• električni ekspres lonac
 • električni ekspres lonac
 • električni ekspres lonac
 • električni ekspres lonac

Električni ekspres lonac GI-PCM

Besplatna dostava poklon x1 10% popusta online za gotovinsko plaćanje
REDOVNA CENA
12.400 RSD
CENA SA POPUSTOM ZA GOTOVINU 11.160 RSD

Kratak opis

 • DA SE RUČAK SAM KUVA!
 • Super brzo kuvanje
 • 60% uštede energije – 40% uštede vremena
 • 7 sigurnosnih sistema garantuju apsolutnu bezbednost
 • Ekspres lonac sa tajmerom do 90 minuta
 • Električni lonac koji je tih pri radu
 • Automatizovan rad
 • Zapremina 6 

Nema na zalihama

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.
 • Plaćanje čekovima građana ili penzionim čekom do 12 jednakih mesečnih rata bez kamate.
 • Administrativna zabrana za zaposlene – kupovina na 12 mesečnih rata bez kamate.
 • Kupce koji su u internet porudžbenice uneli opciju plaćanja na rate, kontaktiraće naši ovlašćeni prodavci radi dalje realizacije.

Električni ekspres lonac GI-PCM omogućiće efikasnu pripremu obroka, tokom koje korišćene namirnice zadržavaju većinu nutrijenata, boju i ukus. Ekspres lonac na struju pripremiće ručak za celu porodicu, uz minimalnu količinu truda i utrošenog vremena!

Ušteda energije i vremena uz efikasni lonac na struju

Električni ekspres lonac na struju GI-PCM štedi 40% vašeg vremena, i ostvaruje uštedu energije od čak 60%. U električnom ekspres loncu se kuva mnogo brže u odnosu na standardno kuvanje, zbog čega je ušteda energije ogromna. Za samo 30 minuta možete napraviti jela, za koja je uobičajeno potrebno više od sat vremena.

Pun ukus namirnica uz električni ekspres lonac GI-PCM

Uz električni ekspres lonac GI-PCM vaši ukućani će uživati u ukusnim specijalitetima, koji će biti spremni za trpezu u rekordnom roku. Pošto se kraće kuva i to pod pritiskom, sa malo vode koja ne isparava, ne gubi se mnogo od nutrijenata, minerala i vitamina, koji bi isparili tokom kuvanja u šerpi.

Tih i pouzdan električni ekspres lonac

Za razliku od standardnih ekspres lonaca, električni lonac ne pišti tokom kuvanja, niti ispušta paru. Jednom kratko zapišti kad dostigne pritisak koji će zatvoriti poklopac i podići ventil, i više se ne čuje.

Električni lonac sa 7 sigurnosnih sistema

Sigurnosni sistemi garantuju apsolutnu bezbednost pri radu. Sprečavaju prekomerno povišenje pritiska, prekomerno podizanje temperature ili slučajno uključivanje aparata bez tečnosti u njemu.

Ekspres lonac sa tajmerom do max 90 minuta

Ne morate mešati, dosipati vodu ili smanjivati temperaturu. Samo podesite vreme pripreme i ostavite ga da sam završi posao. To ostavlja komfor zauzetoj, zaposlenoj ženi da lako pripremi ručak, sa minimum angažovanja i prisustva u kuhinji.

Od sada, pre nego što krenete na trening, kafu s drugaricama ili šetnju s decom, napunite i podesite električni ekspres lonac i ostavite da on odradi svoje. Kada se vratite, imaćete osećaj da vam je neko vrlo drag, ispunio želju. I to je upravo tako. Lupo Marshall ekspres lonac na struju radi za vas, i to bez greške!

Električni ekspres lonac GI-PCM poseduje i mogućnost održavanja toplote. Spremiće za vas savršen obrok i održavati ga na umerenoj temperaturi dok ne odlučite da ga konzumirate. Po završetku kuvanja, automatski se prebacuje u režim održavanja toplote na 60 oC, narednih 8 sati. Uz Lupo Marshall ekspres lonac nema zagorevanja!

Od čega je izrađen električni ekspres lonac GI-PCM?

Lupo Marshall ekspres lonac odlikuje izuzetan kvalitet, zahvaljujući njegovom sastavu. Posuda zapremine 6l je izrađena od čelik aluminijuma, sa neprijanjajućim premazom. Posuda se može izvaditi. 

Ovaj ekspres lonac na struju se takođe veoma lako održava. Nakon svakog korišćenja je obavezno odmastiti zaptivnu gumu i ventile. Odlikuje ga napajanje / snaga: 220V, 50Hz, 1000W. Od dodatne opreme poseduje kašiku, kutlaču i mericu.

Zašto kupiti električni ekspres lonac GI-PCM?

Ovaj električni lonac za kuvanje spada u našu seriju proizvoda „Podesi i ostavi” i trudi se da maksimalno olakša život svima koji ga koriste. Lonac kuva pod velikim pritiskom, mnogo brže nego običan lonac, pa možemo reći da je savršen za one sa manjkom vremena. 

Iako znate da su ekspres lonci glasni i da pište u toku kuvanja, Lupo Marshall električni ekspres lonac se može pohvaliti tihim kuvanjem zdrave hrane. Lonac sav posao obavlja sam – potrebno je samo da podesite željeno vreme i start. Ekspres lonac GI-PCM oslobodiće vas celodnevnog boravka u kuhinji i pored šporeta.

Lupo Marshall električni ekspres lonac – Cena koja se isplati

Uložite novac u kvalitetan električni ekspres lonac i rešite se šporeta. Kada je u pitanju ekspres lonac cena na tržištu varira u zavisnosti od kvaliteta izrade, a ono što odgovorno tvrdimo, jeste da nudimo električni lonac na struju kvalitetne izrade po optimalnoj ceni, za dugoročnu uopotrebu koja se zaista isplati.

Ekspres lonac prodaja – brzo i lako putem online prodavnice

Uz naš električni ekspres lonac GI-PCM ne da brinete da li će vaše jelo biti loše, prekuvano ili zagorelo. Takođe ne morate da brinete ni o procesu kupovine!

Kada je u pitanju naš ekspres lonac prodaja funkcioniše vrlo jednostavno i brzo! Poručite ovaj električni lonac putem naše online prodavnice, uz svega nekoliko klikova, a mi ćemo ga dostaviti u najkraćem roku. Sigurni smo da će on postati pouzdan partner u vašoj kuhinji!

DEKLARACIJA

Naziv proizvoda: Električni expres lonac
Model: GI-PCM
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: ZAJEČARKA D.O.O., Beograd, Čučuk Stanina 1a
Distributer: NEVA DIMI EXIM D.O.O, Beograd, Čučuk Stanina 1a

Utisci korisnika

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.