ga izvadite iz fioke. Da, staje u fioku što znači da ga ne morate držati na radnoj površini gde će Vam sigurno smetati svakog dana dok pripremate doručak.

Njegovih devet nastavaka je dovoljno za svakodnevnu pripremu obroka, a često ovakave setove seckalica možete videti i kod vrsnih kuvara kojima je važan pravilno isečen oblik povrća. Tome i služi nastavak za mini kockice kojim možete iseći luk za roštilj ili papričice za dodatak kuvanju. Ako Vam je ipak potreban veći oblik, montirajte drugi nastavak sa većim kockicama za seckanje sastojaka za rusku salatu, tikvica ili sličnog povrća. V rezač ćete sigurno najčešće koristiti za fino sečenje povrća na tanke kriške, poput krompira za čips ili musaku, jabuke za pitu, šargarepu za salatu i drugo.

Posuda u koju se taloži sve što seckate, ima dovoljan kapacitet da se u nju isecka dovoljna količina povrća za salatu. Uz to, lako se i pere, jer su nastavci pogodni za pranje u mašini ili, još brže, pod mlazom tople vode.

Kvalitetni materijali

Ono što je svima nama važno – materijali. Ručni secko je napravljen od kvalitetne i izdržljive plastike, koja je bezbedna za upotrebu i dodir sa hranom.

DEKLARACIJA

Naziv proizvoda: Multifunkcionalni set za seckanje od 9 delova
Model: BF1095-4
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: ZAJEČARKA D.O.O., Beograd, Čučuk Stanina 1a
Distributer: NEVA DIMI EXIM D.O.O, Beograd, Čučuk Stanina 1a