• Aparat za vafle (korpice)
  • Aparat za vafle (korpice)
  • Aparat za vafle (korpice)
  • Aparat za vafle (korpice)

Aparat za vafle (korpice)

Besplatna dostava poklon x1 10% popusta online za gotovinsko plaćanje
REDOVNA CENA
5.580 RSD
CENA SA POPUSTOM ZA GOTOVINU 5.022 RSD

Kratak opis

  • Snaga: 1000 W
  • Automatski termostat
  • Površina za pečenje obložena nelepljivim premazom
  • Indikator lampica

Nema na zalihama

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.
  • Plaćanje čekovima građana ili penzionim čekom do 12 jednakih mesečnih rata bez kamate.
  • Administrativna zabrana za zaposlene – kupovina na 12 mesečnih rata bez kamate.
  • Kupce koji su u internet porudžbenice uneli opciju plaćanja na rate, kontaktiraće naši ovlašćeni prodavci radi dalje realizacije.

Aparat za vafle (korpice)

Ako često razmišljate koji slatkiš da napravite, a da priprema ne bude naporna i da vam ne oduzima mnogo vremena, Lupo Marshall aparat za korpice je savršen za to. Korpice su leti idealne za sladoled, hladno voće, čizkejk ili šlag, a zimi za rusku ili neku drugu salatu.

Poslastica za celu porodicu

Kad ne želite da palite ringlu i šporet, a ipak volite da iznenadite ukućane ukusnim i neobičnim slatkišima, izmešajte sastojke, sipajte ih u modle i za pola sata možete napraviti i oko 12 korpica. Ako su ukusi različiti, ni to nije problem, svaku korpicu možete popuniti na različit način tako da ugodite svačijem ukusu.

Omiljeni slatkiš na dečijem rođendanu

Svaki roditelj zna kako izgleda kuća nakon dečijeg rođendana. Tanjirići i sav pribor za jelo mora da se opere. Zato je aparat za korpice postao omiljeni aparat mnogih mama i tata. Pripremljene korpice popunite slatkim ili slanim sastojcima i stavite na sto. Deca će ih smazati, a iza njih neće ostati nered.

Kao što nema dodatnog posuđa nakon jela, tako nema ni tokom pripreme.
Aparat za vafl korpice ima dve modle čija je površina za pečenje obložena non stick premazom, kako ne bi došlo do lepljenja testa. Za pripremu sladoled korpica, pored aparata, dovoljna vam je samo jedna kašika kojom ćete sipati testo u modle. Kuhinja ostaje čista, deca sita, a vi odmorni.

Jednostavna upotreba i velika ušteda vremena

Aparat za korpice je vrlo jednostavan za korišćenje. Nakon što lampica promeni boju, aparat možete otvoriti, izvaditi gotove korpice i sipati novo testo. Toliko je jednostavan da stariji školarci obožavaju da samostalno pripremaju korpice i za svoje društvo, a zatim da ih svi zajedno dekorišu po svom ukusu.

Utrošak vremena je mali. Dve korpice su gotove za oko dva minuta. Dok su dve korpice u aparatu, možete iskoristiti vreme i odmah popuniti već pripremljene.    Sa ovim aparatom više vas neće iznenaditi “nenajavljeni gosti”, jer sve sastojke za pripremu smese za korpice sigurno imate kod kuće, a već nakon pitanja “šta ima novo?” možete da iznesete slatko posluženje uz kafu.

DEKLARACIJA

Naziv proizvoda: Wafle maker Lupo
Model: LW-193C
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: ZAJEČARKA D.O.O., Beograd, Čučuk Stanina 1a
Distributer: NEVA DIMI EXIM D.O.O, Beograd, Čučuk Stanina 1a

Utisci korisnika

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko želite da Vas e-mailom obavestimo čim proizvod bude ponovo dostupan za poručivanje, molimo Vas prijavite se na listu čekanja.